Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nézd ez egy ilyen dìj. Elég nehéz lenne objektìv szempontok alapján odaitélni bárkinek is, mert mi alapján lehetne azt megtenni? Én úgy gondolom, hogy hellyel, közzel azért jók a döntések, de nyilvánvalóan sok a szubjektum benne.MR. TROMORT777 írta:Semmit nem ér ez a díj a kultuszán kívül. Ez minden csak nem szakmai díj, vagy szakmai elismerés. Idén még csak pár szavazat jött ki de már vannak nevetséges dolgok. A leírása az, hogy az adott évben a legjobban teljesített játékos. Ehhez képest ez inkább egy szimpátia szavazás. A többség nem néz semmit, csak a kedvencére szavaz és kész.
Ezzel én is így vagyok. Szépek az ilyen harmincról léc alá bevert labdák, de nem tartom olyan "különlegesnek".MessiNeymarSuarez írta: Szerintem is nehéz dolog, mert elvégre ez szubjektív díj, ki mit preferál.
Én például Messiét(vagy Tevezét de ő nem került be a végső küzdelembe), mert míg ollózós meg azért félpályás gólok se ritkák, és elég hozzájuk egy jó mozdulat, addig olyan gólt mint pl Messi nem lőnek valami gyakran, és ahhoz közel sem elég egy jó mozdulat, mert ki is elemezték hogy mennyire durva volt, és hihetetlen mozdulatok sorozata kellett ahhoz hogy ez létre jöjjön.
WilliamhillMessiNeymarSuarez írta:Hol lehet erre fizetni? egyenlőre nem találtam seholdaffy írta:Kissé én is nevetségesnek tartom,ugyanakkor valahol értem is,hogy Cr miért van a 3-ban. MSN-t tettem volna be,egyszerűen azért,mert mind3 jobb volt. Idén ez Messié. Viszont jövőre,de méginkább utána évben már nem tennék rá nagy pénzt,mert Neymar könnyedén versenyre kelhet Leoval.
1,12es pénzt fizet Leo labdája.
8ast CR.
9et Neymar
Hol lehet erre fizetni? egyenlőre nem találtam seholdaffy írta:Kissé én is nevetségesnek tartom,ugyanakkor valahol értem is,hogy Cr miért van a 3-ban. MSN-t tettem volna be,egyszerűen azért,mert mind3 jobb volt. Idén ez Messié. Viszont jövőre,de méginkább utána évben már nem tennék rá nagy pénzt,mert Neymar könnyedén versenyre kelhet Leoval.
1,12es pénzt fizet Leo labdája.
8ast CR.
9et Neymar
Eddig kb. 25 ember szavazatát szivárogtatták ki, abból 20 ember Messire szavazott. 2. helyből is messze Ronaldonak van a legtöbb szóval szerintem az ezüstre sincs esélye a brazilnak. Érdekesség, hogy a norvég csapatkapitány Mascheranot rakta az első helyre, Touré szavazata meg érvenytelen, mert magát tette be harmadiknak.visca el barca írta:simán benne van, hogy neymar kapja. az elkövetkezendő években szerintem brutálisan fogják futtatni (), ha jól tudom pl. a nike is lecseréli cuncust és neymar lesz 'az' arc.
mellesleg bőven megérdemelné (ő is)
En akkor mar a szep szereleseknek, kiugratasoknak es cseleknek is adnek kulon dijat..MessiNeymarSuarez írta:emellett azért mégis csak növelné a foci szépségét, mert a fejekben néha talán megbújna a " miértis ne próbálnánk meg trükkösebben,hátha díjjazzák?!" gondolat
Szerintem is nehéz dolog, mert elvégre ez szubjektív díj, ki mit preferál.Alfa írta:A díjak és a jelöltek:
Év jatekosa:Messi,Neymar,Ronaldo
Év edzője:Lucho,Pep,Jorge Sampaoli (chile válogatott edzője )
Puskás díj: Messi, Wendell Lira, Florenzi
Egyedül a Puskás díj az ami necces. A többi sima "Barca" siker lesz.Florenzi ellenük lőtt gólja nem volt csúnya, sztem ő a favorit , de nekem Messié sokkal jobban tetszik.
Suarez jobban megérdemelte volna , de teljesen nyilvánvaló volt , hogy Ronaldo lesz a 3. ember. Az szerintem egyértelmű , hogy Messi lesz a győztes de óriási vicc lesz , hogy ha Penaldo megelőzi Neymart.BFC írta:Vicc, hogy ez a szerencsétlen kiszorította Suárezt a Top 3-ból... na de mindegy.MessiNeymarSuarez írta:Végső 3 játékos az Aranylabdában:
Messi, Neymar, Ronaldo
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 7509_o.jpg" target="_blank
Vicc, hogy ez a szerencsétlen kiszorította Suárezt a Top 3-ból... na de mindegy.MessiNeymarSuarez írta:Végső 3 játékos az Aranylabdában:
Messi, Neymar, Ronaldo
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 7509_o.jpg" target="_blank
És CR???? Neki filmje is van, ezt mindenki elfelejtiKovbal88 írta:
BL gólkirály volt tavaly Messi Neymarral együtt, spanyol bajnoki cím, BL, spanyol kupa, Európa szuperkupa. Messinek áll a zászló.
Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz.messideco írta:Egyszerű az év csapata
Buffon
Alves - Piqué - Mascherano - Alba
Rakitic - Busquets - Iniesta
Neymar - Suarez - Messi