2015.12.02. 15:15:56
Én azért Messit kicsit hiányolom. Persze érthető, hogy nem kockáztatnak, nehogy valaki alá vágjon egyet, de segíthetne, hogy minél hamarabb felvegye a fonalat. Bármilyen jó játékos és elég jól tért vissza két hónap az csak két hónap, megkockáztatom, hogy a Valencia ellen sem lesz még 100 %-ig felpörgetve. Főleg, hogy a Neymar-Suarez duónak nem kellene játszani, így is eléggé túl vannak játszatva, bár szerintem a vámpír fent lesz. Nem tartom valószínűnek, hogy egy Aitor-Munir-Sandro támadósorral kezdenénk, főleg, hogy egy Samper/Gumbau-Sr-Ini/Rakitic lesz a kp sor, akik nem épp a gólerősségükről híresek.
Grimaldo megint nincs a keretben. Most már szinte biztos, hogy amíg LE az edző nem látjuk fent. Ha Gaya-t elviszik nyáron (ami valószínű) kölcsön lehetne adni a Valencia-nak.
Nem igazán értem Kaptoumot miért nem hozta fel LE. Ha már mondjuk 2 góllal mennénk, nyugodtan be lehetne rakni Ini vagy Rakitic helyett. Sampert azért láttuk, hogy a nagyok között is tud jól teljesíteni erősebb ellenféllel szemben is, nem lenne túl nagy kockázat végig fent hagyni, mellette Sr, így kaphatna fél órát a kameruni is.
Lehet, hogy Lucho tényleg nem kamuzott és biztosra megy, plusz hazai közönség mellett nem akar sok fiatallal játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Chino 2015.12.02. 15:18:15-kor.
Forca Barca!!!!