Magyar Válogatott
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kis szakmázás, azokhoz akik követik a magyar focit jobban, és a játékosokat.
Elek helyett ki lehetne alternatíva? Csak Pintér?
Mert őszintén azt a posztot eléggé gyengének érzem, még a csapat többi részéhez képest is szemmel láthatóan gyenge ott Elek, lassú, körülményes. Oda kellene valaki,mert kulcs az a poszt a mai fociban, és egy közepesnél erősebb csapat ezt simán megérzi,és kihasználja.
Szóval ki lehetne oda opció még? A legjobbat akarnám a csapatnak,ha az Elek elfogadom,még ha szomorú is.
Többi poszton megleszünk, védelem adott, most az lenne a feladat, hogy a FiolaGuzmicsLang/JuhászKádár 4est minél jobban összeszoktatni, barátságos meccseken nyomatni őket majd egybe.
Illetve amit kérdésesnek látok,hogy elől kiket visz majd ki?!
Mondjuk nem tudom mekkora lehet a keret, de a Németh,Nikolics,Priskin,Böde,Szalai 5ös kivihető egyben? Ha igen nincs gond.
közben Írország jól áll, érik a 3. kalapunk
Elek helyett ki lehetne alternatíva? Csak Pintér?
Mert őszintén azt a posztot eléggé gyengének érzem, még a csapat többi részéhez képest is szemmel láthatóan gyenge ott Elek, lassú, körülményes. Oda kellene valaki,mert kulcs az a poszt a mai fociban, és egy közepesnél erősebb csapat ezt simán megérzi,és kihasználja.
Szóval ki lehetne oda opció még? A legjobbat akarnám a csapatnak,ha az Elek elfogadom,még ha szomorú is.
Többi poszton megleszünk, védelem adott, most az lenne a feladat, hogy a FiolaGuzmicsLang/JuhászKádár 4est minél jobban összeszoktatni, barátságos meccseken nyomatni őket majd egybe.
Illetve amit kérdésesnek látok,hogy elől kiket visz majd ki?!
Mondjuk nem tudom mekkora lehet a keret, de a Németh,Nikolics,Priskin,Böde,Szalai 5ös kivihető egyben? Ha igen nincs gond.
közben Írország jól áll, érik a 3. kalapunk

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezzel én is így vagyok!Normandia írta:Ezzel én is ìgy vagyok. Nyilvánosan megkövetem őket. Az hogy technikailag fejlődniük kellene nem kérdés, de az elvitathatatlan, hogy hihetetlen akarással, odaadással, önfeláldozóan, mentálisan teljesen rendbenlévően játszottak. Storck, bátran húzott lapot 19-re a két fiatal kezdőként való játszatása terén és nagyon bejött neki. Védekezni már tudunk, most már jöhet a támadásvezetés gyakorlása, úgy ahogy Dárdai csinálta a Hertánál. Van rá fél év és remélhetőleg minél több barátságos meccs.daffy írta:Nos...nem olvastam vissza egyetlen hsz-t sem. Én semmibe nem néztem a csapatot. Világi szerencsés sorsolás ide vagy oda,létszámemelés,stb... kijutott a válogatott. Továbbrta sem tartom normális csapatnak,de le a kalappal előttük. Küzdöttek. Minden elismerésem és ezúton kérek elnézést.![]()
Cáfoljanak rám ismét és nyerjenek meccset a francákoknál. Remélem nem csúszik be egy német-olasz-izland kombó.
Hajrá Magyarok!

