Ezúttal mit fog mondani szerintetek?

Nem csak nekünk tetszik ez az egész sztori. A Cadiz következő ellenfele a Mérida kiadott egy videót amelyben lekötözték az eltiltott játékosukat. Hatalmas.

https://www.youtube.com/watch?v=OvTEmdFPYEA
Nekünk pont , hogy jobb lesz ettől. Egyrészt kiesik a kupából a legnagyobb rivális , akinek olyan játékosállománya van amely bármikor versenyre kellhet a legjobb formában lévő Barcaval . Plusz minnél nagyobb gondok vannak náluk az annál jobban kihathat a teljesítményükre és így növelhetjük az előnyünket a bajnokságban.Bob_Marley írta:A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.
Az álszentség rosszabb.Bob_Marley írta:A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.
Ne mond, hogy nem nevetted ki őket. Ezt nem fogom bevenni és szerintem más sem. LE is lenyilatkozza a sablon dumát, otthon meg a taknya-nyála is összefolyhat, úgy örülhet a mostani helyzetnek.Bob_Marley írta:A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.
Legyen a kárörvendés a legnagyobb hibánk, nem lehet mindenki tökéletes, ezt fogadd el.Bob_Marley írta:A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.
Szvsz ez mindenkire igaz, csak a Realra és a Chelsea-re nem. Nem tudom megállni, hogy érzelmek nélkül reagáljak a bukásukra. Mert megérdemelnek minden kedvességet, amit csak egy szurkoló nyújthat.Bob_Marley írta:Karorvendeni nem szabad, van eleg bajuk, inkabb a sajat magunk gyozelmeinek kell orulni. Benak voltak, megiszzak a levet, de kit erdekel? Nekunk mindig sajat magunkra kell figyelni, Luis Enrique se poenbol szokta ezt szajkozni.
Ennél is rosszabb lenne ha megkapnák a 2 átigazolási szezonos kitiltást mint mivisca el barca írta:öröm nézni ahogy az egész real madrid az összeomlás szélén van. remélem még ennél is lesz lejjebb.
Kikaptak és kiestek, pont nem érdekelte semmi olyanra szerintem, hogy az hányadik sárgája volt, meg hogy mikor játszhat legközelebb a kupában.. Mayoral se ülhetett volna a padon, ő se szólt mégse. Nem is tudják szerintem ők, hogy hogy vannak ezek a szabályok pontosan, meg nem is nekik kéne erre figyelniük..Vakmacska írta:és még a játékos sem tudta? érdekes...
Twitterről. Update-t már írtam. Óvott a Cádiz, 99% hogy kizárják a MadridotVakmacska írta:és még a játékos sem tudta? érdekes...
no és honnan tudták meg a szünetben?