Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez erős sarkítás.Vakmacska írta:ebből is látszik, hogy mennyire frusztráltak. Azért ez nem olyan bekkelés volt, mint anno a Barca- Cselszkij. Ott azért rengeteg ziccer maradt ki. Itt egy, a meccs legvégén. A szögleteik semmit nem értek, mindet kifejeltük. Volt pár távoli lövés, azt ennyi. Azért, mert ők egy védelmet képtelenek feltörni, azért miért mi vagyunk a gusztustalanok? Annak viszont nagyon örülök, hogy a fiúknak nem nőtt meg az arcuk, mint régen. A norvégok meg dühösek ránk. Könnyen kinézem, hogy ha nem jön nekik a gól, elgurulhat a gyógyszer.
Nem büszkék semmire, nem is nyilatkoztak ilyet. Ez egy tipikus sablonnyilatkozat volt, 1 gólos hátrányban a visszavágó előtt valamit is magára adó csapat nem mondhat mást azért.Mascherano írta:Egyetertek kikaptak otthon.Akkor megis mire buszkék?Messias2 írta:Én azt nem értem, h mire fel ilyen nagyképűek!?
A csürtöki meccsen úgy játszottak, mint egy lelkes iskola csapat. Ügyesek voltak, de taktikailag nagyon gyengék, illetve a támadásaik is nagyon ad hoc jellegüek voltak. Szvsz csapatként és egyénileg se vannak előttünk.
Egyetertek kikaptak otthon.Akkor megis mire buszkék?Messias2 írta:Én azt nem értem, h mire fel ilyen nagyképűek!?
A csürtöki meccsen úgy játszottak, mint egy lelkes iskola csapat. Ügyesek voltak, de taktikailag nagyon gyengék, illetve a támadásaik is nagyon ad hoc jellegüek voltak. Szvsz csapatként és egyénileg se vannak előttünk.
Jöjjenek nyugodtan olyan nagy mellénnyel amilyennel az első meccsre is érkeztek és akkor megint belefutnak egy zakóbaNormandia írta:Annyira unszimpatikusok ezekkel a pökhendi kijelentésekkel, hogy már fáj. Kìvánom, hogy legalább két góllal verjük őket. Persze tudom, hogy jobbak meg minden, de ennyire győzelmet még nem akartam, mint most. Meg kell mutatni ezeknek a senkiháziaknak, hogy visszább kell venni az arcból.Messias2 írta:„Tudtuk előre, hogy milyen lesz a magyarok támadójátéka ebben a párharcban. Gusztustalan az egy-nullás előnyt védeni. Egy gól nem túl sok. A párharc félidejénél járunk, de ez a szünet nem tizenöt perces. Két és fél napunk van, ezt a visszavágóra való felkészülésnek szenteljük” – idézi a vg.no Per-Mathias Högmót, aki nem aggódik, mivel szerinte a lehetőségeik megvoltak az első mérkőzésen is, csak jobban kellett volna azokkal sáfárkodniuk.
Ezek a norvégok napról-napra egyre nagyobb bohócot csinálnak magukból.
Annyira unszimpatikusok ezekkel a pökhendi kijelentésekkel, hogy már fáj. Kìvánom, hogy legalább két góllal verjük őket. Persze tudom, hogy jobbak meg minden, de ennyire győzelmet még nem akartam, mint most. Meg kell mutatni ezeknek a senkiháziaknak, hogy visszább kell venni az arcból.Messias2 írta:„Tudtuk előre, hogy milyen lesz a magyarok támadójátéka ebben a párharcban. Gusztustalan az egy-nullás előnyt védeni. Egy gól nem túl sok. A párharc félidejénél járunk, de ez a szünet nem tizenöt perces. Két és fél napunk van, ezt a visszavágóra való felkészülésnek szenteljük” – idézi a vg.no Per-Mathias Högmót, aki nem aggódik, mivel szerinte a lehetőségeik megvoltak az első mérkőzésen is, csak jobban kellett volna azokkal sáfárkodniuk.
Ezek a norvégok napról-napra egyre nagyobb bohócot csinálnak magukból.
