Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
barka
Jugador del Barça

2015.12.08. 11:20:34

csababarca írta:Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik :mrgreen:
de köszi a beszámolót:)
Én kétszer voltam kint meccsen, egyszer a Sevilla, egyszer pedig pont a Valencia ellen és egyszer sem vettem jegyet!! Hogy fokozzam először 4-en aztán 5-en mentünk ki. Ráadásul a Sevilla tavaly 1-2 ponttal volt lemaradva a barcától a harmadik helyen. Teljesen felesleges parázni, mi a meccs napján elmentünk egy stadion túrára és akkor vettük meg. Több száz jegy volt még és így kaptunk is négy majd öt jegyet egymás mellé.
Szerintem neten már neccesebb lett volna megoldani az egymás mellé ülést. Mikor visszamentünk a derbi kezdés időpontjára még akkor is három pénztár volt nyitva és folyamatosan vásárolták a jegyeket.
Úgyhogy csak azt tudom mondani nyugodtan kimehetsz úgy, hogy nincs jegyed simán kapni fogsz és még válogathatsz is, ahogyan mi is tettük.
Amúgy szerintem a legfellingesebb hely az a Nike jel alatt, a kapu mögött van, mert ott vannak a culék zászlókkal, dobokkal. Asszem árban is korrekt és látsz mindent. De a legnagyobb, hogy végigénekeled velük az egész meccset az ugrálástól a közös örömig. Hangod biztosan nem lesz másnap. :D
Szerencsések voltunk, mert pont egy 5:1-es meccset fogtunk ki amikor Messi beállította Zaha csúcsát, hát gondolhatod mi volt ott. :) Még sört is kaptunk annyira megfeleltünk a "torokszakadtábóltombolószászlólengetős" elvárásnak. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.07. 23:46:42

csababarca írta:Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik :mrgreen:
Bárcsak ilyen ajándékot kapnék majd ballagásra. [-o< :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.07. 23:26:04

Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2015.12.07. 23:07:44

csababarca írta:Köszi a válaszokat.
Akkor lehet jó lesz ez a rövid oldali megoldás,amiről linkeltél képet az simán jó.

Egyébként érdemes megvenni előre,vagy Valencia ellen simán kapok kint is aznap jegyet?
Lehet azért inkább bebiztosítanám magam,vagy nem tudom...nehéz:D
Erről mesélek egy sztorit :D Első meccsem a 13-as Milan elleni 4-0 volt. 94.944 néző volt végül a stadionban, ennek ellenére még a meccs előtt nyitva volt egy pénztár. Előtte való nap meg 3 pénztár üzemelt. A meccs márciusban volt, de már december 21.-én megvettük a jegyet. Ezek után elhatároztam, hogy legközelebb vegye meg a halál hónapokkal a meccs előtt, és töltsön el 1 órát azzal, hogy találjon a stadionban 2 olyan helyet, ami egymás mellé szól és olyan árban van, ami nekem is tetszik. Mert ugye a bérletesek előtte 3-4 nappal mondják vissza tömegesen a jegyüket...és akkor kis túlzással oda ülsz, ahova a pénztárcád engedi.

Ennek ellenére most, hogy mentünk a Leverkusen ellen, hiába tudtam, hogy csak egy Bayer04, meg BL csoportmeccs, nem lesznek 80ezernél többen, addig viszketett a tenyerünk, hogy csak megvettük 1.5 hónappal előtte :D :D :D Nyilván előtte egy nappal ránéztem a jegyekre, és minden oldalon 3-4-5 ezer jegyek voltak szabadon :D :D