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
mondjuk ha csak fele annyira tudna focizni mint a száját jártatni, akkor többre mennénk vele 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szalai 
Kifizette azt a kb 150 felest ( még mielőtt vki letámadna , hogy ez neki nem pénz annak mondanám ,hogy valóban neki ez semmi , de akkor is jófejség volt tőle)

Kifizette azt a kb 150 felest ( még mielőtt vki letámadna , hogy ez neki nem pénz annak mondanám ,hogy valóban neki ez semmi , de akkor is jófejség volt tőle)
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Normandia
- Director del Fútbol
Ezzel én is ìgy vagyok. Nyilvánosan megkövetem őket. Az hogy technikailag fejlődniük kellene nem kérdés, de az elvitathatatlan, hogy hihetetlen akarással, odaadással, önfeláldozóan, mentálisan teljesen rendbenlévően játszottak. Storck, bátran húzott lapot 19-re a két fiatal kezdőként való játszatása terén és nagyon bejött neki. Védekezni már tudunk, most már jöhet a támadásvezetés gyakorlása, úgy ahogy Dárdai csinálta a Hertánál. Van rá fél év és remélhetőleg minél több barátságos meccs.daffy írta:Nos...nem olvastam vissza egyetlen hsz-t sem. Én semmibe nem néztem a csapatot. Világi szerencsés sorsolás ide vagy oda,létszámemelés,stb... kijutott a válogatott. Továbbrta sem tartom normális csapatnak,de le a kalappal előttük. Küzdöttek. Minden elismerésem és ezúton kérek elnézést.![]()
Cáfoljanak rám ismét és nyerjenek meccset a francákoknál. Remélem nem csúszik be egy német-olasz-izland kombó.
Hajrá Magyarok!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nos...nem olvastam vissza egyetlen hsz-t sem. Én semmibe nem néztem a csapatot. Világi szerencsés sorsolás ide vagy oda,létszámemelés,stb... kijutott a válogatott. Továbbrta sem tartom normális csapatnak,de le a kalappal előttük. Küzdöttek. Minden elismerésem és ezúton kérek elnézést.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Persze hogy lehetett volna erősebb csoport meg utólag ki tudja mi lett volna más csapat ellen, de kicsit olyan mintha még mi kérnénk elnézést, hogy kint vagyunk.
Értem mire gondolsz egyébként, de pl nekem Csank részéről sem tetszett mikor sorsdöntő meccs előtt kijelenti a valaha volt legkönnyebb csoport. Aztán meg hogy milyen már hogy másban kell bízni. Én meg úgy vagyok vele, hogy a szerencse kifejezés egy szubjektív fogalom, mert ha nem megy be Belfastban lehet már előbb kint vagyunk ha Szalai gólját megadják Bukarestben lehet előbb kint vagyunk, ha a románok nem egyenlítenek a finnek ellen stb stb stb stb. Viszont az eredmény meg egzakt dolog és nincs mellébeszélés hanem feketén-fehéren ott van, hogy EB résztvevő Magyarország. És mondom ez nem ellened szól, csak én pl nem értem miért kell megemlíteni, hogy mi mázli és mi nem mázli, egész egyszerűen szívből kell örülni.
És múltkor beszéltük, hogy nem kell túldimenzionálni a kijutást, ez teljesen igaz, de 10 perccel ezelőtti történet, hogy a kapuban apuka kérdezi a fiát, hogy -Na Zsombor ki rúgta az első gólt tegnap?
-Pjiszkin
Na ha ez a kis Zsombor palánta is talán elkezd focizni akkor már megérte, s ha nem csak olyan példát lát maga előtt, hogy hú Messi milyen gólt tud rúgni hanem Pjiszkin is, akkor már megérte.
Múltkor valaki tök jól megfogalmazta itt, hogy 30 évig szenvedtünk nem volt változás, nézzük már meg milyen ha eredmény is van és lesz-e változás. Na ezért is kell a kijutás. És ha azt veszem, hogy Storck pl hozta a kis bagázsát már azt mondom hogy na akkor talán tényleg lesz változás, mert régóta mondogatjuk, hogy külföldi szakemberek orrvérzésig. Stadionok vannak, talán lesznek edzők is és talán lesz foci is. Azt is régóta mondom, hogy a játékintelligencia alapvetően genetikailag benne van ebben a népben és tegnap vagy volt már előtte is példa, ha megvan a kellő mentális felkészültség, kellő taktikai felkészültség (futballtudás) s van önbizalom, akkor a magyar focista egyénileg nem gyengébb mint bárki más a világon. Csak nyilván a tehetség egy kis szegmens, s ezer más tényező van, amit tegnap is pl szívvel-lélekkel sikerült ellensúlyozni és előjöttek olyan pillanatok, amik genetikailag benne vannak a játékosokban.
Ha a tegnapi gólt nem Priskin lövi hanem teszem azt Ibrahimovic, akkor felrobbant volna az internet. Ha Kleinheisler nem a magyar válogatottban mutatkozik be így hanem teszem azt egy angolban vagy tök mindegy melyik nagyhatalom válogatottjában, akkor ma már Aranylabda jelölt lenne. Arra akarok kilyukadni, hogy a tehetség itt is megvan, csak nyilván a képzettségi és felkészítési szint nem ugyanaz, viszont minden idegszállal arra kell törekedni, hogy ezek is meglegyenek és próbáljuk utolérni a világot. Borzasztó nagy a lemaradás, de pont az ilyen sikerek is vezethetnek oda, hogy több ember focizik, több befektető jön, több edző jön, több ember megy ki meccsre bármi, ami elindíthatja a focinkat.
Én is patetikusan fogalmaztam itt a végén, de Alcantara írta le jól, hogy persze nyer a Barca bajnokságot BL-t tökmindegy mit, örülünk, de a tegnapi egészen más volt és annyira jó volt hallgatni, hogy mindenhol erről volt szó. Melóhelyen, kávézóban, boltban, most mint írtam lent a kapuban és nekünk is vannak "Hőseink" és olyan hősök, akik itt nőttek fel közöttünk és azt a nyelvet beszéli mint én vagy a másik. És ezek olyan extra érzések amit egy külföldi csapat iránti szenvedély sem tud betölteni. Mert klasszikust idézve kicsit sárga, kicsit savanyú, de a MIÉNK!!!

