Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez mondjuk pont nem igaz, Bale esst ota rakja ki rendesen a partvonalon tulra a tamadokat, es a fejparbajokat is olyan szamban nyeri, mint Matyi - sot, lehet jobb is benne. Amugy en se hiszem mar sajna, hogy levetkozi ezeket a bizonytalansagait, pedig nagyon komalom a sracot. Pedig az alap meglenne benne, csak nyomatni kellett volna.. Na mindegy, ez mar leragott csont, abba viszont szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy igazolunk majd vedot a nyaron.noname írta: Nem erősebb, nem fejel jobban, mint pár éve ... Nem véletlen h inkább Mathieu-re szavaz LE, ő legalább erős és garancia h a fejpárbajokat megnyeri.
Azért mert egyszerűen egy olyan csapat ellen akik letámadnak rendre hibázik, és ez nem megfelelő ahhoz, hogy elsőszámú védője legyen, én csak úgy adnám el, érkezne helyette egy klasszis védő + Laporte és akkor karöltve mehetne el matyival.Subinho írta:Nem értem miért kéne Bartrát eladni? Én inkább Matyikától válnék meg, Barthának meg több időt adnék.
Igazolás nem nagyon kell, mert ne felejtsük el, januártól Vidal, Arda... de a Munir, Sandro páros helyett vki tényleg kéne... Patónak örülnék, az ő játéka tetszett anno, de nemtom milyen most, meg ha jól emlékszem eléggé sérülékeny volt. Nolito emiatt kézenfekvőbb megoldás lenne....
Nyilván nem fedi ez le a teljesítményét, de itt egy friss videó róla, rengeteg gólja van benne. Önbizalma visszatért úgy látszik, sérült se volt már jó ideje hosszútávon - gondolom Milannál anno valamit igen elcsesztek nála, aztán ki lett "javítva". Számai is elég rendben vannak, és olvastam olyat már róla - valami külföldi cikk -, hogy ismét csúcsformában játszik.Chino írta:Habár nem tudom az utóbbi időben hogyan teljesít, de alapjában véve nagyon jó játékos.
Szerintem ő a jobboldalon visszaesne a saját csúcsformájához képest, ami nem előny, de aztán lehet tévedek. Plusz az ára nem mellette szól, az meg a vezetőségnek elég fontos..Nero. írta:Minden Nolito mellett szól.
Ezzel meg egyetértek, csak ez fikció ugye, mert itt nem fog rendszeres lehetőséget kapni középen úgyse - legalábbis remélem nem sérül le Luis.Chino írta:Viszont azon is el lehetne gondolkodni, ha mondjuk Munir egy spanyol középcsapatban játszana nem ő lenne-e az első számú célpont. Mert könnyen lehet, hogy rendszeres játéklehetősséggel elég jó teljesítményre lehetne képes egy gyengébb csapatban.
Kölcsönben szerintem okés, hasonlóan, mint a Real-ban volt Csikárító.Messias2 írta:Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) has been offered to Barcelona. His loan at Sao Paulo ends this month. [md]
Reménykedhetnek a Pato fanok. Én ugyanakkora marhaságnak tartanám a leigazolását,mint az eddig felmerült nevek.
Én speciel nem. Habár nem tudom az utóbbi időben hogyan teljesít, de alapjában véve nagyon jó játékos. Itt csak két kérdés merül fel. Mennyi lenne a gázsija és mennyire bírná a padot. Az eddig felmerült nevek közül szerintem Nolito után ő lehetne a legjobb megoldás.Messias2 írta:Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) has been offered to Barcelona. His loan at Sao Paulo ends this month. [md]
Reménykedhetnek a Pato fanok. Én ugyanakkora marhaságnak tartanám a leigazolását,mint az eddig felmerült nevek.
Az előbbi a Napoliban annyit játszik kb. mint Munir/Sandro nálunk, plusz ha jól tudom sérült is. Sokkal beljebb nem nagyon lennénk vele. Zazáról az egyik Juvés haverom annyit mondott, hogy iszonyat statikus, tipikus center, mást nem lehet vele játszatni. Plusz ő is inkább kiegészítőember ott.Messias2 írta:Luis Enrique wants a centre forward in January. Simone Zaza (Juventus, 24) and Manolo Gabbiadini (Napoli, 24) among loan options. [sport]
Újabb klasszisok a láthatáron.
Egyáltalán nem lenne hülyeség kölcsönvenni egy jó csatárt . Olcsón lehetne megszerezni (ha nívósabb embert akarunk akkor azért egy-két millát fizetni kell ) plusz állni kell a fizuját és ennyi az ami a kiadás része lenne. Plusz ha nem jönne be akkor könnyeden vissza lehet küldeni. Számunkra előnyös lenne egy ilyen transzfer (elsősorban nem az általad említett két névre gondolok ).Messias2 írta:Luis Enrique wants a centre forward in January. Simone Zaza (Juventus, 24) and Manolo Gabbiadini (Napoli, 24) among loan options. [sport]
Újabb klasszisok a láthatáron.
Nagyon jó kis játékos , de Sergi berobbanásával nem igazán látom a helyét a csapatban. Esetleg majd Rafinha ellen lesz esélye aki nagy valószínűséggel nem lesz túl jó formában közel 1 évnyi kényszerpihenő után.ab1daL írta:Barcelona plan to use the option to buy back Villarreal player Denis Suarez (21) for 3M at the end of this season. [sport]