palesz77 írta:Attól még, hogy jóba vannak, Neymarban elkezdhet motoszkálni a gondolat, hogy ő még jobb lehetne, ha numero uno lenne egy csapatban. De én is bízok benne, hogy ép ésszel végiggondolja, hogy ezzel a trióval olyan történelmi csúcsokat produkálhatnak, amire egyedül nem lenne képes - konkrétan egy BL címvédés sem lehetetlen, még ha játékban nem is remekelünk idén -, és lévén piszok fiatal, ráér akkor vezérbikáskodni, ha már szétmegy az MSN.
A kiemelt rész a válasz, bármilyen kérdésre a trióval kapcsolatban! Bárki egyénieskedni kezd, ez már nem működhet, mert valakinek előbb vagy utóbb szúrni fogja a szemét és nem csak a trióból!
Én a pályán, bárki volt a társam, ha nem a csapatérdek szerint játszott, leüvöltöttem a haját, bocsi.

(volt, ahova nem is hívtak legközelebb, de les.artam..

)
Tehát, ez nem működhet másképp, csak ahogy eddig, az egy irányba tartással..., ha borul, észre fogjuk venni, szinte azonnal!
És akkor visszatérnék kicsit Neymarral kapcsolatban a Bob Palesz "vitára", de ez csak a saját véleményem lesz a kérdésben.
Szóval, Bobbal teljesen egyetértek abban, hogy sikeresség szempontjából mindig az a döntő, hogy a labda a leggyorsabb! A flikkflakkos passz helyett a "parasztosan" oda tett labdát preferálom, preferáltam és így is játszom, játszottam. A színezést, eldőlt mérkőzésen már nem bánom, de CSAKIS AKKOR!!!!

Viszont, amiben Neymart másképp látom, mint Bob, az Neymar tehetsége és az európai focihoz való hozzáállása. Én úgy látom, hogy a brazil olyan képességekkel rendelkezik, amivel korábban csak az "eredeti" Ronaldo és Ronaldinho azzal a különbséggel, hogy Ney fizikuma nincs még olyan szinten, mint a fent említett Úriembereknek. (lehet, hogy nem is lesz soha, majd az idő megadja a választ)
Tehát, a képességek megvannak, az induló sebesség is átlag feletti, a cselező készség pláne, ezért felállt védelem ellen szinte csak Ő van meg persze Messi, de az argentinről régóta tudjuk.
A képességei alapján, szerintem Neymar váratlanabb dolgokat képes csinálni még Messinél is, olyan szinten tud zilálni, ahogy nem sokan a világon és mindezt úgy hogy én nem érzem feleslegesnek, támadásakasztónak szinte egyszer sem.
Neymart, mióta nálunk játszik teljesen a gépezetbe valónak érzem, Önmagához képest teljesen letisztultnak és évről évre egyre jobbnak! Nem emlékszem felesleges lábdobálásokra, cselekre, csak a mérkőzés végén, amikor már nincs jelentősége. Neymar abszolút európai arcát mutatja és azt a lazaságot, ami Önmaga, azt nem szeretném kihalni látni belőle, mert ettől Ő az aki!
Nagyon nagy kincs a Barcának, remélem sokáig itt marad majd!
Ha csapkodó lett, vagy nem eléggé összeszedett, ne haragudjatok érte!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano