Bajnokok Ligája & Európa Liga
a sahtar braziljai fociznak, de ha az ukránokhoz kerül a laszti totál bénaság, összeségében a Realhoz kevés ez a potenciál én úgy látom. Roncika gólja Bale érdeme és főleg a fogalmatlan balhátvédé aki mögötte ténfergett...
Az szep. En elismerem mint jatekost, sokaig tenyleg ott volt Messi nyakan, sot a setalgatos Messinel meg jobb is volt, nalam ott van minden idok 5 legjobb jatekosa kozt, de szerintem o mentalisan teljesen tonkrement mar. Nem nagyon tudta feldolgozni ezt a sok felhajtast, sikert es csillogast maga korul. Ezert nem lesz o mar tobbet aranylabdas.Normandia írta:Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?Vagy 50 ezren fütyűlték és fújjólták.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jöhet a "világ legjobbja " szövegNormandia írta:Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?Vagy 50 ezren fütyűlték és fújjólták.

- Normandia
- Director del Fútbol
Volt képe.Nero. írta:Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni?

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nem lattam Ronaldo goljat. Volt kepe terpeszteni? 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Es akkor a mai napon Otamendi megtanulta, hogy nem szabad megadni magad abban bizva, hogy a biro lefujja.. Tokeletes peldaja volt annak, amit nem szeretek a fociban, orulok, hogy gol is lett belole. Gol elott amugy Pogba szepen indult meg, azert jar a taps reszemrol is.
Nem tudom figyeltétek e a Bayern meccsen magát a játékot.A Bayern játéka a következő.A két szélső felfut a középpályások közben kihozzák a labdát és már futnak is a támadó mögé.Szelre kitesz a szélső levesz tök mindegy jobb vagy bal láb és adja is be egyszer mindig öt hat embernek teheti ezt.Persze jó variálnak az oldalon a labdakihozatalon de a fő séma ez.Hihetetlen egyszerű mégis elképesztő módon hatékony és ha kell öt percen belül 10x is eljátszák olyan nyomas alatt tartva a védőket hogy előbb utóbb ugyis beleroppannak.Nem tudom kitart e a lendület tavaszra de mostani formájában olyan mintha gépek futkosnanak Pep taktikai tábláján.Nagyon remélem elkerüljük őket egy ideig.

- visca el barca
- Presidente del Barça
roma-kusen megint állat meccs volt fél szemmel azt néztem. jó ez a roma, megérdemlik a továbbjutást ( a második helyen
)

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Látom a múltkori vereség felpaprikázta a Bayern-t, aztán most bosszút állnak... 
Baj van, most már még rosszabb helyzetbe kerültünk.

Baj van, most már még rosszabb helyzetbe kerültünk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hasonlóra számít majd a klasszikuson is.
Benitez nem hülye, nem fogja megbontani a Casemiro-Modric-Kroos falat, ez szerintem tuti,hiába épül fel James.
Szóval adom amit Bob is írt, Mascheranot lehet be kéne tolni a kp-re, legyen ott fizikum a ropi mellett, kelleni fog.
AMúgy realra visszatérve,most ők vannak olyan passzban,mint mi voltunk tavaly, jó jó a csapatvédekezés, de hátul megúsznak mindent...kapufáról csak kifele jön labda,stb...
Persze,egyénileg jobb védőik vannak 2-3 fokkal mint nálunk, de ettől még megvannak a hibák, az ellenfelek helyzetei, csak nem tudják értékesíteni őket.
Benitez nem hülye, nem fogja megbontani a Casemiro-Modric-Kroos falat, ez szerintem tuti,hiába épül fel James.
Szóval adom amit Bob is írt, Mascheranot lehet be kéne tolni a kp-re, legyen ott fizikum a ropi mellett, kelleni fog.
AMúgy realra visszatérve,most ők vannak olyan passzban,mint mi voltunk tavaly, jó jó a csapatvédekezés, de hátul megúsznak mindent...kapufáról csak kifele jön labda,stb...
Persze,egyénileg jobb védőik vannak 2-3 fokkal mint nálunk, de ettől még megvannak a hibák, az ellenfelek helyzetei, csak nem tudják értékesíteni őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
még két észrevétel: Ibra konkrétan létszámelőny a Madridnak, Cavani egyetlen emlékezetes tette: amikor seggre esett...
DiMaria mutatott valami klasszist, de sok hibával fűszerezve.
azért a Madrid védelmét nem savaznám... volt némi zavar időnként, de azért azok a ziccerek is erősen le voltak fedve (mindenki szorongatott helyzetből hibázott) Varane-t különösen irígylem tőlük.
mákjuk volt, had vigyék... aki itt a Sevillára vár hát éppenséggel most húzták el a nótájukat, rajtuk simán átsétál majd a Real.
DiMaria mutatott valami klasszist, de sok hibával fűszerezve.
azért a Madrid védelmét nem savaznám... volt némi zavar időnként, de azért azok a ziccerek is erősen le voltak fedve (mindenki szorongatott helyzetből hibázott) Varane-t különösen irígylem tőlük.
mákjuk volt, had vigyék... aki itt a Sevillára vár hát éppenséggel most húzták el a nótájukat, rajtuk simán átsétál majd a Real.
Azért ellenünk lehet nem így fognak felállni, mindenesetre az beszédes, hogy nem nagyon kapják a gólokat. Sajnos.Bob_Marley írta:Tanulság, hogy nem az első eset, hogy messzinek érzem a középpályásokat egymástól (és így Ronaldot se nagyon tudják megjátszani) és emiatt jó ütemű labdaszerzésekkel átlehet rajtuk menni pár lépésben. Másodikra azért többet próbálkozott a RM, de a PSG-nek megvoltak a lehetőségeik az egész meccset tekintve és egy iksz benne volt.
Egyre inkább hajlok a Mascherano-Busquets kp-ra és hadd szóljon.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért vicces látni ahogy egy PSG ellen a saját stadionjukban így beül egy Real a kapuba....
Nem tudom eldönteni, hogy most ez egy Chelsea, vagy Real Madrid
Nem tudom eldönteni, hogy most ez egy Chelsea, vagy Real Madrid

