Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Milyen adózási probléma? Amit a Santosban hoztak össze, és most nyomoznak miatta? Nem értem annak ehhez miért van köze.. Vagy akkora fizuja lesz, hogy már rá is másik adókulcs vonatkozik, ez meg minket zavar? Még max ezt tudom elképzelni..Messias2 írta:Neymar Sr (father): "We're talking about renewing, but the tax problems bother us. If this can't be solved, we can't stay." [ser]
Indul a szarkeverés a fatertől.![]()
Na az ilyenek miatt a legrosszabb a pénzéhes családtag menedzsernekMessias2 írta:Neymar Sr (father): "We're talking about renewing, but the tax problems bother us. If this can't be solved, we can't stay." [ser]
Kérjenek tanácsot Mascheranotól vagy Messi faterjától!Messias2 írta:Neymar Sr (father): "We're talking about renewing, but the tax problems bother us. If this can't be solved, we can't stay." [ser]
Ok, csak "kötözködtem".Messias2 írta: Dehogyis. Nem erről beszéltem. Pusztán azt akartam kihozni az egészből, h Leo visszatérésével biztosan visszaesik Ney teljesítménye, mivel Messi veszi át a szerepét, amit most betölt, ergo kevesebb labda lesz nála, nem tőle fognak indulni a támadások stb. Ami egyáltalán nem baj, mert Messi még mindig magasabb szinten van, mint a brazil. Valszeg nem láthatunk tőle annyi beindulást, kiugratást, labdáért való visszalépést. Kevesebbet fog behúzódni középre, tehát kevesebb szerepe lesz, vissza fog esni a gól és gólpasszainak a száma. Ez egyáltalán nem baj a csapat szempontjából, sőt. Csak ezt a szerepkört egy gyengébb képességü játékos is el tudná végezni, pl. szvsz Costa.
.
Dehogyis. Nem erről beszéltem. Pusztán azt akartam kihozni az egészből, h Leo visszatérésével biztosan visszaesik Ney teljesítménye, mivel Messi veszi át a szerepét, amit most betölt, ergo kevesebb labda lesz nála, nem tőle fognak indulni a támadások stb. Ami egyáltalán nem baj, mert Messi még mindig magasabb szinten van, mint a brazil. Valszeg nem láthatunk tőle annyi beindulást, kiugratást, labdáért való visszalépést. Kevesebbet fog behúzódni középre, tehát kevesebb szerepe lesz, vissza fog esni a gól és gólpasszainak a száma. Ez egyáltalán nem baj a csapat szempontjából, sőt. Csak ezt a szerepkört egy gyengébb képességü játékos is el tudná végezni, pl. szvsz Costa.Normandia írta: Akkor mi a konklúzió? Adjuk el Messit, hogy Ney maradjon a legjobb? Komolyan gondolod, hogy Leo visszatérésével sz@r@bbbul fog játszani, vagy mi?.
Ez egyértelmű, de ha Messi játszik nincs szükség erre a nagy repertoárra, ergo gyengébb játékos is megfelelő lenne a szélen. De amúgy sem Costa lenne ebben a "cserében" a nagy érték, hanem Thiago.palesz77 írta: de kozel nem bir akkora repertoarral mint Neymar. Szerintem jelentos visszaeses lenne ha brazilt cserelnenk a szelen.
Akkor mi a konklúzió? Adjuk el Messit, hogy Ney maradjon a legjobb? Komolyan gondolod, hogy Leo visszatérésével sz@r@bbbul fog játszani, vagy mi?.Messias2 írta: Komolyan. Neymar jelenleg tényleg a legjobb szvsz, de Messi visszatérésével, ez nem így lesz, sokkal kevesebb szerepe lesz.
Mondjuk szerintem egy bombaformaban levo Costa is legfokepp a szelrol bekukdott labdaibol es a hihetetlen sebessegebol elne, ami nalunk nem olyan surun hasznalhato. Sebesseg meg hagyjam, de a Munchen rengeteg labdat lo be mostansag a szelekrol, mi meg az utan lettunk sikeres csapat tavaly is, hogy errol leszoktunk. Ugyes gyerek, nem annyira egydimenzios, mint anno hittem, de kozel nem bir akkora repertoarral mint Neymar. Szerintem jelentos visszaeses lenne ha brazilt cserelnenk a szelen.Messias2 írta:Komolyan. Neymar jelenleg tényleg a legjobb szvsz, de Messi visszatérésével, ez nem így lesz, sokkal kevesebb szerepe lesz. A bombaformában lévő Costa pedig simán passzolna ebbe a rendszerbe. Thiagot meg remélem, nem kell magyaráznom.
Komolyan. Neymar jelenleg tényleg a legjobb szvsz, de Messi visszatérésével, ez nem így lesz, sokkal kevesebb szerepe lesz. A bombaformában lévő Costa pedig simán passzolna ebbe a rendszerbe. Thiagot meg remélem, nem kell magyaráznom.palesz77 írta:http://cdn.meme.am/instances/500x/63628685.jpgMessias2 írta:Ha adnák mellé még Costát, akkor részemről deal.
