Áthoztam ide, mert ez ott már off nagyon.
Bob_Marley írta:Nyilvan fikcio midnen film kiveve ha megtortent dolgokon alapszik (ne menjunk bele, hogy mi megtortent mi nem). De ne vicceljunk mar, van azert ami eltszerubb meg van ami nem. Majd ha lattok Batmant meg Star Wars figurat az utcan es tarsai kerlek szoljatok......Itt mar megbukik nalam, hogy lenne barmifele ertelme. Az hogy szorakoztato....hogy lehetne szorakoztato mikor alapbol lehetetlensegrol szol.
...
Az hogy ertelmetlen dolgokat nezzunk, hallgassunk nincs belenk kodolva. Ellenkezoleg a tudasvagy es kreativitas viszont igen.
Nyilván azért van sok 100 millió rajongója - lehet annyi nincs, több 10 millió biztos - ezeknek a filmeknek, mert mindenki csak tanulni akar folyton, és a realisztikus dolgokat keresni.
A kreativitás belénk van kódolva, de amikor valaki szabadjára engedi a képzeletét, és egy fikcionális világot alkot, azt már nem érdemes számba se venni? Most akkor ez hogy is van..? Ha valaki fest egy szürreális képet az még jó, ha valaki egy egész világot teremt az már értelmetlen? Vagy festményekben is csak a realisztikus az elfogadható?
Meg alapbol az mi mar, hogy szorakoztato? Az elet nem szorakozasrol szol, hanem tanulsagokrol, dontesekrol. Ha valamit csinalok, ami nem a megszokott (film zene barmi) akkor azert csinalom, hogy abbol tudjak fejlodni.
Nekem meg nem arról szól az élet, hogy tanuljak, döntsek és fejlődjek, hanem inkább arról, hogy boldog legyek és jól szórakozzak közben. Eddig sikerült is szerencsére ezt többé kevésbé kiviteleznem, és nem kellett ehhez az, hogy folyton szívjam magamba a tudást, sőt, a sok értelmetlen dolog még adott is egy lökést ehhez.. Akkor én most nem élek teljes életet, és elpazarlom az időmet? Azzal hogy jól érzem magam közben az egyszerű dolgoknak - is - hála? Értem én, hogy máshogy látod a dolgokat, de el kéne fogadni, hogy nem szentírás a világnézeted, és van akinek mást jelent a boldogság és a teljes élet, mint neked..