Henke Larsson
- harcilepke
- Jugador del Barça
Hát ha valami biztos Henkével kapcsolatban, akkor az hogy nem hiszem hogy még egyszer ilyen csúcskategóriás játékosunk lesz, aki csereként is ki tudta magából hozni a maximumot. Ha nem jáccik edz, nem sirdogál a sarokban, ha jáccik gólt rúg és hasznosan jáccik. Javítsatok ki de tán 9 gólt rúgott a bajnokságban úgy hogy az ANKig nem is igen jáccott. Le a kalappal és adjunk neki búcsúzóul eg BL-serlegeta bajnokság mellé. Megérdemelné, kivette a részét a munkából.
Személy szerint én köszönöm.
Személy szerint én köszönöm.
- Mardel
- Jugador d'estrella
Az igaz,hogy nem nagyon hagyta érvényesülni.Én csak azt akartam mondani,h hát ha egyszer Larson nem tud játszani,akkor nem kell naon elkeseredni,GYula gyorsaságával és azzal,h Eto-val különösen jól megértik egymást,azzal korrigálhatjuk Henke hiányát!Eto meg újra játszat középen!A Villám Gyulát tavaly Kaladze simán letakarította a pályárol

ja bocs az OFFért,bár kicsit témába vág!
üdv
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
A Villám Gyulát tavaly Kaladze simán letakarította a pályárolZonaBarca írta:Én azért megnézném,hogy Villám Gyula hogy őrjít meg néhány korosodó vénember védőt!!S T U P I D S H A R K írta:Remélem játszhat mert ha nem, nem igazán lesz olyan a csatársor mintha játszana.![]()

- Mardel
- Jugador d'estrella
Én azért megnézném,hogy Villám Gyula hogy őrjít meg néhány korosodó vénember védőt!!S T U P I D S H A R K írta:Remélem játszhat mert ha nem, nem igazán lesz olyan a csatársor mintha játszana.

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
Nem biztos, azt így nem lehet tudni, két teljesen más típusu játékos. Amugy sztem a Milán ellen Etoo kezdjen szélen-a gyorsasága miatt, Henke kozépen-mivel ott kell a fejjátéka.Attya írta:Azért Eto'o sztem jobb játékos!!! Ha 1 idősek lennének akkor se lenne Samu a cseréje!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
én is nagyon sajnálom larssont és ha fiatalabb lenne pár évvel, valószínű ő játszana eto'o helyett és a kameruni lenne a csere... hihetetlen fazon, nagyon szeretem!!! még 35 évesen is azt mondom: MARADJON!!! egyébként tavaly a milan elleni meccseket ő volt a legjobb!!! a legtöbb helyzete volt!!! viszont megértem, hogy el akar menni. tudja ő is, ha messi egészséges ő csak pados, főleg ha jön henry, akkor úgy járhat mint maxi... és nem akar úgy járni, mint rivaldo a milanban!!!
és az, hogy zlatan jobb nála??? alig lő gólt a juvéban. beképzelt, nagyképű és egy bunkó gyökér!!! jól cselez, szó mi szó, de még del piero is több gólt lőtt idén, pedig alig játszott!!! komolyan ugyanolyan rejtély, mint veron, vagy beckham. mi a f*szt sztárolnak rajtuk???????
és az, hogy zlatan jobb nála??? alig lő gólt a juvéban. beképzelt, nagyképű és egy bunkó gyökér!!! jól cselez, szó mi szó, de még del piero is több gólt lőtt idén, pedig alig játszott!!! komolyan ugyanolyan rejtély, mint veron, vagy beckham. mi a f*szt sztárolnak rajtuk???????
Már most is jobb
Mostanában nézel Juve meccset
Tom h nagy golt akasztott nekunk(HUN), de akkor sem akkora szám, mint Henke fénykorában

Megértem Larssont, bár naon szeretném ha maradna. Itt van 2 évig, nyer, nyerni fog 2 bajnoki címet és remélem a BL is összejön. Nem rosz 2 évet zár
( és a hangulat se piti) 

