noname:Rinku írta:Arbeloa:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval."
"A Real történelméből meg olyan maffiafilmet lehetne csinálni h leszorítaná a Keresztapát az imdb top250 2. helyéről."
Kicsit bővebben: van sok realos ismerősöm és érdekes módon egyik sem tud semmit arról h a madrid hogyan lett évtizedekig nyomatva h a világ legjobb csapata legyen: a Franco diktatúra alatt ha valaki nyerni mert ellenük, azt már meg is fenyegették, amikor gazdasági gondjaik voltak, akkor Madrid városa eladott nekik apróért telkeket, hogy aztán azokat visszavásárolja sokszoros áron...Minél többet tudtam meg a madrid "dicső" történelméről, annál inkább világos volt, hogy nem képvisel semmit, mindig is csak egy reklám, egy kirakatcsapat volt. Azt, hogy nem zuhantak sosem össze, azt nem jó vezetőségnek vagy szurkolóknak köszönhetik, hanem pénzmosásnak, fenyegetéseknek, lefizetéseknek. Amiket felsoroltam is, történelmi tények, mégis alig tud róluk valaki, mert próbálják eltüntetni az ilyesmit. Ha valaki egyszer el kezdene nyomozni a Real után(amennyiben nem veszne nyoma egy hét elteltével) alighanem mindenkit életfogytig bezárnának, akinek köze van a klubhoz. Ez a XX. század legjobb csapata. Egy korrupt világ mintaképe.
Eleinte nem utáltam a Realt, annak ellenére, hogy a Barcának szurkoltam, de minél többet tudtam meg róla, annál lejjebb süllyedt a szememben. Az átlag real-vezetőséghez képest Blatter egy szent.