Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Örüljünk, hogy ilyenek egymással. 0:0- nál boztosan nem ezen ügyködtek volna.csababarca írta:Chino írta: Sajnos Messinek semmi sem akart sikerülni, pedig lőhetett volna pár gólt, a végére azért csak sikerült rúgatni egyet vele, ami nagy pozitívum, pedig Neymar is többször befejezhette volna.
Most Messinek volt olyan meccse, mint kedden Neymarnak. Jó,hogy ez a legnagyobb bajunk,hogy 3-4 gólos előnyben még rúgassunk valakivel gólt...![]()
Amúgy ez eléggé rányomta a bélyegét a második félidőre, kb erről szólt az egész,hogy összehozzuk Messinek a gólt, ha nem kellett volna,lehet többet rakunk közé.
Most Messinek volt olyan meccse, mint kedden Neymarnak. Jó,hogy ez a legnagyobb bajunk,hogy 3-4 gólos előnyben még rúgassunk valakivel gólt...Chino írta: Sajnos Messinek semmi sem akart sikerülni, pedig lőhetett volna pár gólt, a végére azért csak sikerült rúgatni egyet vele, ami nagy pozitívum, pedig Neymar is többször befejezhette volna.
Ha január 1-től játszhatnak, akkor a bajnokságban van Valencia(i), Leverkusen(i), Depor(o), Betis(o)recrea írta:Mikor játszhat a két új?
Hány meccsünk van addig?
Lusta vagyok utánanézni....
Yokozuna írta:Ha nem jön hamarosan egy vereség, bezárhatjuk a fórumot. Tökéletes a támadó játék, jó a középpálya, stabil a védelem, csodás a kapus. Tartson ki sokáig.
A mai meccsen nekem Alves játéka tetszett a legjobban. Szép csendben a csapat legfontosabb emberévé vált. Nem lehet ráismerni a tavalyi játékához képest. Mathieu is bizonyítja, hogy bármely poszton, bármikor a csapat hasznára tud válni. Munir és Sandro nem sokáig lesz már az első csapat tagja.

Igen,azóta javítottamMessias2 írta:Én úgy tudom ez lesz:MessiNeymarSuarez írta:Közben a KEZDŐ!
Bravo; Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Busquets, Rakitić, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.
Tartok kicsit a meccstől, nagyon kemény lesz, még úgyis hogy a Camp Nouban játszunk.Természetesen szerencsére remek formának örvendünk, szóval hajrá Barca!!!
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Mathieu - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Jó kezdő. Mondjuk Albával nem tudom, mi van. Valszeg csak pihenteti. Mondjuk még mindig nem értem, miért erőlteti Mathieut bhv-ként.
Szerk.: Látom, közben javítottad.
Én úgy tudom ez lesz:MessiNeymarSuarez írta:Közben a KEZDŐ!
Bravo; Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Busquets, Rakitić, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.
Tartok kicsit a meccstől, nagyon kemény lesz, még úgyis hogy a Camp Nouban játszunk.Természetesen szerencsére remek formának örvendünk, szóval hajrá Barca!!!