Úgyhogy amit mondani akartam ezzel: hiába kérdezed meg és kapsz rá választ, hogy ne vedd meg, mert előtte 1 nappal, vagy akár kezdés előtt 5 perccel is oda kapsz jegyet, ahova akarsz, úgyis tudom, hogy meg fogod venni, mert nem fogsz merni úgy felülni a repülőre, hogy még nincs jegyed a meccsre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként oké, hogy nem El Clásico, vagy nagy BL meccs, viszont ha berakják valami olyasmi időpontba, ami a katalánoknak tökéletes (szombat 4 óra, vasárnap dél), akkor összejöhet egy brutál nézőszám. Mint ahogy tavaly például pont a Valencia ellen. Majdnem 93ezer néző, szombat 4 óra. Rayo ellen vasárnap délben 87 ezer néző. Ha jó az idő és baráti az időpont, akkor szívesen mennek meccsre.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.07. 21:05:28

Köszi a válaszokat.
Akkor lehet jó lesz ez a rövid oldali megoldás,amiről linkeltél képet az simán jó.

Egyébként érdemes megvenni előre,vagy Valencia ellen simán kapok kint is aznap jegyet?
Lehet azért inkább bebiztosítanám magam,vagy nem tudom...nehéz:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
geridoss
Director del Fútbol

2015.12.07. 19:11:08

csababarca írta:Nézegetem a tavaszi Valencia elleni meccset, de ide mindig ilyen piszok drágák a belépők?
Hosszú oldalt néztem, de fel a fenébe is 85 euró. Tudom stadion,és látni mindent, de ha már végre rászánom magam, akkor jobb helyen ülnék, mondjuk a második karéjban. oda 110ről indul.
Kint is ennyi,vagy van különbség?
Mi a Roma elleni BL meccsen voltunk. Első félidőben a Roma kapu mögött ültünk (utolsó előtti szinten fent), és mivel 72 ezren voltak a stadionban, félidőben gondoltunk egyet, és egy szinttel lejjebb ültünk a szemközti oldalon :mrgreen: :mrgreen:

A kutya meg sem nézte, hogy hová szól a jegyünk, találtunk három egy melletti üres helyet, és befoglaltuk. :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Mihu
Director del Fútbol

2015.12.07. 19:02:11

csababarca írta:Nézegetem a tavaszi Valencia elleni meccset, de ide mindig ilyen piszok drágák a belépők?
Hosszú oldalt néztem, de fel a fenébe is 85 euró. Tudom stadion,és látni mindent, de ha már végre rászánom magam, akkor jobb helyen ülnék, mondjuk a második karéjban. oda 110ről indul.
Semmi különbség nincs. Hogy is lenne, hiszen (gondolom) a hivatalos oldalt nézed :D :D Vagy a ticketmaster-t, de az is hivatalos, úgyhogy ott se raknak rá egy centet se.

Amennyiben nem ragaszkodsz ahhoz, hogy a hosszú oldalon ülj, akkor tudom ajánlani a rövid oldalon, a 457-es szektort. Én már ültem ott, ráadásul a legfelső sorában, de olyan tökéletesen lehetett látni mindent, mint a mesében...

ültem már a hosszú oldalt, a felezőnél a legtetején is. Nagyobb különbségre számítottam a 457-eshez képest, mert hát mégiscsak egy szinttel feljebb van, de innen is nagyon jól lehetett látni mindent. Nem mondom, hogy a mezen a neveket el lehet olvasni, mert nem, de mindent tökéletesen lehet látni. Mondjuk azért ha választani kéne, akkor inkább a 457-es.

Vagy ha még rászánod azt a 6 eurót, és találsz a 153-asban helyet a teteje környékén, akkor az szerintem nagyon jó választás.

Ha mindenképp második karéjban akarsz ülni, akkor szerintem a legjobb választás az, ahol a Leverkusen ellen ültem, a 358-as szektor. Az 104 juró. Ettől jobb helyen még nem ültem a CN-ban :D Egy szezonbérletet szívesen elfogadnék ide :lol: :lol:

http://www.kephost.com/image/SDqa" target="_blank

Azért mondom ezeket a szektorokat, mert én ha mennék, akkor ahhoz a kapuhoz ülnék, mert a második félidőt mindig arra játszuk. Persze be lehet ülni ugyan így 91 euróért a B-közép mögé is , csak akkor a második félidőből nem sok mindent látsz :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2015.12.07. 19:15:37-kor.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.05. 15:50:34

