Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem maradt ki egy tizedesvessző az árból?Nervo írta:Barcelona are among the teams interested in Everton centre back John Stones (21), for whom Everton will ask more than 55M. [telegraph]
Ezt adom.mahitoo írta:Munir meg szerintem jó úton jár, csak kérdés van-e még ideje robbantani, vagy télen megy a levesbe.
Ha már hozunk Munir és Sandro elé/helyett játékost, akkor olyan igazolás kéne, aminek értelme is van. Esküszöm, ha Klose játszik még, hozzuk inkább őt, mint Lavezzit. Vagy Bödét... Ramossal meg Pepével jól ellennének.Cseri írta:A mindig hiteles nso szerint Lavezzi érkezik:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... zi-2450449" target="_blank
Amennyit láttam a játékából,vele nem sokat erősödnénk...
Denis-nek sokkal inkább megvan a helye ebben a rendszerben. Talán jobban, mint Rafinhanak, Halilovicnak vagy Robinak. Úgy tűnik nem tudta megugrani a lécet, mondjuk nem biztos, hogy ilyen fiatalon egy erős Sevillaba kellett volna adni. Ennek ellenére még a kölcsönből visszahozása is kérdőjeles lenne, nem hogy a visszavásárlása. Itt van Robi és Rafinha, plusz szerintem még egy év kölcsön után Halilovicot is visszahozzuk. Arról nem is beszélve, hogy igazolásokra is jó esély van.roby122 írta:Szerintem se fogjuk visszavásárolni. Ügyes a gyerek, de ide ő kevés lenne. Padra is megvagyunk + még lehet igazolni is fogunk. Én még Halilovic helyét sem nagyon látom, nem hogy Denisét.
Bár szerintem a horvátot jövőre megint kölcsönadjuk.
Ellenünk játszva bebizonyította, hogy nem az a szint, amelyikkel foglalkoznunk kell.brownieheaven írta:Denissel kapcsolatban pl. mi az álláspont? Mert itt sokan megemlítik, mint biztos érkező, de Transfermarkt szerint ő idén nyáron el lett adva a Villarealnak, és 2019-ig szerződése is van ott. Egyedül visszavásárlási opció-t említenek, ami még hozzánk köti, de azon kívül semmi.
Mert ennyi is köti a Barcához jelenleg, ha jól emlékszem 7 millióért vehetjük vissza.brownieheaven írta:Egyedül visszavásárlási opció-t említenek, ami még hozzánk köti, de azon kívül semmi.
Pogba-s hírnek annyiból nem örülök, hogy ő azért nagyon jó lehetne ide, de viszont egyértelműen logikus lépés lemondani róla. Ennyit nem ér, hagyni kell a francba. A felsoroltak közül meg nálam Koke az első (de ezt úgyis tudja mindenki) utána Verratti aztán a Gundogan. A legjobb megoldás viszont talán az lenne ha nem jönne senki, ez azt jelentené, hogy SR vagy Rafinha előrébb kerül.palesz77 írta:Nem tudom mennyire igaz, de engem mindenképp feldobtak a hírek..![]()
Barcelona are aware transfer of Juventus player Pogba is tough as operation would cost 100M for Juventus+10M for agent+150M salary. [sport]
Pogba is no longer midfield priority. Alternative options: Verratti, Gundogan, Koke. Monitoring: Wiegl, Bazoer, Klaassen, Tielemans. [md]
Remélem így ebben a sorrendben is akarjuk őket..
Ez tényleg jó hír, habár nem értem, hogy az utóbbi négyet miért figyeljük. Ha már veszünk is valakit, azt mindenképp a kezdőbe kellene, olyan játékosaink vannak akikre csereként lehet számítani. Rafinha, SR, Arda és akkor még ott van Halilovic, illetve, ha kezdőbe jön Verratti pl, akkor még Ini/Rakitic.palesz77 írta:Nem tudom mennyire igaz, de engem mindenképp feldobtak a hírek..![]()
Barcelona are aware transfer of Juventus player Pogba is tough as operation would cost 100M for Juventus+10M for agent+150M salary. [sport]
Pogba is no longer midfield priority. Alternative options: Verratti, Gundogan, Koke. Monitoring: Wiegl, Bazoer, Klaassen, Tielemans. [md]
Remélem így ebben a sorrendben is akarjuk őket..