Na ezzel én is sokszor vagyok ìgy. Előbb mindig tudatosìtom magamban, hogy mit nézek.eimenis1212 írta:
de egyszerűen én már a barca szint után nem tudom ezt a színvonalat nézni
Akkor nem fogalmaztam egyértelműen a meccs előtt. Én nem a srácot illettem degradáló jelzőkkel, hanem a kapitányt. Egyértelmű, h egy játékos se tehet arról, ha beteszik a kezdőbe. Én egyszerűen Storckon akadtam ki, mert eddig a meccsig nem tetszett, amit csinált. Kezdve a románok elleni meccstől, egészen Tőzsér mellőzéséig, és ez a tegnapi kezdő teljesen felidegelt, és ezért "fakadtam" ki. De a tegnapi meccs után revideálnom kell a véleményemet Kleinheisler beállításával kapcsolatban, és emelni a kalapom.Alcantara írta: Nem kell sarkítani, sehol nem szerepelt, hogy én biztos voltam benne, de nem is írtam degradáló, fejfogós smiley-s sorokat.
Az az információ elegendő ahhoz, hogy kétségesnek találd esetleg, de maga a stílus, amit te is és páran megengedtek maguknak vele kapcsolatban enyhén szólva is nevetséges.
Erre mondják, ha hallgattál volna...
Messias2 írta:Kleinheisler László a Videoton labdarúgója, de a székesfehérváriak első és második csapatában sem lépett pályára ebben a szezonban. Legutóbb az U21-es válogatott Albánia elleni Eb-selejtezőjén játszott október 13-án, azaz majdnem egy hónapja.
Ebbőll indultam ki. Szerintem ez elegendő információ.
De ha te a meccs előtt biztos voltál abban, h ő a legjobb megoldás, akkor emelem kalapom.Én úgy gondoltam, h Lovrencsics, és Stieber is biztosabb pont lenne, mint a most debütáló Kleinheisler, de tévedtem, mint ahogyan több millióan az országban.
Kleinheisler László a Videoton labdarúgója, de a székesfehérváriak első és második csapatában sem lépett pályára ebben a szezonban. Legutóbb az U21-es válogatott Albánia elleni Eb-selejtezőjén játszott október 13-án, azaz majdnem egy hónapja.Alcantara írta: Nem gondolnám teljesen normális szurkolói reakciónak. Semmilyen információ birtokában valakit így, ebben a stílusban ledegradálni (nem csak rá vonatkozik, mert többen megtették, többek között orbánkedvenc és egyéb jelzőkkel)ez olyan tipikus magyar mentalitás, mert itt mindenki jobban tudja a szövetségi kapitánynál.
A normális reakció Zozzy részéről íródott le, aki furcsállotta, de nem ócsárolta a meccs előtt a játékost és a kapitányt.
Illett volna megvárni a meccset, mielőtt egy magyar játékost véleményezünk.
Ilyen meccsen pont egy rutinos kapus kellett, aki árassza magából az önbizalmat az egész csapatnak.Alcantara írta:Ez a Király téma érdekes. Többen simán kihagynátok.
Nekem is sokszor volt ellenérzésem vele, a selejtezőkön. Viszont a legtöbb meccsen meggyőzött, akár csak tegnap. Volt bravúrja, hihetetlen nyugalmat áraszt a védelem felé.
1.Lehet ezeket magyarázni másképpen is, de 14 szövetségi kapitány bizalmát élvezte, ami azért nem lehet véletlen vagy protekció.
2. Felnőtt két generáció is mellette, de senki nem tudta tartósan kiszorítani.
3. Hazajött befejezni és megtámasztja olyan mértékben még, egy gyenge Haladást, hogy dobogóért tudnak küzdeni.
Én sem rajongok érte, de a fenti érvekkel nehéz vitatkozni.
Majd olyat írsz, hogyAngliában ha leveszel egy labdát csettintenek, őket nem nehéz lenyűgözni, egy bedobásra tapsolnak kb.
majdSzerintem Anglia nem a technika mekkája, ott ez huszadrangú dolog, közönséget se érdekli különösebben, mondjuk évek óta nem nézem a PL-t,mert hányok, szóval lehet már megváltozott, akkor elnézést.
Elnézést de ezek után nehezen értelek meg.Szoktam nézni, elvétve.