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tanulság, hogy nem az első eset, hogy messzinek érzem a középpályásokat egymástól (és így Ronaldot se nagyon tudják megjátszani) és emiatt jó ütemű labdaszerzésekkel átlehet rajtuk menni pár lépésben. Másodikra azért többet próbálkozott a RM, de a PSG-nek megvoltak a lehetőségeik az egész meccset tekintve és egy iksz benne volt.

Én úgy látom, hogy Modric-Casimero mozognak együtt és ők figyelnek a védekezésre. Nagyon gyengén.Messias2 írta: Érdekes, h a Modric-Kroos tengely mekkorát betlizik eddig. Konkrétan lefocizzák őket.
Kroos szinte támadó középpályást játszik, ő nem rossz. Előző meccseken jobb volt ez a Casemiro gyerek, most valamiért nem játszik jól, Modrics már régóta gyenge formában játszik. Szerintem nem fekszik neki a Benitez szisztéma.
Ellenünk is ilyen napot fogjanak ki.
Amúgy sima PSG-nek kellene lennie...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért az szerintem közel se volt les....
Hopsz, ott a második hatalmas benézett nemleshelyzet

Hopsz, ott a második hatalmas benézett nemleshelyzet

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
PSG tudatosabban játszik, voltak is lehetőségeik, de a RM-nek is volt. PSG-nek az 1:1 is tökéletes, érdekes lesz a második félidő.
Lefocizásról azért szó sincs, de többször jutottak a kapu elé, két komoly helyzetük volt Matuidi és Cavani míg a Rm-nál a végén volt egy nagy helyzet.
Lefocizásról azért szó sincs, de többször jutottak a kapu elé, két komoly helyzetük volt Matuidi és Cavani míg a Rm-nál a végén volt egy nagy helyzet.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Eddig tényleg lefocizza őket a PSG, de én úgy vagyok vele, hogy nyerjen csak ma a Madrid és inkább a Sevilla ellen kapjanak ki a hétvégén. 
Jó példa lehet nekünk amúgy a PSG játéka, habár kétlem, hogy a Real ilyen gyenge napot fog majd ki ellenünk is. Vicc az, hogy így is vezetnek.

Jó példa lehet nekünk amúgy a PSG játéka, habár kétlem, hogy a Real ilyen gyenge napot fog majd ki ellenünk is. Vicc az, hogy így is vezetnek.
Verratti nélkül.palesz77 írta: PSG amúgy simán lefocizza a Madridot, remélem fordítani is tudnak.
Tényleg eléggé szerencsétlen a PSG, ami a helyzetek kihasználását jelenti. Cavanit sose értettem, h miért istenítik. Én még nem láttam tőle top teljesítményt top csapat ellen.
Érdekes, h a Modric-Kroos tengely mekkorát betlizik eddig. Konkrétan lefocizzák őket.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ezeket a patkányokat lefocizzák a saját pályájukon és mégis vezetnek! röhej 

Azért most nem lennék a Madridosok helyében. Hullik szét a csapatuk hétről hétre (már amikor nem spanyol B osztály-al kell játszani a La Liga-ban). Szerencse ma is nagyon velük van, de nem lennék nyugodt így 2 héttel a Clasicó előtt, miközben mi egyre jobbak vagyunk hétről hétre.
Ez ilyen 0-2es vagy 0-3as félidő volt a PSG-nek normális esetben miközben a Madridi top védelem volt a pályán
Ez ilyen 0-2es vagy 0-3as félidő volt a PSG-nek normális esetben miközben a Madridi top védelem volt a pályán

94:39 6 - 1
A PSG simán lőhetett volna már vagy hármat, csak ugye a helyzeteket be kéne lőni.
Amúgy nem igazán nagy durranás ez a mai Real, a mai meccsből kiindulva nekünk is van esélyünk győzni a Bernabeuban.

- szekelygyula
- Jugador del Barça
A madrid középpályája egy nem létező fogalom, és a védelmük sem túl acélos ma. Hihetetlen, hogy mennyire szerencsések.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Cavaninál kevesebb rossz csatár futkározik top csapatokban.. Igazából amúgy top lehetne, hogyha nem egy izgulós 5 éves helyzetkihasználásával vetekedne, de sajnos igen.
PSG amúgy simán lefocizza a Madridot, remélem fordítani is tudnak.
PSG amúgy simán lefocizza a Madridot, remélem fordítani is tudnak.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hihetetlen mekkora mázlista ez a Real....
Nembaj,holnap már megint jönnek a Realosok hogy mennyire hihetetlenül jó védelmük van a világ legjobb védelmével meg úgy átlagban...
Benitez kb olyan buszfocira kezd hajazni, mint amit Mourinho tolt anno
Nembaj,holnap már megint jönnek a Realosok hogy mennyire hihetetlenül jó védelmük van a világ legjobb védelmével meg úgy átlagban...

Benitez kb olyan buszfocira kezd hajazni, mint amit Mourinho tolt anno
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.11.03. 21:37:40-kor.