Ludovic Giuly #2
- harcilepke
- Jugador del Barça
Mostanság töb szerepet kapott és ez látszik a játékán is. De Messi mellett csak rotációban fér be. Ezt kellene elfogadnia, mert valszeg csak így maradhat. Ja és persze csak akkor ha Messi tartja a formáját:), mondjuk vajmi kevés esélyt látok arra hogy a messi gyerek nagyon visszaesne...
- Mardel
- Jugador d'estrella
Na ez talán egy kicsit túlzás!!!raven írta: ..most amikor kellet beszállt éss olyan fantasztikusan játszott, hogy az avlami eszméletlen.

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
Ez a kis ember tegnao megmutatta, hogy milyen egy iagzi profi futballista.
Egész évben egy kölyök árnyékában üldögélt a padon, most amikor jkellet beszállt éss olyan fantasztikusan játszott, hogy az avlami eszméletlen.
nem cslezett le mindenkit, nem váltott szélvész gyorsan ritmust, de ahogyan bevágta a rövidre a bogyót, az tanítani való volt.
Megemelem előtte a kalapom.
TÖbbet kellett volna játszania év közben és akkor most talán,a pici sem sérülne egyfolytában vissza, hanem friss lenne és fitt.
Egész évben egy kölyök árnyékában üldögélt a padon, most amikor jkellet beszállt éss olyan fantasztikusan játszott, hogy az avlami eszméletlen.
nem cslezett le mindenkit, nem váltott szélvész gyorsan ritmust, de ahogyan bevágta a rövidre a bogyót, az tanítani való volt.
Megemelem előtte a kalapom.
TÖbbet kellett volna játszania év közben és akkor most talán,a pici sem sérülne egyfolytában vissza, hanem friss lenne és fitt.
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ha idén több meccset játszott volna, akkor biztos edzésben van, nem esik ki a ritmusból, és akkor azt az Iniesta-kiugratást is begurítja Dida mellett, de van egy Messi nevezetű csávó, aki miatt idén nem nagyon fért be a csapatba. 

Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
-
- Eurobarca Staff
csatlakozom én is amúgy én azt hittem h dida felszedi előle az lehet h gyors télleg de volt egy két helyzet aminél baromi lassúnak tűnt pl az első félidőben amikor (talán)Iniesta ugratta ki és ő vhogy átugrálta a labdát csak mire észbekapott már hosszú volt és Dida felszedte előleLyonel írta:Én azt hittem hirtelen, hogy hosszú lesz Ronaldinho labdája, de Giuly szerencsére van olyan gyors, hogy ezt gólra tudta végülis váltani
ezzel nyomatékosította mindenkiben, hogy még nem lehet leírni, amit személy szerint én már valahol megtettem. Ezúton is bocsi tőle!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én azt hittem hirtelen, hogy hosszú lesz Ronaldinho labdája, de Giuly szerencsére van olyan gyors, hogy ezt gólra tudta végülis váltani, ami nagyon jól jött nekünk a visszavágó szempontjából!
Nagyon megérdemelte már ezt a gólt Ludo, mivel eddig Messi mögött nem sok szerepet kapott és ezzel a góllal nyomatékosította mindenkiben, hogy még nem lehet leírni, amit személy szerint én már valahol megtettem. Ezúton is bocsi tőle!
Nagyon megérdemelte már ezt a gólt Ludo, mivel eddig Messi mögött nem sok szerepet kapott és ezzel a góllal nyomatékosította mindenkiben, hogy még nem lehet leírni, amit személy szerint én már valahol megtettem. Ezúton is bocsi tőle!

Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
-
- Eurobarca Staff
én már tnap a gólja előtt kezdtem szídni de ez van ilyen a csatár poszt egész végig nem csinált sokat(sztem) aztán vágta azt az iszonyatosan nagy gólt és a mennybe ment ezért "könnyű" egy csatárnak bezzeg egy védő...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Mardel
- Jugador d'estrella
HAli!
Hát igen..tudjuk,hogy Ludovic nem tartozik a legtechnikásabb játékosok közé,és a tegnapi meccs első félidejében sem alakított felejthetetlent,de azért ne felejtsük el második félidőben 2 villanását(gól+a kapufa előtti labdakihozatal),és egy-egy remek szerelését a saját kapunknál!!Na csak ennyi..nem akartam,hogy szinte csak az ő topicja maradjon hozzászólás nélkül a mai nap folyamán!!
Így tovább "Villám Gyula"!!

