Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A norvégos még igaz, mert fehér a mezükVakmacska írta:A bíró azt hiszi mi vagyunk aBarca a norvégok meg a Real, azért fúj így?
Rúgunk még egyet nyugi.palesz77 írta:Kivanhatnal meg egy golt is, eleg hamar teljesult..csababarca írta:Bödét hoznám hátha megtartja fent a labdákat, Priskin erre most kevés szerintem.
Jön iscsababarca írta:Bödét hoznám hátha megtartja fent a labdákat, Priskin erre most kevés szerintem.
CSak kérned kellett.csababarca írta:Bödét hoznám hátha megtartja fent a labdákat, Priskin erre most kevés szerintem.
Én vagyok a hibás ha írsz valamit és elolvasom?csababarca írta:[.....
Ez nagyon gáz rá nézveAlcantara írta:Szegény Sebők Vili a stúdióban:"ö.ö.ö.ö.ö segítsetek, ki ez a balhátvéd (Kádár)..ö.öö...ööö"
neked állandóan bele kell szólnod mindenbe? nem tudsz szó nélkül elmenni egy egy komment mellett?Bob_Marley írta: Hagyjuk már ezt, de komolyan! Jól játszunk, első meccsen világszínvonalú teljesítményt nyújtott pl Guzmics, most olyan gólt lőttünk, hogy ha nem Priskin lenne ráírva a hátára akkor ezen robban az internet, hogy húha...
Nem az a lényeg kivel toljuk, hanem hogy folytatjuk amit eddig is csináltunk és ami elég volt jó eredményekre az most lehet egy még jobb eredményt szülhet.
Sok van még hátra azért, s a norvégoknak így is úgyis két gól kellett a továbbjutáshoz.
Ezért is kell az EB, mert állítom hogy Nagy Ádám (még ha nagyon meg is fogom siratni, hogy elhagy minket) jövő Augusztusban nem a Fradiban fogja kezdeni a bajnokságot és Kleinheisler sem az NBIII-ban.Alcantara írta:Ezt én is így látom.Bob_Marley írta:Nagy Ádi mit játszik? Rohadt nagyot tol eddig.
Nem mondanám meg róla vagy Ödönről, hogy melyik játszik a Realban és melyik a magyar bajnokságban.