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Red mondta ki a legjobb szót: gürizett. Ez annyira kifejező rá! Szerintem hozzáállásban a világ legjobbja! És remélem azon az ominózus BL döntőn játszani fog! Mer' ha nem, akkor nagyon szomorú lennék, ráadásul ő az egyik, aki legjobban megérdemli. Én Larssont sosem fogom elfeledni, főleg a Barcás korszakát! Mostmár így van a kedvenclistám: 1.Barca-Larsson 2. Helsinborg-Larsson
-
- Director del Fútbol
Szerintem zlatan jobb lesz nála (de lehet, hogy már most jobb). Csak hát ő egy büdös nagy gyökér.
Henke mogott valoban szép karrier áll, de sztem hibázott azzal h a Celticbe annyi évet elidozott. Ha hamarább eligazol 1 nagy csapatba, akkor akár Aranylabdás is lehetett volna. Viszont így is Svédország gyongyszeme, Zlatan sosem lex akkora játékos mint o, ezen kívul rendkívul szimpatikus, szvsz nem lehet utálni 

-
- Llegenda del Barça
henke a fénykorában az egyik leggólerősebb csatár volt. eljátszotta ezt a feyenoordban és a celticben is és most itt a barcában sem vall szégyent. nem sok hasonló korú fazon teljesít az ő szintjén.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Egy kis érdekesség:
Eto'o 2569 percet játszott a bajnokságban eddig, 23 gólt lőtt...: 111,7 percenként lő gólt.
Larsson 1079 perc, 10 gól.......: 107,9 perc/gól.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb mint Eto'o..., de mégis érdekes.
Eto'o 2569 percet játszott a bajnokságban eddig, 23 gólt lőtt...: 111,7 percenként lő gólt.
Larsson 1079 perc, 10 gól.......: 107,9 perc/gól.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb mint Eto'o..., de mégis érdekes.

- visca el barca
- Presidente del Barça
ha nem, és tényleg elmegy, akkor max jövőre a helsinborgnak szurkolunk...Silvanus írta:Ha van igazság a földön, akkor még az idén megajándékozza a sors Larssont egy BL győzelemmel!!!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- bazsa007
- Jugador del Barça
Húúú az tényleg durva lenne.Silvanus írta:Megmondom őszintén, hogy sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de: IGEN! Én is egyre jobban sajnálom, hogy elmegy! Még 1 évet maradhatna, mert ha így játszik, akkor nagy hasznára lenne a csapatnak, még így, 35 évesen is...
Ha van igazság a földön, akkor még az idén megajándékozza a sors Larssont egy BL győzelemmel!!!
Ilyen pályafutást csak kevés játékos tudhatna maga mögött.
Milyen király lehet má' neki. Most még megnyernénk a BL-t, aztán meg hazamegy oda, ahonnan elindult. Ez egy igazi karrier, a legjavából.
Én már most gratulálok neki.
-
- Director del Fútbol
Megmondom őszintén, hogy sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de: IGEN! Én is egyre jobban sajnálom, hogy elmegy! Még 1 évet maradhatna, mert ha így játszik, akkor nagy hasznára lenne a csapatnak, még így, 35 évesen is...redlions írta:Az öreg megint nagyot gürizett! Egyre jobban sajnálom, hogy hamarosan elmegy...Napról-napra kevesebbet láthatjuk ezt a kiváló játékost...
Ha van igazság a földön, akkor még az idén megajándékozza a sors Larssont egy BL győzelemmel!!!

"Més Cuen un Club"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Az öreg megint nagyot gürizett! Egyre jobban sajnálom, hogy hamarosan elmegy...
Napról-napra kevesebbet láthatjuk ezt a kiváló játékost... 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Larsson még így "öregen" is sokszor a csapat legjobbja volt, egy labdarúgó teljesítménye nem mindig korfüggő, ezt labdarúgó válogatja, Larsson olyan alkat, hogy még 33-34 évesen is maradandót tud alkotni, de el kell fogadni, hogy ő döntött a távozás mellett és ezért maximálisan ki kell állni mellette, mert már eddig is sokat tett a csapatért. Megérdemli, hogy egy olyan csapatban folytassa, ahol sok lehetőséget kap, mert amíg Messi nem volt sérült, bizony alig kapott szerepet Henke. Nekem személy szerint nem fog hiányozni, bár elismerem tehetségét, de vannak még olyan emberek hála égnek most ebben a csapatban, akik tudják feledtetni őt.