Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hol lehet erre fizetni? egyenlőre nem találtam seholdaffy írta:Kissé én is nevetségesnek tartom,ugyanakkor valahol értem is,hogy Cr miért van a 3-ban. MSN-t tettem volna be,egyszerűen azért,mert mind3 jobb volt. Idén ez Messié. Viszont jövőre,de méginkább utána évben már nem tennék rá nagy pénzt,mert Neymar könnyedén versenyre kelhet Leoval.
1,12es pénzt fizet Leo labdája.
8ast CR.
9et Neymar
Eddig kb. 25 ember szavazatát szivárogtatták ki, abból 20 ember Messire szavazott. 2. helyből is messze Ronaldonak van a legtöbb szóval szerintem az ezüstre sincs esélye a brazilnak. Érdekesség, hogy a norvég csapatkapitány Mascheranot rakta az első helyre, Touré szavazata meg érvenytelen, mert magát tette be harmadiknak.visca el barca írta:simán benne van, hogy neymar kapja. az elkövetkezendő években szerintem brutálisan fogják futtatni (), ha jól tudom pl. a nike is lecseréli cuncust és neymar lesz 'az' arc.
mellesleg bőven megérdemelné (ő is)
En akkor mar a szep szereleseknek, kiugratasoknak es cseleknek is adnek kulon dijat..MessiNeymarSuarez írta:emellett azért mégis csak növelné a foci szépségét, mert a fejekben néha talán megbújna a " miértis ne próbálnánk meg trükkösebben,hátha díjjazzák?!" gondolat

Szerintem is nehéz dolog, mert elvégre ez szubjektív díj, ki mit preferál.Alfa írta:A díjak és a jelöltek:
Év jatekosa:Messi,Neymar,Ronaldo
Év edzője:Lucho,Pep,Jorge Sampaoli (chile válogatott edzője )
Puskás díj: Messi, Wendell Lira, Florenzi
Egyedül a Puskás díj az ami necces. A többi sima "Barca" siker lesz.Florenzi ellenük lőtt gólja nem volt csúnya, sztem ő a favorit , de nekem Messié sokkal jobban tetszik.

Suarez jobban megérdemelte volna , de teljesen nyilvánvaló volt , hogy Ronaldo lesz a 3. ember. Az szerintem egyértelmű , hogy Messi lesz a győztes de óriási vicc lesz , hogy ha Penaldo megelőzi Neymart.BFC írta:Vicc, hogy ez a szerencsétlen kiszorította Suárezt a Top 3-ból... na de mindegy.MessiNeymarSuarez írta:Végső 3 játékos az Aranylabdában:
Messi, Neymar, Ronaldo
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 7509_o.jpg" target="_blank

Vicc, hogy ez a szerencsétlen kiszorította Suárezt a Top 3-ból... na de mindegy.MessiNeymarSuarez írta:Végső 3 játékos az Aranylabdában:
Messi, Neymar, Ronaldo
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 7509_o.jpg" target="_blank
És CR???? Neki filmje is van, ezt mindenki elfelejtiKovbal88 írta:
BL gólkirály volt tavaly Messi Neymarral együtt, spanyol bajnoki cím, BL, spanyol kupa, Európa szuperkupa. Messinek áll a zászló.
Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz.messideco írta:Egyszerű az év csapata
Buffon
Alves - Piqué - Mascherano - Alba
Rakitic - Busquets - Iniesta
Neymar - Suarez - Messi
BL gólkirály volt tavaly Messi Neymarral együtt, spanyol bajnoki cím, BL, spanyol kupa, Európa szuperkupa. Messinek áll a zászló.hank1ee írta:Hát nemrég se Sneijder, se mondjuk Milito nem kapta meg a díjat, Messinél landolt akkor is, tehát ez nem teljesen így van. Viszont játékban annyival jobb volt mindenkinél az argentin, hogy egyértelműen az övé lesz.Samper írta:Ha van triplázó csapat, csak közülük kerülhet ki a díjazott. Ki más? Ha Barca, akkor meg Messi. Ki más?
Maximálisan egyetértek, de mondjuk a realosokon kívűl is vannak érthetetlen nevek.mvik írta:üdv. azért ez a 23-as aranylabdás lista elég szánalmas, egy olyan Realból amelyik nem nyert semmit bekerül 5 játékos egy olyan Juventusból amelyik meg bajnok, meg kupagyőztes lett és BL döntőt játszott, meg csak egy. szégyen. kérdem én ugyan miben tett többet a Bale, Benzema, James hármas az előző szezonban mint a Buffon, Pirlo, Chiellini hármas, plusz még Tévez bár ő már nem Juve játékos?
Hát nemrég se Sneijder, se mondjuk Milito nem kapta meg a díjat, Messinél landolt akkor is, tehát ez nem teljesen így van. Viszont játékban annyival jobb volt mindenkinél az argentin, hogy egyértelműen az övé lesz.Samper írta:Ha van triplázó csapat, csak közülük kerülhet ki a díjazott. Ki más? Ha Barca, akkor meg Messi. Ki más?