2015.11.30. 22:03:05
Az a hármas lett végülis, akikre számítani lehetett. Suareznek szerintem is ott lenne a helye Cé helyén, de neki és Leonak bérelt helye van 4-5 éve a top3-ban, tehát nem értem ezt a nagy felháborodást.
Az 1. hely számomra nem kérdés, hogy kié lesz. Szinte biztos, h Messi fogja kapni a lasztit, és teljesen megérdemelten. Érdekes dolog, h az ismerőseim 80%-a, akit megkérdeztem, Neymarnak adná az aranylabdát. Azzal magyarázzák, h a brazil a tavaszi szezonban hozott egy konstans jó szintet, míg most ősszel egyértelműen ő volt a legjobb, ellentétben Messivel, aki tavasszal kiválóan focizott, de ugye ősszel sérülés miatt nem nagyon tudott játszani. Ezért adnák Neynek.
Ezzel a gondolatmenettel az a probléma, h egyenlőség jelet tesznek Messi tavaszi menetelése és Ney őszi menetelése között, amit szvsz nem lehet.
Leo januártól kb. az Atleti elleni hazai meccstő kezdve egészen júniusig a világ fölé emlkedett, ez 6 hónap. Míg Neymar az argentín kiesésétől váltott olyan módba, mint Leo tavasszal. Ez kb. 2 hónap. Tehát elég nagy a difi a 2 csúcsforma hossza között, és hát ki tudja, mi lett volna, ha Messi egészséges marad.
Valszeg azért lett hirtelen ekkora Neymar kultusz, mert sokan elfelejtették, h még mindig az argentínnak volt a LEGNAGYOBB szerepe a triplázásban.
A Puskás díj-nál biztos, h kiélezettebb verseny lesz az 1. helyért. Nálam Flo vinné a díjat. Szerintem teljesen tudatos gól volt. Látta, b kint áll Stegen, és zseniálisan belőtte. Messi gólja is szép volt, de ezt nálam nem übereli
A legjobb edző választásnál pedig nem értem, mit keres Pep a top3-ban. Legnagyobb tiszteletem az övé azért, amit a klubbért tett, de vicc, h ilyen eredményekkel ott lehet. Nálam ebben a kategóriában a kupák száma számít a legtöbbet, amiben gyengén áll. Szívesebben látnám pl. Allegrit a legjobb 3 között a Juve őszi formája ellenére.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati