Én sem szeretem őket, egyáltalán nem. Viszont nem is gyűlölöm őket,csak egyszerűen nem szeretem. Van, hogy bekapcsolok egy Real meccset, és "próbálom kiszurkolni" a vereséget, viszont egy meccset sem áldoznék meg a mi csapatunktól azért, hogy a Real is kikapjon (bár palesznak igaza van, az égvilágon semmi köze a kettőnek egymáshozRinku írta:És még a szívességet is megteszik nekem, hogy még egy kisujjnyit sem kell alátámasztanom a korábbi kommentemből. Hát nem gyönyörű? Milyen sportszerű és tisztalelkű hozzászólás? Na, ezért gyűlöljük, hajnesz, a madridot és a madridistákat.MessiNeymarSuarez írta:Arbeloa:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval."Mert összefoglalnak mindent, amitől egy jó érzelmű futballszurkoló a gyomrát kihányja.
Erre többet már nem is nagyon lehet írni. Talán csak annyit, hogy nem én tényleg tudom, hogy több százmillió ember hogyan képes ezt a csapatot támogatni? Mi szépet, becsülendőt lát benne? Mi az, ami megfogja úgy, hogy kiadjon pénzt arra, hogy még mezt vegyen, meccsre járjon? A jelenlegi és az elmúlt 10 éves realnak szurkolni számomra olyan, mint nyalogatni egy fehérre meszelt latrinát, amelyik minden vidéki idős embernek kint áll a kertjében. 50-60 éve szerzett fasiszta aranyak? Összevásárolt galaktikus csapat, akiknek akkor éppen nem volt párjuk? Ez lenne a nagy történelem? Az ilyennek az arcával tudnám felmosni a Vörösmarty teret.

Ahogy olvasgattam, a másik oldal szurkolói is nagyrészben Messinek adnák az Aranylabdát, nagyon kevesen kardoskodnak CR mellett, szóval még azért sem lenne indokolt, hogy itt lealacsonyítsuk CR 4 gólját, szinte 100%,hogy nem fogja megkapni a bogyót. Én sem szeretem, viszont elismertem, amikor jó volt. Most nem jó, viszont az nem az ő hibája, hogy nem Suarez lett a 3. a listán.