És múltkor beszéltük, hogy nem kell túldimenzionálni a kijutást, ez teljesen igaz, de 10 perccel ezelőtti történet, hogy a kapuban apuka kérdezi a fiát, hogy -Na Zsombor ki rúgta az első gólt tegnap?
-Pjiszkin
Na ha ez a kis Zsombor palánta is talán elkezd focizni akkor már megérte, s ha nem csak olyan példát lát maga előtt, hogy hú Messi milyen gólt tud rúgni hanem Pjiszkin is, akkor már megérte.
Múltkor valaki tök jól megfogalmazta itt, hogy 30 évig szenvedtünk nem volt változás, nézzük már meg milyen ha eredmény is van és lesz-e változás. Na ezért is kell a kijutás. És ha azt veszem, hogy Storck pl hozta a kis bagázsát már azt mondom hogy na akkor talán tényleg lesz változás, mert régóta mondogatjuk, hogy külföldi szakemberek orrvérzésig. Stadionok vannak, talán lesznek edzők is és talán lesz foci is. Azt is régóta mondom, hogy a játékintelligencia alapvetően genetikailag benne van ebben a népben és tegnap vagy volt már előtte is példa, ha megvan a kellő mentális felkészültség, kellő taktikai felkészültség (futballtudás) s van önbizalom, akkor a magyar focista egyénileg nem gyengébb mint bárki más a világon. Csak nyilván a tehetség egy kis szegmens, s ezer más tényező van, amit tegnap is pl szívvel-lélekkel sikerült ellensúlyozni és előjöttek olyan pillanatok, amik genetikailag benne vannak a játékosokban.
Ha a tegnapi gólt nem Priskin lövi hanem teszem azt Ibrahimovic, akkor felrobbant volna az internet. Ha Kleinheisler nem a magyar válogatottban mutatkozik be így hanem teszem azt egy angolban vagy tök mindegy melyik nagyhatalom válogatottjában, akkor ma már Aranylabda jelölt lenne. Arra akarok kilyukadni, hogy a tehetség itt is megvan, csak nyilván a képzettségi és felkészítési szint nem ugyanaz, viszont minden idegszállal arra kell törekedni, hogy ezek is meglegyenek és próbáljuk utolérni a világot. Borzasztó nagy a lemaradás, de pont az ilyen sikerek is vezethetnek oda, hogy több ember focizik, több befektető jön, több edző jön, több ember megy ki meccsre bármi, ami elindíthatja a focinkat.
Én is patetikusan fogalmaztam itt a végén, de Alcantara írta le jól, hogy persze nyer a Barca bajnokságot BL-t tökmindegy mit, örülünk, de a tegnapi egészen más volt és annyira jó volt hallgatni, hogy mindenhol erről volt szó. Melóhelyen, kávézóban, boltban, most mint írtam lent a kapuban és nekünk is vannak "Hőseink" és olyan hősök, akik itt nőttek fel közöttünk és azt a nyelvet beszéli mint én vagy a másik. És ezek olyan extra érzések amit egy külföldi csapat iránti szenvedély sem tud betölteni. Mert klasszikust idézve kicsit sárga, kicsit savanyú, de a MIÉNK!!!