Nézegetem a tavaszi Valencia elleni meccset, de ide mindig ilyen piszok drágák a belépők?
Rajmó
Capitá del Barça

2015.12.04. 23:10:19

geridoss írta:
diagonal írta:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszotokat, csak most vettem észre :)
Mi ketten mennénk majd, remélem találunk valami jó helyet valahol. :)
geridoss
Director del Fútbol

2015.11.27. 14:01:50

Rajmó írta:Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy májusban megyünk Barcelonába, megnézzük az Espanyol elleni városi derbit. :)
Tudnátok esetleg valami jó, bevált szállást mondani, ami nektek tetszett és nem volt brutálisan drága?
Bármiféle tippet szívesen fogadok, akár a meccsel kapcsolatban is, mivel sose voltam még Barca meccsen :)
Köszönöm előre is a válaszotokat!

Hali, én most jöttem haza szerdán. Öt napot voltunk kint, én a Hostal Elkano nevezetű szállón foglaltam szállást, 3an voltunk. összesen 128 € volt hármunknak a négy éjszaka. :D
Booking.com-on foglaltam. Nem mondom, hogy egy szálloda színvonalával vetekszik, de arra, hogy aludjunk, tökéletesen megfelelt. Háromágyas szobák vannak, a személyzet nagyon kedves, bár kicsit töri az angolt, de semmi probléma nem volt, legalább tanultam egy kicsit spanyolul. :D

Baráti társaságnak, akiknek nem az a lényeg, hogy egész nap a szálláson legyenek, szerintem tökéletes... Három ágyas szobában voltunk, az ágy több, mint kényelmes volt, fűtés is volt. Ellátás nélkül kértük, mert nem akartunk időre lemenni reggelizni stb... A belváros nagyon közel van, a központi tér 20 perc séta, metrómegálló 1 perc séta, a környéken van egy nagy és az ottani körülményekhez képest egészen olcsó bolt is.

Ha van valami kérdések, írj nyugodtan privátot.

Utólag is köszönöm mindenkinek a segítséget, óriási élmény volt, főleg a 6-1-et élőben látni! :)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
diagonal
Jugador d'estrella

2015.11.27. 13:49:39

Rajmó írta:Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy májusban megyünk Barcelonába, megnézzük az Espanyol elleni városi derbit. :)
Tudnátok esetleg valami jó, bevált szállást mondani, ami nektek tetszett és nem volt brutálisan drága?
Bármiféle tippet szívesen fogadok, akár a meccsel kapcsolatban is, mivel sose voltam még Barca meccsen :)
Residencia Universitaria Torre Girona. Én aludtam ott kétszer is, tulajdonképpen egyetemi szállás, ösztöndíjasok is laknak ott részben, a szobákban van kis konyhasarok is, tiszta, jó hely. Előnye: olcsó általában, kb. 50€/szoba elég sok dátumra ami Barcelonában sajnos olcsónak számít és ebben benne van a reggeli is. Stadionhoz közel van, 15 perc gyalog, meccs után csak haza kell sétálni.
Hátránya: egy elegáns lakónegyedben van, a közelben a világon semmi nincs, se bolt, se semmi, központtól távol van, de metró 10 perc gyalog, azzal mindenhova el lehet jutni.
diagonal
Jugador d'estrella

2015.11.27. 13:10:55

Ma Black Friday a Barcánál is, ha valaki a Real Sociedad vagy a Deportivo ellen akarna menni meglehetősen olcsón tud rá most jegyet venni, be kell írni a promo kódos ablakba jegyvásárlásnál, hogy BLACKFRIDAY.
http://www.fcbarcelona.com/info-tickets ... mulari_eng
geridoss
Director del Fútbol

2015.11.16. 23:26:18

jozsoka írta:Sziasztok! Ha ticketmasteren keresztül veszek jegyet ugyanúgy elküldik emailbe a jegyet és le lehet tölteni az oldalukról?

Szia!