Hát igen..tudjuk,hogy Ludovic nem tartozik a legtechnikásabb játékosok közé,és a tegnapi meccs első félidejében sem alakított felejthetetlent,de azért ne felejtsük el második félidőben 2 villanását(gól+a kapufa előtti labdakihozatal),és egy-egy remek szerelését a saját kapunknál!!Na csak ennyi..nem akartam,hogy szinte csak az ő topicja maradjon hozzászólás nélkül a mai nap folyamán!!

Így tovább "Villám Gyula"!!

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
Régóta érdekel, hogy miért hívjátok Giuly-t "Gyulának".
A Jules jelenti a Gyulát franciául. Vagy netalán ez vmi poénnév?

A Jules jelenti a Gyulát franciául. Vagy netalán ez vmi poénnév?

Happy names day to Giuly!
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Boldog névnapot "Gyulának"!
Én a Villareal ellen a kezdőbe tenném, és ha jól játszik, akár a Milan ellen is beférne. Sajna Messi még mindig nem gyógyult meg, úgyhogy eljöhet az ő ideje megint.
Persze Larssonról sem szabad megfeletkezni, a BL-ben ő a jobbszélső, de Giuly remélem a VillaR' ellen játszani fog (és gólt is lő természetesen .
)
Én a Villareal ellen a kezdőbe tenném, és ha jól játszik, akár a Milan ellen is beférne. Sajna Messi még mindig nem gyógyult meg, úgyhogy eljöhet az ő ideje megint.
Persze Larssonról sem szabad megfeletkezni, a BL-ben ő a jobbszélső, de Giuly remélem a VillaR' ellen játszani fog (és gólt is lő természetesen .

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetI 2006.04.12. 21:33:01-kor.
Nemtom nekem nagyon úgy tűnik hogy bőven bement volna, én a Xavi által küldött összefoglalót néztem meg kb ötvenszer, és a gól harmadik visszajátszásánál látszik legjobban hogy a labda dinamikája alapján az bement volna. Max a kapufáról, de sztem inkább beljebb landolt volna.
Amúgy valószínűleg középre akarta visszafejelni, csak rossz ütemben, túl hamar ugrott fel, és amikor a feje találkozott a labdával, már nem tudott megfelelő erőt kifejteni rá, pont emiatt ment a kapu felé a lelassult játékszer. Persze az a legvalószínűbb, hogy ha túljut a védőn, akkor Bommel berúgja még mielőtt bármi történik.
Mind1, sajnos sose tudjuk meg, hogy mi lett volna ha, csak jólesett volna ha behúznak még egy strigulát a neve mellé, és úgy emlékszem tavaly Decotól is elvettek 1-2 gólt kétes szituban.
Persze lehet hogy csak az elfogultságom láttatja ezt velem, és tényleg nem ment volna be
Amúgy valószínűleg középre akarta visszafejelni, csak rossz ütemben, túl hamar ugrott fel, és amikor a feje találkozott a labdával, már nem tudott megfelelő erőt kifejteni rá, pont emiatt ment a kapu felé a lelassult játékszer. Persze az a legvalószínűbb, hogy ha túljut a védőn, akkor Bommel berúgja még mielőtt bármi történik.
Mind1, sajnos sose tudjuk meg, hogy mi lett volna ha, csak jólesett volna ha behúznak még egy strigulát a neve mellé, és úgy emlékszem tavaly Decotól is elvettek 1-2 gólt kétes szituban.
Persze lehet hogy csak az elfogultságom láttatja ezt velem, és tényleg nem ment volna be