- csababarca
Nem az eredmények a mázlik, hanem a sorsolásokkor SZERINTEM "szerencsénk" volt, lehetett volna sokkal nehezebbis a csoport is, a pótselejtező is, gyengébb meg nem nagyon.
De mondom, SZERINTEM.
De mondom, SZERINTEM.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nem mázlinak tudom be a dolgokat, mert keményen dolgoztak és ami bennük volt kiadták már a csoportban is ezért jöttek a szép eredmények és most még talán erre is rátettek egy lapáttal és ezért lett a kettős győzelem.
Nekem semmi elvárásom nincsen az EB-n, ott leszünk megmutatjuk mit tudunk aztán lesz valahogy. És a munkának mindig megvan a gyümölcse és ha hozzuk a szervezett fegyelmezett játékot nem lesz gond és abszolút büszkék lehetünk árjuk.
EB majd Olimpia, micsoda nyár lesz ez te jó ég!!!!!!
ui: Még mindig felfoghatatlan, nyilván nem lett mától olcsóbb a kenyér vagy a benzin, de rohadjak meg ez a nap szebb mint a többi és talán valami elindul majd a magyar fociban, mert sport terén még mindig a futball a legnépszerűbb játék és nemcsak itthon hanem a világon és sokat számít az ország közhangulatán, megítélésén is ez.
Nekem semmi elvárásom nincsen az EB-n, ott leszünk megmutatjuk mit tudunk aztán lesz valahogy. És a munkának mindig megvan a gyümölcse és ha hozzuk a szervezett fegyelmezett játékot nem lesz gond és abszolút büszkék lehetünk árjuk.
EB majd Olimpia, micsoda nyár lesz ez te jó ég!!!!!!
ui: Még mindig felfoghatatlan, nyilván nem lett mától olcsóbb a kenyér vagy a benzin, de rohadjak meg ez a nap szebb mint a többi és talán valami elindul majd a magyar fociban, mert sport terén még mindig a futball a legnépszerűbb játék és nemcsak itthon hanem a világon és sokat számít az ország közhangulatán, megítélésén is ez.

10ből 9 ember azt mondja, hogy ezek a zenék szurok, de örömömre a válogatott tagjai is tudják, hogy mikre lehet a legnagyobbat bulizni
(igen tudom,hogy nem kisgrofo-t hallgatnak, de ő hozta be a köztudatba)
Szerintem nagyon állat
:
https://www.facebook.com/SzalaiAdamOffi ... 993643311/
Ez meg ááááá:
https://www.facebook.com/15640256471976 ... =2&theater

Szerintem nagyon állat

https://www.facebook.com/SzalaiAdamOffi ... 993643311/
Ez meg ááááá:

https://www.facebook.com/15640256471976 ... =2&theater
- csababarca
Az túl easy lenne, valamekkora kihívás azért legyen majd!
Kapjuk meg portugálokat, és Fiola vegye le a pájáról Roncicit.csababarca írta:Hátha decemberi sorsoláson folytatódik a mázli, és kapunk egy gyengébb csoportot megint. Azért lesz kint pár csapat akiket a tegnapi produkcióval meglephetünk!
.

