Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neuer - Ramos ; Piqué ; Chiellini ; Alaba - Pogba ; Verratti ; Iniesta - Messi ; Neymar ; Suárez.Tivornya írta:UEFA év csapatát én így állítottam össze 4-3-3 formációban:
Boyko - Alaba, Pique, Silva, Godin - Verratti, Vidal, Hazard - Neymar, Suarez, Messi
Ma mondták valamelyik Sport adón az egyik híradóban, hogy csak azért is le fogják játszani, nem adják magukat a terrornak, a meccs lejátszása lesz ilyen szimbólumtüntetés-jellegű a pénteki mocsokért.palesz77 írta:Még nem hivatalos, de az összes belga médium szerint biztonsági okokból elmarad a holnapi Belga-Spanyol meccs. A spanyol szövetség egyelőre nem kapott hivatalos infót erről.
Megerősítve:palesz77 írta:Még nem hivatalos, de az összes belga médium szerint biztonsági okokból elmarad a holnapi Belga-Spanyol meccs. A spanyol szövetség egyelőre nem kapott hivatalos infót erről.
Nekem tetszett az is!MR. TROMORT777 írta:Hoztam egy újabb érdekességet, az előzőnek ugysem volt valami nagy sikere.![]()
Egészen hihetetlen sztori.![]()
![]()
Dinho azért ezerszer szebben csinálta ezeket.palesz77 írta:Willian tegnapi Dinho idézése.
Kösz Palesz, de összefoglalót már láttam, a meccs egésze érdekelne. Willian csele parádés volt.palesz77 írta:Willian tegnapi Dinho idézése.
Én nem láttam, jó minőségű összefoglalót viszont tudok linkelni.Normandia írta:Milyen volt az Argentin vs Brazil meccs? Valki összefoglalhatná, aki látta.
Én nem láttam, jó minőségű összefoglalót viszont tudok linkelni.Normandia írta:Milyen volt az Argentin vs Brazil meccs? Valki összefoglalhatná, aki látta.
Bob nem nézte, mert éppen a hatékony szó miatti büntetését töltötte ismerősei körében.palesz77 írta:Martial gyerek aprobb golpasszt adott elobb.. Bob, te tuti nezed, Pogba adta a keresztlabdat elotte? Csak mert nem volt kicsi az sem.
palesz77 írta:Az Ukranok nagyon remelem, hogy kijutnak az EB-re, azt a Konoplyanka-Yarmolenko duot en nezni akarom.. Eszmeletlen miket muvel most is a Real ellen Konoplyanka, Spanyolok ellen meg lathatta mindenki, hogy ketten egyutt mire kepesek. Szoval en teljes erobol drukkolni fogok nekik, kellenek nekem az EB-re!!
Mondjuk a szlovénok ellen lehet is esélyük kijutni.palesz77 írta:Az Ukranok nagyon remelem, hogy kijutnak az EB-re, azt a Konoplyanka-Yarmolenko duot en nezni akarom.. Eszmeletlen miket muvel most is a Real ellen Konoplyanka, Spanyolok ellen meg lathatta mindenki, hogy ketten egyutt mire kepesek. Szoval en teljes erobol drukkolni fogok nekik, kellenek nekem az EB-re!!