Nyilván nem fedi ez le a teljesítményét, de itt egy friss videó róla, rengeteg gólja van benne. Önbizalma visszatért úgy látszik, sérült se volt már jó ideje hosszútávon - gondolom Milannál anno valamit igen elcsesztek nála, aztán ki lett "javítva". Számai is elég rendben vannak, és olvastam olyat már róla - valami külföldi cikk -, hogy ismét csúcsformában játszik.Chino írta:Habár nem tudom az utóbbi időben hogyan teljesít, de alapjában véve nagyon jó játékos.
Szerintem is egy jó opció lenne, az a jó benne, mint Lavezziben, mindenhol tud játszani elől. De Lucho elméletileg nem tart rá igényt emlékeim szerint, szóval csak képzelgés marad ez a dolog. Pedig nem elvetendő ötlet szerintem.
Szerintem ő a jobboldalon visszaesne a saját csúcsformájához képest, ami nem előny, de aztán lehet tévedek. Plusz az ára nem mellette szól, az meg a vezetőségnek elég fontos..Nero. írta:Minden Nolito mellett szól.
Ezzel meg egyetértek, csak ez fikció ugye, mert itt nem fog rendszeres lehetőséget kapni középen úgyse - legalábbis remélem nem sérül le Luis.Chino írta:Viszont azon is el lehetne gondolkodni, ha mondjuk Munir egy spanyol középcsapatban játszana nem ő lenne-e az első számú célpont. Mert könnyen lehet, hogy rendszeres játéklehetősséggel elég jó teljesítményre lehetne képes egy gyengébb csapatban.