- csababarca
Hátha decemberi sorsoláson folytatódik a mázli, és kapunk egy gyengébb csoportot megint. Azért lesz kint pár csapat akiket a tegnapi produkcióval meglephetünk!
Amúgy amit lentebb Fioláról írtak, az az egész védelemre igaz, nem hitték el hogy majd ők kipasszolgatják a norvégokat labdaszerzés utàn, inkább nagyon helyesen vágták ki a labdákat amerre álltak éppen. Ez tetszett, ezt így kell ha kevés a tudás, nem kell túlgondolni, telibe kell rúgni a labdát néha ha szép ha nem.
Amúgy amit lentebb Fioláról írtak, az az egész védelemre igaz, nem hitték el hogy majd ők kipasszolgatják a norvégokat labdaszerzés utàn, inkább nagyon helyesen vágták ki a labdákat amerre álltak éppen. Ez tetszett, ezt így kell ha kevés a tudás, nem kell túlgondolni, telibe kell rúgni a labdát néha ha szép ha nem.
- Tivornya
- Capitá del Barça
Rendesen savaztam Storck-ot, de legalább 20 éve nem láttam ilyen taktikusan játszó magyar válogatottat éles meccsen! Élmény volt nézni, hogy a megszerzett labdákat megpróbálták ügyesen megjátszani a srácok (ebből kifolyólag a mezey-féle edzőképzést az összes funkcionáriusával el kell takarítani a labdarúgásunk környékéről) és hogy a támadásaink is veszélyesek voltak! GRATULÁLOK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- visca el barca
- Presidente del Barça
este szurkolni kell az íreknek, ha behúzzák, akkor 3. kalaposak vagyunk és talán még egy győzelem is összejöhet jövőre
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ennyit jelent az, hogy nem egy Mezein nevelkedett, itthoni közegből jövő edző irányítja a csapatot. Szerintem ez az igazi kulcsa a sikernek. A fiúk elkezdték hozni az eredményeket, és végül ők is elhitték, hogy igenis van keresnivalójuk itt. Nem volt lélektelen foci, hanem igenis szívvel-lélekkel hajtottak, volt egy jól kidolgozott taktika. Nem az elmúlt húsz év tanácstalansága volt az arcokon a meccs alatt.
A legjobban az tetszett, hogy mikor Fiola a 2. félidőben majdnem eladta a labdát, minden teketória nélkül kivágta a lelátóra. Biztosra ment. Régen simán eltöketlenkedte volna.
Remélem a játékosok nagy része ezzel a kijutással ki tud harcolni magának topligás bajnokságokban szereplő csapatokhoz igazolást.
Azzal indulna be igazán csak a fejlődés.
És hogy mit várok az EB-szerepléstől?
Ha rúgunk legalább egy gól, és szerzünk legalább egy pontot, akkor én már elégedett leszek.
Ha ennél több jön össze, az már dupla kéjmámor lesz.
Ha meg egy Belga vagy Angol csapat ellen szerzünk pontot, akkor méginkább.
Szóval 1 pont, 1 gól legalább. Ez az elvárásom.
A legjobban az tetszett, hogy mikor Fiola a 2. félidőben majdnem eladta a labdát, minden teketória nélkül kivágta a lelátóra. Biztosra ment. Régen simán eltöketlenkedte volna.
Remélem a játékosok nagy része ezzel a kijutással ki tud harcolni magának topligás bajnokságokban szereplő csapatokhoz igazolást.
Azzal indulna be igazán csak a fejlődés.
És hogy mit várok az EB-szerepléstől?
Ha rúgunk legalább egy gól, és szerzünk legalább egy pontot, akkor én már elégedett leszek.
Ha ennél több jön össze, az már dupla kéjmámor lesz.
Ha meg egy Belga vagy Angol csapat ellen szerzünk pontot, akkor méginkább.
Szóval 1 pont, 1 gól legalább. Ez az elvárásom.
Óriási siker ez a válogatottnak a két meccs alapján teljesen megérdemelt! De azért Böde paraszt viselkedése miatt ne legyen már hős,a megnyilvánulása nem volt sportemberhez méltó, egy megnyert meccsen meg pláne...
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- Leon
- Director del Fútbol
Marhajó lett a gif,szakadok!
Az eseten mésg Storck is mosolygott a pálya szélén!
Én azért paráztam hogy piros lesz belőle, de a terminátorunk nem:
http://vs.hu/sport/osszes/bode-pofara-e ... r-1116#!s0" target="_blank
Az öröm képei Hd-ben:
http://vs.hu/sport/osszes/generaciok-ot ... k-1115#!s0" target="_blank

