Durva mennyit változtak a dolgok..Pár hete még pont arról volt szó, hogy mennyire szétesett fejben és mennyire szükség lenne most egy jó Neymarra...
Azt hiszem megkaptuk
Tény hogy ma se volt sokáig elemében, de akkoris elrakott egy olyan gyors reakciós gólt mint az első gól, és egy olyan eszméletlen gólt, mint a meccs harmadik gólja
Emellett még Suareznek átadta a tizi lehetőségét.
És nemcsak gólokban mutatkozik meg, tényleg végig szivatja a játékosokat, és meccsenként jellemzően kioszt 2-3 olyan labdát, hogy azt hiszi az ember hogy épp Xavi, Iniesta, vagy Messi van a helyén
Rengeteget fejlődött ilyen téren, és sokat tanult Messiéktől.
Szegény realosok meg természetes, hogy kárognak, elvégre ő maguk is tudják, hogy mennyire fontos játékostól "fosztottuk meg " őket, nekik meg egy Bale-lel kell beérniük.
Minden pénzt megért a srác,főleg ha azt nézzük hogy Bale 100 millió volt
Nem tudom ki emlékszik, de én bennem még nagyon él az a pár nap, amikor folyamatosan arról cikkeztek 2013 nyarán, hogy a Real Madridba fog igazolni, és a madridisták 95%-a majd kiugrott a bőréből hogy oda megy, aztán jött a hirtelen hír, hogy hivatalos és a Barcelonába igazolt.
Hirtelen a "világ egyik legtehetségesebb fiatalja"-ból "csak egy gyenge túlsztárolt youtube-os srác" lett a szemükben
Nem kicsit lehet frusztráló, főleg miután elkezdte lődözni a gólokat, sőt az első El Clasicoján is betalált.
Aztán vettek rekordáron egy Balet, aki jó focista lehetne, de nem ebbe a rendszerbe/nem ebbe a csapatba.Persze ment a " Bale ezerszer jobb mint Neymar" szöveg
Nem véletlen ugranak folyton a Neymar névre legtöbben hogy" fuuuj mekkora színész szemétláda"
Nem szívesen lennék a helyükben, meg is értem őket.
Reméljük kitart Neymar formája, és ha így összeállnak igazán 3-man, plusz a csapat is stabil lesz akkor beláthatatlan hogy mi lesz az eredménye