Egy biztos, nekem e-mailben kiküldték, és onnan le tudod tölteni. :)

Visca el Barca!
jozsoka
Barça C

2015.11.16. 22:52:18

Sziasztok! Ha ticketmasteren keresztül veszek jegyet ugyanúgy elküldik emailbe a jegyet és le lehet tölteni az oldalukról?
Rajmó
Capitá del Barça

2015.11.10. 10:44:23

Sziasztok!

Gali
Capitá del Barça

2015.11.08. 23:59:41

geridoss írta: 4) November közepe - vége felé még jó idő van kint? Mert most látom, hogy pl. a mai meccsen rövid ujjú pólóban vannak a szurkolók :D
Igen jó idő van. Épp most vagyok kint Barcelonában. Pulóvert nem is hoztam magammal. Jelenleg napközben 17-20 fok van. Csak a meccs vége felé kellett felvennem a bőrcsekit.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
geridoss
Director del Fútbol

2015.11.08. 22:17:52

Köszi nektek! :D

A madridi látogatás csak egy ilyen elméleti síkon mozog még, mondván HA lesz sok szabad időnk (valószínűleg nem lesz :D ), akkor átmennénk.

A 10 alkalmas bérletet majd beszerezzük akkor fejenként, az már nem oszt nem szoroz. :)

Bliccelni nem szeretnék, mert úgy járok, hogy 10 évig élhetek az utcán ott én is, mint egy svájci fószer. :D

Visca el Barca!
etooka9
Capitá del Barça

2015.11.08. 21:00:35

MQuCsabi írta:) 5. 10 alkalmas tömbjegy van, amivel csak 1 ember utazhat tudomásom szerint. ugxyan igy mukodik, mint itt, csak egy bérletszerű kártyán van a tiz alkalom. Lehuzogatod, majd, ha elfogy, már nem enged át a metron a kapun. Buszon, villamoson végeredményben ott is tudsz lógni, ha nagyon akarsz, csak egyszer kapnak el, az nagyon drága lesz :D
Én nyáron voltam kint egy hetet, a Gamper kupa idején. T-10 a tömbjegy neve, ami 10 euro és annyiszor húzod le, ahányan utazni szeretnétek.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.11.08. 20:50:04

3. Hááát, ha a templomokat, muzeumokat kihagyod, szerintem akkor sem elég az 5 nap , de legalább így tutira visszamész még. (mondjuk biztos vagyok benne, hogy egyébként is.)
Költői kérdés, hogy minek menne az ember Madridba, ha már egyszer ott van Barcelonában? ;)

5. 10 alkalmas tömbjegy van, amivel csak 1 ember utazhat tudomásom szerint. ugxyan igy mukodik, mint itt, csak egy bérletszerű kártyán van a tiz alkalom. Lehuzogatod, majd, ha elfogy, már nem enged át a metron a kapun. Buszon, villamoson végeredményben ott is tudsz lógni, ha nagyon akarsz, csak egyszer kapnak el, az nagyon drága lesz :D
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2015.11.08. 17:17:12

2) Mit érdemes megnézni a városban? (Templomok és múzeumok annyira nem érdekelnek :D )
A Sagrada Familiahiába templom annyira más mint az átlag, hogy érdemes megnézni már ha nincs kilóméteres sor a bejáratnál. A Güell Parkot is érdemes megnézni. Meg Gaudihoz köthető épületek azok amiket érdemes megnézni. Ramblán is érdemes végigmenni.

4) November közepe - vége felé még jó idő van kint? Mert most látom, hogy pl. a mai meccsen rövid ujjú pólóban vannak a szurkolók :D
A tenger miatt sokkal jobb, ha jól tudom télen sincs nagyon 8 fok alatt a hőmérséklet szóval pulcsi meg egy vékonyabb dzseki megteszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára defender3 2015.11.08. 20:57:33-kor.
geridoss
Director del Fútbol

2015.11.08. 16:58:36

Végülis a Roma elleni BL meccsre megyünk a cimborákkal hárman. ;)

A Hostel Elkanoban fogunk megszállni, nagyon olcsón találtam ott szállást, Ryanair-rel lefoglaltam a repjegyet már július elején, szóval azt is egész olcsón megjártuk szerencsére. :)
Öt napot leszünk ott, és ebben tervezek egy stadiontúrát, meccsnézést, városnézést, stb...

