Én Arsenalnak szurkolok holnap, hogy tovább jussanak. Bár szerintem majdnem Mission Impossible kategória, 2 góllal nyerni idegenben...
Cityt meg már beárazta a Juve, azzal hogy oda-vissza verte

Az Arsenalon kívül essen ki minél hamarabb az összes angol csapat, mert ugye "legerősebb bajnokság"MessiNeymarSuarez írta:A MU ellen, vagy Mu miatt izgulsz?zola8787 írta:És már a PSV is vezet, hihetetlen, jobban izgulok, mint egy Barca meccsen
A MU ellen, vagy Mu miatt izgulsz?zola8787 írta:És már a PSV is vezet, hihetetlen, jobban izgulok, mint egy Barca meccsen
AZT A DEVECSERINGET TEJOÉGzola8787 írta:Góóóóóóóóóóóóól! PSV - Moszkva : 1-1. Ismét kiesésre áll a MU
És jelen állás szerint a Sevilla mehet az EL-be
csababarca írta:Már 4nél jár, szerintem ma meglesz neki a 6 is.
De így már vajon ő lett a legnagyobb favorit az aranylabdánál? Mert megszórt egy Malmöt,ez még jogos érv is lehetne.
kanty írta:Ez azért LVG sara is, hátulra nem igazán szeret igazolni, vagy akit megvesz az sem igazán jön be, vagy kidől fél évre.Zozzy 5 írta:ez a ManU 11 azért durva. Varela (aki McNair sérülése miatt kerülhetett be), Lingard, most vmi Jackson vagy ki állt be...Fellaini, Smalling CSK...![]()
Közben Ronaldo nagyon hajt a gólkirályi címre.
Ez azért LVG sara is, hátulra nem igazán szeret igazolni, vagy akit megvesz az sem igazán jön be, vagy kidől fél évre.Zozzy 5 írta:ez a ManU 11 azért durva. Varela (aki McNair sérülése miatt kerülhetett be), Lingard, most vmi Jackson vagy ki állt be...Fellaini, Smalling CSK...
sajna nem jelenik megPavel írta:Akkor kontráznám.MessiNeymarSuarez írta:![]()
![]()
https://www.facebook.com/Troll.Football ... 38/?type=3" target="_blank
Az szep. En elismerem mint jatekost, sokaig tenyleg ott volt Messi nyakan, sot a setalgatos Messinel meg jobb is volt, nalam ott van minden idok 5 legjobb jatekosa kozt, de szerintem o mentalisan teljesen tonkrement mar. Nem nagyon tudta feldolgozni ezt a sok felhajtast, sikert es csillogast maga korul. Ezert nem lesz o mar tobbet aranylabdas.Normandia írta:Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?Vagy 50 ezren fütyűlték és fújjólták.
Jöhet a "világ legjobbja " szövegNormandia írta:Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?Vagy 50 ezren fütyűlték és fújjólták.
Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?