Az eseten mésg Storck is mosolygott a pálya szélén!

Én azért paráztam hogy piros lesz belőle, de a terminátorunk nem:

http://vs.hu/sport/osszes/bode-pofara-e ... r-1116#!s0" target="_blank
Az öröm képei Hd-ben:
http://vs.hu/sport/osszes/generaciok-ot ... k-1115#!s0" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
De szép volt! Nem sokat aludtam az éjszaka!
Ilyen szervezett magyar labdarúgó válogatottat és játékot, utoljára a Mezey féle 86-os csapattól láttam. Tisztára elfelejtettem milyen érzés már örülni a nemzeti tizenegynek. Szép, szép a Barca siker, de nem lehet a kettőt összehasonlítani.
Egyénileg igazából szinte bárkit ki lehetne emelni.
Király parádés volt, két óriási mentése volt ziccerben.
A hátvédsor teljesen hibátlan volt, de most akit igazán kiemelnék onnan az Kádár játéka. Hihetetlen labdabiztosan, sokat futva játszott, mindenhol ott volt, ha valaki eladta a labdát tőlünk, Nagy Ádám mellett ő volt, aki vissza tudta azonnal szerezni.
Hajdú B. remek poént dobott a játékához: " magyar válogatott védelmében elkezdődött a Kádár korszak."
A középpályán talán Elek volt, aki gyengébb teljesítményt nyújtott, gondolom a stáb felmérte, hogy erőben ő fogy el a leghamarabb, gyors cseréje indokolt volt.
Nagy Ádám zseniális, látszik a rövidpasszos játékán és labdakezelésén, hogy futsallos múltja van. Lovrencsics fáradhatatlanul zakatolt, Storck remek érzékkel dobta be a második meccsre.
Kleinhesler meg a magyar foci csodája, erős, dinamikus, önbizalommal tele a gólja után.
Ezt a gyereket, ha felépítik 90 percre, nagy focista lehet.
Elől Priskin megindulásai, gólja előtti gyorsasága, majd annak technikai kivitelezése 3 ember között, azt hiszem önmagáért beszélt.
Ennyit arról, hogy Szalai kell oda, mert nemzetközi rutinja van.
A cserék is jók voltak, Különösen a "Madocsai Messi", a második gól az ő érdeme. Nagyon kellett az nekünk.
A végére hagytam a csapatkapitányt, azt hiszem az alapján, amit képviselt a pályán, ahogyan hajtott minden egyes labdáért, tüzelte a közönséget és a társait, mindenképpen méltó helyen van a csapatkapitányi karszalag.
A meccs utáni reakciója meg teljesen emberivé tette azt a gyereket, akit sokan és sokszor bántottak a sajtóban néha jogosan, néha igazságtalanul.
A stáb előtt meg le a kalappal. Storck remekül forgatta a két meccsen a csapatot és bár nem bizonyítható látványosan, szerintem az új embereknek nem kis szerepük lehetett a mentális felkészítésben, valamint a fizikális kiválasztásban. Profi munka volt a javából.
A közönség meg csodálatos volt, szerintem a Puskás tegnap este simán megtelt volna.
Ilyen szervezett magyar labdarúgó válogatottat és játékot, utoljára a Mezey féle 86-os csapattól láttam. Tisztára elfelejtettem milyen érzés már örülni a nemzeti tizenegynek. Szép, szép a Barca siker, de nem lehet a kettőt összehasonlítani.
Egyénileg igazából szinte bárkit ki lehetne emelni.
Király parádés volt, két óriási mentése volt ziccerben.
A hátvédsor teljesen hibátlan volt, de most akit igazán kiemelnék onnan az Kádár játéka. Hihetetlen labdabiztosan, sokat futva játszott, mindenhol ott volt, ha valaki eladta a labdát tőlünk, Nagy Ádám mellett ő volt, aki vissza tudta azonnal szerezni.
Hajdú B. remek poént dobott a játékához: " magyar válogatott védelmében elkezdődött a Kádár korszak."