Szerintem örülj, ha "csak" detox..Bob_Marley írta:Nap hsz-e.MR. TROMORT777 írta:Szerintem mindenki igyon meg annyi felest ahányszor leírta a "hatékony" szót az utóbbi két oldalon.![]()
Azt hiszem akkor én detox.....
http://cdn.meme.am/instances/500x/63628685.jpgMessias2 írta:Ha adnák mellé még Costát, akkor részemről deal.
Ha adnák mellé még Costát, akkor részemről deal.visca el barca írta:
jól van akkor.
hogy ne legyek off én nyáron eladnám neymart és visszahoznám a helyére thiagot.
Ez jó ötlet,de Pedrot is vissza kellene hozni valahogy.visca el barca írta:
jól van akkor.
hogy ne legyek off én nyáron eladnám neymart és visszahoznám a helyére thiagot.
jól van akkor.MR. TROMORT777 írta:Nem.visca el barca írta:nem unjátok még?
Nap hsz-e.MR. TROMORT777 írta:Szerintem mindenki igyon meg annyi felest ahányszor leírta a "hatékony" szót az utóbbi két oldalon.![]()
visca el barca írta:nem unjátok még? Bob minden topicban felhozza, hogy a brusztolós 1-0 többet ér mint a látványos, ollózós, megagiga 7-3, aztán egy hétig erről szól minden.
[/quote]Bob_Marley írta:
Talán ez foglalja össze legdiplomatikusabban a dolgokat, én valami hasonlókat próbáltam összeszedni. Nem Neymar érdekel Messi Pedro, Xavi vagy bárki más, hanem hogy nyerjünk, mert ezek a játékosok jönnek mennek, de a klub lesz örök. És igen, jobban érdekel, hogy a csapatnak mi az érdeke, mint hogy valaki éppen "nézőkért játszik". Ez hülye kifejezés, úgy fogalmaznék, hogy túlságosan laza és nem elég direkt, dinamikus, hatékony stb. Valakinek előbbi jobban bejön, engem meg egyénileg pont nem érdekel Neymar mit tud a labdáéval.Szóval patthelyzet, de fogadjátok el ezt az oldalt is, mert mi se vagyunk ám kevesen és lsd a foci irányát, bizony ez sokat számít ki milyen hatékony, racionális.
Lassan részeg vagyok, úgyhogy ideje lenne megnéznem végre a szó jelentését....MR. TROMORT777 írta:Szerintem mindenki igyon meg annyi felest ahányszor leírta a "hatékony" szót az utóbbi két oldalon.
Nálunk is Suarez inkább center mint nem. Szerepkörökben mindegyik szélső játékos és onnan próbálnak játszani. És a Pep féle Bayern azért hasonlít a Barcara, felfogásban feltétlenül és szerepkörökben is van hasonlóság. Mourinho féle Madrid meg szerintem erősebb volt mint az Ancelotti féle, nem hiába nyertek pl bajnokságot is (tehát az eredményesség is megkérdőjelezhető a szépség viszont relatív fogalom). Fejből mondom, de úgy rémlik gólokban is rekord vagy a közelit értek el, pontokban is és gyakorlatilag a nemzetközi kupában egy Ramos büntetőn múlt, hogy nem döntőztek.TripleH
Csak erre reagálok, tudom nem mindegy hol nyeri a párharcot hogy nyeri stb stb...De iránymutatónak pár stat.:geridoss írta:
Ne akard megváltoztatni, honnan tudod, hogy hatékonyabb lenne, ha elhagyná az ilyen cseleit? Szerintem pont ezeknek köszönheti, hogy ilyen (IGEN IS!) eredményes eddig ebben a szezonban (akár naptári évben!), mert sok 11-es ebből lett, sok helyzet stb... Van, ami nem jön be nyilván, nagyobb százalékban, mint egy olyan megoldás, amit pl Robben választ.
Talán ez foglalja össze legdiplomatikusabban a dolgokat, én valami hasonlókat próbáltam összeszedni. Nem Neymar érdekel Messi Pedro, Xavi vagy bárki más, hanem hogy nyerjünk, mert ezek a játékosok jönnek mennek, de a klub lesz örök. És igen, jobban érdekel, hogy a csapatnak mi az érdeke, mint hogy valaki éppen "nézőkért játszik". Ez hülye kifejezés, úgy fogalmaznék, hogy túlságosan laza és nem elég direkt, dinamikus, hatékony stb. Valakinek előbbi jobban bejön, engem meg egyénileg pont nem érdekel Neymar mit tud a labdáéval.hajnesz írta: Viszont van, akinél sokkal fontosabb az eredmény, mint a joga bonito. Én valahol szerintem a kettő között helyezkedem, mert bár örömmel nézem, mikor Neymar átmegy 3emberen, ugyanúgy felcsesz a dolog, mikor az egyik játékosunk "a nézőkért játszik". Tudom, új kor, új trendek, de én mikor kezdtem nézni a focit, apámék azt nevelték belém, hogy alsógatyát, nőt lehet cserélni, csapatot nemÉn ezt az eszmét továbbviszem arra is, hogy a csapatod játszhat akárhogy, győzelem a fontos, minden más csak popcorn mozi.