Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:Ez azért LVG sara is, hátulra nem igazán szeret igazolni, vagy akit megvesz az sem igazán jön be, vagy kidől fél évre.Zozzy 5 írta:ez a ManU 11 azért durva. Varela (aki McNair sérülése miatt kerülhetett be), Lingard, most vmi Jackson vagy ki állt be...Fellaini, Smalling CSK...![]()
Közben Ronaldo nagyon hajt a gólkirályi címre.
Ez azért LVG sara is, hátulra nem igazán szeret igazolni, vagy akit megvesz az sem igazán jön be, vagy kidől fél évre.Zozzy 5 írta:ez a ManU 11 azért durva. Varela (aki McNair sérülése miatt kerülhetett be), Lingard, most vmi Jackson vagy ki állt be...Fellaini, Smalling CSK...
sajna nem jelenik megPavel írta:Akkor kontráznám.MessiNeymarSuarez írta:![]()
![]()
https://www.facebook.com/Troll.Football ... 38/?type=3" target="_blank
Az szep. En elismerem mint jatekost, sokaig tenyleg ott volt Messi nyakan, sot a setalgatos Messinel meg jobb is volt, nalam ott van minden idok 5 legjobb jatekosa kozt, de szerintem o mentalisan teljesen tonkrement mar. Nem nagyon tudta feldolgozni ezt a sok felhajtast, sikert es csillogast maga korul. Ezert nem lesz o mar tobbet aranylabdas.Normandia írta:Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?Vagy 50 ezren fütyűlték és fújjólták.
Jöhet a "világ legjobbja " szövegNormandia írta:Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?Vagy 50 ezren fütyűlték és fújjólták.
Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?
Azért ellenünk lehet nem így fognak felállni, mindenesetre az beszédes, hogy nem nagyon kapják a gólokat. Sajnos.Bob_Marley írta:Tanulság, hogy nem az első eset, hogy messzinek érzem a középpályásokat egymástól (és így Ronaldot se nagyon tudják megjátszani) és emiatt jó ütemű labdaszerzésekkel átlehet rajtuk menni pár lépésben. Másodikra azért többet próbálkozott a RM, de a PSG-nek megvoltak a lehetőségeik az egész meccset tekintve és egy iksz benne volt.
Egyre inkább hajlok a Mascherano-Busquets kp-ra és hadd szóljon.
Én úgy látom, hogy Modric-Casimero mozognak együtt és ők figyelnek a védekezésre. Nagyon gyengén.Messias2 írta: Érdekes, h a Modric-Kroos tengely mekkorát betlizik eddig. Konkrétan lefocizzák őket.