Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pedig kezdő Karim és James is.Chino írta:eljesen egészségesen is felér két Real játékossal.![]()
Annak örülök hogy nincs Benzema, mondjuk egy kis sérülése is van, plusz fejben sem lehet igazán a top-on, de biztos be fog állni.
Ami fontoos, hogy ne nagyon kerüljünk hátrányba az első félidőben. Egy X-el fordulva teljesen új meccs kezdődne inkább nekünk kedvezve. Legalábbis az eddigiekből kiindulva.
Amúgy nincs valakinek egy statja, mennyi gólt lőttünk az első és a második játékrészben.
Ez lesz a kezdőjük:Chino írta:
Érdekes mind a két kezdő. A James-Casemiro padon én nem lepődöm meg. Eredménytől függően minőségit cserélhet. Ha vezetünk jöhet esetleg Kroos helyére James, Real előnynél meg hozhatják Casemirot. Ez nagy fegyver nekik. Nekünk pedig igazából csak egy Messink van. Viszont ő még nem teljesen egészségesen is felér két Real játékossal.![]()
Annak örülök hogy nincs Benzema, mondjuk egy kis sérülése is van, plusz fejben sem lehet igazán a top-on, de biztos be fog állni.
Ami fontoos, hogy ne nagyon kerüljünk hátrányba az első félidőben. Egy X-el fordulva teljesen új meccs kezdődne inkább nekünk kedvezve. Legalábbis az eddigiekből kiindulva.
Amúgy nincs valakinek egy statja, mennyi gólt lőttünk az első és a második játékrészben.
Érdekes mind a két kezdő. A James-Casemiro padon én nem lepődöm meg. Eredménytől függően minőségit cserélhet. Ha vezetünk jöhet esetleg Kroos helyére James, Real előnynél meg hozhatják Casemirot. Ez nagy fegyver nekik. Nekünk pedig igazából csak egy Messink van. Viszont ő még nem teljesen egészségesen is felér két Real játékossal.MR. TROMORT777 írta:Nagyon örülök, hogy meglépte. Amikor lesérült Rakitic már akkor is ezt próbálgatta. Szerintem sokkal többet ér egy Rakitic/Roberto mint egy Munir jelenleg. Illetve azt se felejdük el, hogy Rakitic melója mindig nagyon kell és nagy meccsen még szinte sosem okozott csalódást. Roberto meg abszolút megérdemli. Messi meg jöhet majd egy félórára. Tökéletes.
Reálba meg se James se Casemiro, erre nagyon kíváncsi leszek, mindkettő hasznos lett volna pedig.
Amíg Bravo van a kapunkban, nem kell.TripleH írta:Akkor most, hogy elvileg kezdő, lehet kicsit James bombái miatt aggódni?:D
Nem tudok ilyenről, hogy ki KELL akkor, max általában ki szokták. Mi is hirdettünk már ilyen időben ki kezdőt, nincs ebben semmi. Nem kéne bedőlni minden kamunak..MessiNeymarSuarez írta:Amúgy hogy-hogy pont most jött ki a hivatalos kezdő? Ha jól tudom már meccs előtt pontosan 1 órával ki kell hirdetni.

ez teljesen hülyeség, ez a kezdőjük:MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
Navas
Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.

Elvileg ez lesz:palesz77 írta:MSN, a Real kezdőt honnan szedted? Mert még nincs is hivatalos kezdőjük..

szerintem nagyon veszélyes ez a kezdő, mert a gyorsaságra hegyezte ki Benitez. Marcelot ismerhetjük, elől is veszélyes, Carvalaj jobbos beadásaitól is kiráz a hideg..az a hármas ott elől.. hát arról ne is beszéljünk.MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
Navas
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
Vannak itten meglepetések csókolom![]()
Daniloban annyira nem bíznak, hogy inkább a 2 hónapot kihagyó alig felépült Carvajalt tolják, megis értem.
Csodálom hogy Benzema kimaradt a kezdőből, ellenünk általában nagyon megy neki, akkor is ha előtte 2 hónapig labdát se tudta eltalálni.
Szerintem ma fordítva veszi fel a cipőjét, hogy esélyt adjon a Real MadridnakZolika10 írta:Gondolom Roberto lesz jobboson, így kialakul a NSR. Játszott már azon az oldalon és hozott le jó meccset. Remélem ma csak mesterhámasig jut![]()
Carvajalnak nem örülök, sokkal magabiztosabb, mint Danilo. James és Benz kimaradása viszont örömteli, Jese nincs jó formában. A kp-n meglepődtem. Azt hittem, Casemiro kezd. Lehet, h mégis támadóan fognak játszani?MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
Navas
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
Szerintem nem az lesz, legalábbis nem ilyen klasszikus stílusban. Érdekes kezdő amúgy, Rakétára kíváncsi leszek, volt ideje pihenni, szóval akár villanthat is valamit ma..MessiNeymarSuarez írta: SZERK: Jól látom, 4-4-2?!
Ez meg érdekes, Casemiro azt hittem kezdeni fog. Carvajalra se számítottam.. Megkeverték a lapokat mindketten - minimálisan.MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő: