Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem Dzsémsz második lövése volt a legnagyobb védése, mert takarásból jött és még egy kicsit be is szitált mielőtt Bravohoz ért. Cunci ziccere gyakorlatilag a fejében akadt el, azért éreztem kisebbnek azt a produkciót. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire bevásárolunk Vele!palesz77 írta:Bravo vs Real Madrid
4-0-nál nem szoktunk ennyit kapusról beszélni, de ha 1 hétig ajnározzuk se lesz elég.. Az elején azt a beadást ha nem vadássza le reflexből totál máshogy alakul a meccs, volt 1 kisebb megingása, de amúgy bevehetetlen volt ma. James lövését is hogy szedte ki alulról, pedig sunyi volt, pont pattant a kezénél, CR ziccerét el se hittem hogy megfogja, a fejeseknél meg már biztos voltam benne, hogy nem lesznek gólok, mert ezen az estén egyszerűen nem lehetett bevenni a kapuját. Klasszis teljesítmény, nincs jobb szó rá, nélküle ez nem biztos, hogy gála lett volna..
Ha így folytatja MAtS-ot eladnám - a Poolnak mondjuk - visszavásárlásival, mert teljesen indokolatlan lesz a lecserélése év végén is.
Ja, klasszis teljesítmény volt. Tényleg teljesen máshogy alakul ha nem ő áll a kapuban, még az is lehet nem is nyerünk, nemhogy 4-0-ra.palesz77 írta: Bravo vs Real Madrid
4-0-nál nem szoktunk ennyit kapusról beszélni, de ha 1 hétig ajnározzuk se lesz elég.. Az elején azt a beadást ha nem vadássza le reflexből totál máshogy alakul a meccs, volt 1 kisebb megingása, de amúgy bevehetetlen volt ma. James lövését is hogy szedte ki alulról, pedig sunyi volt, pont pattant a kezénél, CR ziccerét el se hittem hogy megfogja, a fejeseknél meg már biztos voltam benne, hogy nem lesznek gólok, mert ezen az estén egyszerűen nem lehetett bevenni a kapuját. Klasszis teljesítmény, nincs jobb szó rá, nélküle ez nem biztos, hogy gála lett volna..
Ha így folytatja MAtS-ot eladnám - a Poolnak mondjuk - visszavásárlásival, mert teljesen indokolatlan lesz a lecserélése év végén is.
+Copa America győztes lett és ott a torna legjobb kapusa lett.....edermatyi írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... mpaign=fut miért nem került ide be Bravo? Igaz hogy csak a bajnokságban véd de ott hiba nélkül.
Ha nem chilei lenne hanem nagyhatalom kapusa akkor tuti, így csak a mi szemünkben és amúgy reálisan is az, de nincs akkora hype.hank1ee írta:A világ legjobb kapusa.