Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egymás elleni számít.MessiNeymarSuarez írta:
Porto, mert az egymás elleni számít?
Igaz én nem írtam a Real-ról, de szerintem az is álszentség, ha azt mondod, hogy jobban örülnél egy holnapi Barca sikernek, mint hétvégén egy Real botlásnak.hajnesz írta:Nem vagyok álszent, de itt egyesek jobban szurkolnak a Real ellen, mint a saját csapatuknak, kicsit unalmas már. Nemhiába "barca kids troll footbalon..."
Ha mi játszottunk volna a Malmö ellen, mi sem álltunk volna meg 6 alatt, és biztos lövettünk volna Messivel 3 gólt, e felől senkinek ne legyen semmilyen kétsége sem.
Nem, Chelsea-t kapjuk meg mi, és csapjuk ki őket , Mourinhonak nagyon kijárna már, meg persze a Chelsea-nek is 2012 után...Alfa írta:Nagyon szurkoltam , hogy kiessenek. Holnap zúgjon ki a Chelsea és máris megszabadulok a kedvenc angol klubjaimtól
. Plusz még a Juve is lecsúszott a 2. helyre úgyhogy tökéletes volt ez a mai nap
.
Egyébként óriási pacsi a Wolfsburgnak teljesen megérdemelten jutottak tovább.
Vakmacska írta:a Real meg gálázott... egy Malmö ellen, akik 20 perc után már totál feladták.
Nem baj, most megint azt hiszik, hogy minden rendben van.
Ha van benne egy kis jo erzes reaktivalja magat..MessiNeymarSuarez írta:Szegény Ferguson is kint volt a meccsen, biztos szomorú lehet.
Szerintem fogadhatnak Benítezzel.Nero. írta:Ez a Van Gaal a világ szégyene amúgy. Kíváncsi vagyok meddig tűrik Manchesterben az ámokfutását.
Azért páran ott is elismerik:MessiNeymarSuarez írta: ÉS egy ilyen PL-re mondja valaki hogy a Barca-Real-Bayern hármas nem tudná megnyerni?!![]()
Meg a cselzitTripleH írta:a MU-t és az Arsenal-t ki ne felejtsd. XD
Piramisra figyeljel legyszives te is, szoltam mar tobbszor, legkozelebb torlok csak..MessiNeymarSuarez írta:Naigen![]()
Én Arsenalnak szurkolok holnap, hogy tovább jussanak. Bár szerintem majdnem Mission Impossible kategória, 2 góllal nyerni idegenben...
Cityt meg már beárazta a Juve, azzal hogy oda-vissza verte
a MU-t és az Arsenal-t ki ne felejtsd. XDzola8787 írta:Reszkess Európa liga: JÖN A SEVILLA
Az Arsenalon kívül essen ki minél hamarabb az összes angol csapat, mert ugye "legerősebb bajnokság"MessiNeymarSuarez írta:A MU ellen, vagy Mu miatt izgulsz?zola8787 írta:És már a PSV is vezet, hihetetlen, jobban izgulok, mint egy Barca meccsen
A MU ellen, vagy Mu miatt izgulsz?zola8787 írta:És már a PSV is vezet, hihetetlen, jobban izgulok, mint egy Barca meccsen
AZT A DEVECSERINGET TEJOÉGzola8787 írta:Góóóóóóóóóóóóól! PSV - Moszkva : 1-1. Ismét kiesésre áll a MU
És jelen állás szerint a Sevilla mehet az EL-be
csababarca írta:Már 4nél jár, szerintem ma meglesz neki a 6 is.
De így már vajon ő lett a legnagyobb favorit az aranylabdánál? Mert megszórt egy Malmöt,ez még jogos érv is lehetne.