Lenne néhány kérdésem azokhoz, akik már jártak kint.

1) Volt-e már valaki ezen a szállón? a Las Navas tér mellet található közvetlen.
2) Mit érdemes megnézni a városban? (Templomok és múzeumok annyira nem érdekelnek :D )
3) Ha sok időnk maradna, lehet egyik nap átnéznénk Madridba is. Úgy láttam kb 620 km-re található Barcelonától, vonattal ez egy szolid 2 és fél órás menetidő (hát nem egy MÁV, az biztos.. :D :D :D ), utazott már valaki vonattal Spanyolországban? Jegyárakról mit lehet tudni?
4) November közepe - vége felé még jó idő van kint? Mert most látom, hogy pl. a mai meccsen rövid ujjú pólóban vannak a szurkolók :D
5) Az - eddigi - utolsó kérdésem az lenne, hogy a helyi közlekedést megéri-e a 10 alkalmas bérlettel véghezvinni Barcelonában? És hogy ez hogy működik? 3-an mennénk, de jól értelmeztem, hogy egy alkalommal többen is utazhatunk?

Esetleg valami tanács, mivel először megyünk ki, mire érdemes figyelni? :)

Köszi előre is!

Visca el Barca!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2015.09.30. 11:51:19

Wizz airnél vásároltam a jegyet. Igy hogy Barca tartalékos csapata várható Rayo ellen, nincs sok kedvem elmenni. Kérdés repülőjegyet lelehet mondani? Láttam a Wizz flex szolgáltatást azzal módosítható az utazás időpontja de már kifizettem a repülő jegyet, igaz, az utasfelvételt még nem csináltam meg. Valami megoldás nincs erre? :evil: :?:
diagonal
Jugador d'estrella

2015.09.20. 23:23:53

ratsrigh írta:Sziasztok!
Augusztus 7-én vettem a Ticketmasteren jeggyet a Barca- Villareal meccsre ami 2015,11,01-ére volt meghirdetve. A jegyet meg is kaptam és kinyomtattam. Szállás lefoglalva.Tegnap vettem észre hogy a meccs 11,08-án lessz.
Ilyenkor mi a teendő tud e valaki okosat mondani.

Előre is köszönöm.
Sanyi
Hát, sok okosat én nem tudok. Megpróbálhatod eladni a neten, de a Nou Camp bazi nagy és azon a meccsen minden lesz csak teltház nem szóval nem sok remény van mert lesz sok jegy rá utolsó napokban is. Esetleg ha adsz belőle engedményt, de én még úgy sem annyira látom esélyét.
Szállás nem visszamondható gondolom.
Hát, őszintén, ha a repjegyet még nem vetted meg én szimplán benyelném a szálláson veszített pénzt és foglalnék szállást újra másik napra. Esetleg szállással felveheted a kapcsolatot, én ott több reményt látok mint hogy a meccsjegy árát neked ticketmaster visszautalja mert az aligha történik meg.
ratsrigh
Barça C

2015.09.16. 20:35:09

Sziasztok!
Augusztus 7-én vettem a Ticketmasteren jeggyet a Barca- Villareal meccsre ami 2015,11,01-ére volt meghirdetve. A jegyet meg is kaptam és kinyomtattam. Szállás lefoglalva.Tegnap vettem észre hogy a meccs 11,08-án lessz.
Ilyenkor mi a teendő tud e valaki okosat mondani.

Előre is köszönöm.
Sanyi
Ronal.10
Entrenador del Barça

2015.09.14. 12:18:48

Levante bajnokit jegyeket nézem.. Még igy 1 héttel elötte sincs (Mes que un club felirat szektorokba) csak 5-6 szabad hely, sornyi különbségekkel. Várom a hétvége jegy állását, kiváncsi vagyok :)
Válasz küldése