hát ja
sajnos
...
sajnos
...
Zinedine Zidane
-
- Director del Fútbol
Szerintem az a labda nem tartott gólba, elment volna keresztbe, és a hosszú saroknál érkező van Bommel lőtte volna a gólt. Azt nem tudom, hogy Ludo direkt akarta keresztbe fejelni a labdát, vagy csak rosszul találta el, de az biztos, hogy nem ment volna kapura. Ezért jogos, hogy nem neki írták a gólt.bebjack írta:Azt mondjuk nem értem, hogy az első gólunkat nem neki adták, eddig ugyanis úgy tudtam, hogy ha gólba tartó labdához ér hozzá a védő, attól még az a támadó góljának számít. Itt is ez volt a helyzet, Giuly fejese egyértelműen a kapuba tartott, a védő már csak beljebb segítette a labdát. Ergo annak, hogy Matellan beleért a labdába, semmi jelentősége nem volt, a kapus ígyse úgyse érte volna el a labdát, és az is esélytelen volt, hogy a védő menteni tud.
jelwaz írta:Hát a keresztény egyház főméltóságának egyetlen ura veszítse már meg! Aki szidja Gyulát annak SHUT UP!Nem tudom mit vártok tőle, gólt róla nem kapunk, ügyes, fürge! Azért mert Messivel egy poszton játszanak még nem kell fikázni! Persze Maradonához képest Xavi egy gyökér húzzon már el azonnal. Ja és ZSOLTI: ahhoz képest, hogy Eto'o a csatár, többet kell miatta fognom a fejem. Na ez elég negatív...
na bazze téged se értelek
ok hogy véded zsulit /én azé nem teszem mer felesleges akik szidják azok had maradjanak a tudatlanság homálya mögött/
de eto miatt fogod a fejed ember
a 22 gólja közül meiknél kaptál a fejedhez ?
mit vársz tőlle?
és az összes fikázónak:
ezek mind emberek nem robotok basszameg
és bár remekül kapcsolják ki magukat és összpontosítanak a játékra
mindenki lehet [auto_cenzúra] mentális állapotba nem látunk bele a magánéletükbe
nem tudunk rólluk semmit
az edzői stáb hál Istennek jó munkát végez teljes mértékben rájuk lehet bízni kit adnak el kiben bíznak satöbbbi satöbbbi
Zinedine Zidane
Azt mondjuk nem értem, hogy az első gólunkat nem neki adták, eddig ugyanis úgy tudtam, hogy ha gólba tartó labdához ér hozzá a védő, attól még az a támadó góljának számít. Itt is ez volt a helyzet, Giuly fejese egyértelműen a kapuba tartott, a védő már csak beljebb segítette a labdát. Ergo annak, hogy Matellan beleért a labdába, semmi jelentősége nem volt, a kapus ígyse úgyse érte volna el a labdát, és az is esélytelen volt, hogy a védő menteni tud.
Nem érzem eltúlzottnak az Elmundo 4-es osztályzatát, ugyanis Giuly az egész meccsen jól teljesített (nem csak egy félidőn át), nagyon sok labdát szerzett, sokat ütközött, azon kívül, hogy adott egy gólpasszt és lőtt egy gólt (ld fent). Eto'o négyese inkább vitatható, ha az egész meccsen nyújtott teljesítményt nézzük.
Mindenesetre szerintem neki is jobb lenne, ha eligazolna nyáron oda, ahol rendszeres játéklehetőséget kap, jövőre valszeg még kevesebbet játszana nálunk, neki pedig az egyenletesen jó teljesítményhez állandó játék kell.
Úgy gondolom, hogy ennek ellenére megérte leigazolni, emlékezzetek csak vissza a legszebb góljaira (Villareal, Valencia ellen pl.), több meccset köszönhetünk neki, jónéhány meccsen pedig a sztárjaink helyett ő volt a csapat húzóembere.
Nem érzem eltúlzottnak az Elmundo 4-es osztályzatát, ugyanis Giuly az egész meccsen jól teljesített (nem csak egy félidőn át), nagyon sok labdát szerzett, sokat ütközött, azon kívül, hogy adott egy gólpasszt és lőtt egy gólt (ld fent). Eto'o négyese inkább vitatható, ha az egész meccsen nyújtott teljesítményt nézzük.
Mindenesetre szerintem neki is jobb lenne, ha eligazolna nyáron oda, ahol rendszeres játéklehetőséget kap, jövőre valszeg még kevesebbet játszana nálunk, neki pedig az egyenletesen jó teljesítményhez állandó játék kell.
Úgy gondolom, hogy ennek ellenére megérte leigazolni, emlékezzetek csak vissza a legszebb góljaira (Villareal, Valencia ellen pl.), több meccset köszönhetünk neki, jónéhány meccsen pedig a sztárjaink helyett ő volt a csapat húzóembere.
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
sztem is jó volt guily.de ha visszajön messi úgysem fog megint szerephez jutni.
-
- Entrenador del Barça
szerintem jól helyettesítette Messit/Larsont!Ég benne a bizonyítási vágy.Az biztos,hogy nincs olyan képességekkel megáldva,mint a Messi,és nem rúg annyi gólt,mint a Larson,de akkor is tud jól játszani!