Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel én is így vagyok!Normandia írta:Ezzel én is ìgy vagyok. Nyilvánosan megkövetem őket. Az hogy technikailag fejlődniük kellene nem kérdés, de az elvitathatatlan, hogy hihetetlen akarással, odaadással, önfeláldozóan, mentálisan teljesen rendbenlévően játszottak. Storck, bátran húzott lapot 19-re a két fiatal kezdőként való játszatása terén és nagyon bejött neki. Védekezni már tudunk, most már jöhet a támadásvezetés gyakorlása, úgy ahogy Dárdai csinálta a Hertánál. Van rá fél év és remélhetőleg minél több barátságos meccs.daffy írta:Nos...nem olvastam vissza egyetlen hsz-t sem. Én semmibe nem néztem a csapatot. Világi szerencsés sorsolás ide vagy oda,létszámemelés,stb... kijutott a válogatott. Továbbrta sem tartom normális csapatnak,de le a kalappal előttük. Küzdöttek. Minden elismerésem és ezúton kérek elnézést.![]()
Cáfoljanak rám ismét és nyerjenek meccset a francákoknál. Remélem nem csúszik be egy német-olasz-izland kombó.
Hajrá Magyarok!
Ezzel én is ìgy vagyok. Nyilvánosan megkövetem őket. Az hogy technikailag fejlődniük kellene nem kérdés, de az elvitathatatlan, hogy hihetetlen akarással, odaadással, önfeláldozóan, mentálisan teljesen rendbenlévően játszottak. Storck, bátran húzott lapot 19-re a két fiatal kezdőként való játszatása terén és nagyon bejött neki. Védekezni már tudunk, most már jöhet a támadásvezetés gyakorlása, úgy ahogy Dárdai csinálta a Hertánál. Van rá fél év és remélhetőleg minél több barátságos meccs.daffy írta:Nos...nem olvastam vissza egyetlen hsz-t sem. Én semmibe nem néztem a csapatot. Világi szerencsés sorsolás ide vagy oda,létszámemelés,stb... kijutott a válogatott. Továbbrta sem tartom normális csapatnak,de le a kalappal előttük. Küzdöttek. Minden elismerésem és ezúton kérek elnézést.![]()
Cáfoljanak rám ismét és nyerjenek meccset a francákoknál. Remélem nem csúszik be egy német-olasz-izland kombó.
Kapjuk meg portugálokat, és Fiola vegye le a pájáról Roncicit.csababarca írta:Hátha decemberi sorsoláson folytatódik a mázli, és kapunk egy gyengébb csoportot megint. Azért lesz kint pár csapat akiket a tegnapi produkcióval meglephetünk!
.
Deus írta:Deus írta: plusz az utolsó képkockához leeső napszemüveg + thug life felirat![]()
Najó, megcsináltam én![]()
![]()
Jó lett-e?Küldöm is be a trollfocinak is.
http://s29.postimg.org/aqkkyfwkl/bode3.gif" target="_blank
http://imgur.com/zLqVuSg" target="_blank
Deus írta:plusz az utolsó képkockához leeső napszemüveg + thug life feliratLeon írta:Böde cselgáncsozásáról nincs valakinek egy gif-fe?![]()