A középpályán talán Elek volt, aki gyengébb teljesítményt nyújtott, gondolom a stáb felmérte, hogy erőben ő fogy el a leghamarabb, gyors cseréje indokolt volt.
Nagy Ádám zseniális, látszik a rövidpasszos játékán és labdakezelésén, hogy futsallos múltja van. Lovrencsics fáradhatatlanul zakatolt, Storck remek érzékkel dobta be a második meccsre.
Kleinhesler meg a magyar foci csodája, erős, dinamikus, önbizalommal tele a gólja után.
Ezt a gyereket, ha felépítik 90 percre, nagy focista lehet.
Elől Priskin megindulásai, gólja előtti gyorsasága, majd annak technikai kivitelezése 3 ember között, azt hiszem önmagáért beszélt.
Ennyit arról, hogy Szalai kell oda, mert nemzetközi rutinja van.
A cserék is jók voltak, Különösen a "Madocsai Messi", a második gól az ő érdeme. Nagyon kellett az nekünk.
A végére hagytam a csapatkapitányt, azt hiszem az alapján, amit képviselt a pályán, ahogyan hajtott minden egyes labdáért, tüzelte a közönséget és a társait, mindenképpen méltó helyen van a csapatkapitányi karszalag.
A meccs utáni reakciója meg teljesen emberivé tette azt a gyereket, akit sokan és sokszor bántottak a sajtóban néha jogosan, néha igazságtalanul.
A stáb előtt meg le a kalappal. Storck remekül forgatta a két meccsen a csapatot és bár nem bizonyítható látványosan, szerintem az új embereknek nem kis szerepük lehetett a mentális felkészítésben, valamint a fizikális kiválasztásban. Profi munka volt a javából.
A közönség meg csodálatos volt, szerintem a Puskás tegnap este simán megtelt volna.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Deus írta:Deus írta: plusz az utolsó képkockához leeső napszemüveg + thug life felirat![]()
Najó, megcsináltam én![]()
![]()
Jó lett-e?Küldöm is be a trollfocinak is.
http://s29.postimg.org/aqkkyfwkl/bode3.gif" target="_blank
http://imgur.com/zLqVuSg" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=hqkyQEs ... e=youtu.be" target="_blank

- Deus
- Boixos Nois
Deus írta:plusz az utolsó képkockához leeső napszemüveg + thug life feliratLeon írta:Böde cselgáncsozásáról nincs valakinek egy gif-fe?![]()
Najó, megcsináltam én

Jó lett-e?

http://s29.postimg.org/aqkkyfwkl/bode3.gif" target="_blank
http://imgur.com/zLqVuSg" target="_blank

Nem hiszem el. Mar több órája , hogy kijutottunk de meg mindig nem hiszem el. Volt szerencsém kint szorítani a fiúknak és egy életre szoló emléket sikerült szereznem. Amikor pedig együtt énekeltünk a csapattal a Himnuszt na ott eltört mécses. Felejthetetlen este , felejthetetlen hangulat.
IRÁNY PÁRIZS
IRÁNY PÁRIZS
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Leon
- Director del Fútbol
Nos, a norvégok így jártak:
https://www.facebook.com/Troll.Football ... =3&theater" target="_blank
Böde cselgáncsozásáról nincs valakinek egy gif-fe?

https://www.facebook.com/Troll.Football ... =3&theater" target="_blank
Böde cselgáncsozásáról nincs valakinek egy gif-fe?

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!