Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Visszavásárlásival még örülnék is az üzleteknek, vagy kölcsönbe Sampert, Grimaldot meg valami jelképes összegért visszavásárlásival - mindkettőt már télen. Csak legyen rá opció, hogy a jövőben visszajönnek..Gareth Tello írta:Eusebio pedig, akit kineveztek a Real Sociedad edzőjének, gyorsan le is csapna Grimaldóra és Samperre, akár már a téli átigazolási időszakban.
Nem is akármilyet..Gareth Tello írta:Itt a gól (Samper jegyzi az asszisztot): https://streamable.com/2uf1" target="_blank
Ez mondjuk nagyon érdekes, nem tudom mi szükség van egy játékos "befeketítésére", mondják ki akkor kerek perec, hogy nekünk nem kell, de ne az ő nyakába akarják már varrni, hogy nem számolunk vele.. Levantés szitu is ilyen, nem tudom mit tett, de valami kegyetlen rossz dolog lehetett, hogy ilyen szép lightosan folyamat "rossznak" próbálják beállítani.Gareth Tello írta:Grimaldo pedig ismét cáfolja Robert tegnapi kijelentéseit:
Grimaldo: "I don't have a deal with another club, I respect Barça. There's an option for an extra year, I hope to stay" [rac1]
Én örülnék ha mondhatni 0 ojróból lenne egy tehetséges kp és egy tehetséges védő Alba mögé, múltkor azt mondtam, hogy évekig kéne várniuk, hát azóta amennyi sérült volt és látva Munir/Sandro e végett mennyi lehetőséget kapott, ráadásul Gumbauval operálunk a kpn pihentetés képpen, most én is azt mondom, hogy nem lenne rossz felhívni őket, ilyen időszakokban.palesz77 írta:Mi a szösz, még a végén maradni fog..? Remélem, örülnék neki, ha az esélyt megkapná legalább, de ez már lerágott csont..Gareth Tello írta:És néhány részlet a meccs utáni Grimaldo-miniinterjúból:
"I have this season left in my contract, and an option for another year. I'm happy at the best club in the world."
"If they call me to the first team, I'm ready. The coach is the one who decides."
"Previous interview? RAC1 did not want anything to happen, it was a misunderstanding."
Mi a szösz, még a végén maradni fog..? Remélem, örülnék neki, ha az esélyt megkapná legalább, de ez már lerágott csont..Gareth Tello írta:És néhány részlet a meccs utáni Grimaldo-miniinterjúból:
"I have this season left in my contract, and an option for another year. I'm happy at the best club in the world."
"If they call me to the first team, I'm ready. The coach is the one who decides."
"Previous interview? RAC1 did not want anything to happen, it was a misunderstanding."
palesz77 írta:Na, ma végre tudtam valamennyit nézni a B meccséből, az első félidőt 85%-ban láttam szerintem. Sajna aztán kikaptak a kicsik, de szerintem nem játszottak rossz meccset, legalábbis amíg láttam. A támadósorba kéne pár jó játékos, de amúgy nem rossz ez a csapat. Kaptoum rendkívül tehetséges, de azért érződik a fiatalság még a játékán, sokat kell érnie ahhoz, hogy kinője a B csapatot. Tarín is tetszett, bár sok védőmunkája nem akadt, de támadásban nagyon jó kis lasztikat adott, semmi látványos, "csak" vonalakon küldözgette át a lasztit előre fele folyamatosan, tényleg ígéretes lehet idővel - fizikuma is elég jónak tűnt. Grimaldo szokásos, nem volt kiugróan jó a félidő alatt, de érződik a tehetsége. Akiről viszont kérdeznék, az Palencia. Ő mindig így játszik? Nagyon tetszett nekem a srác, látszik rajta, hogy szívvel lélekkel játszik, küzd hajt, fel-le robog folyton, és rendre jó megoldásokat választott, neccesebb szitukban is. Szimpatikus volt nagyon, és ha folyton így játszik, akkor fejlődéssel még akár keresnivalója is lehet Alves távozása után az első csapatnál szerintem - már ha SR megragad a középpályán.
Első felnőtt idényében 19 évesen nagyon szép teljesítmény. Sporting nagyon jól járt azzal,hogy ők kapták kölcsön.palesz77 írta: Nem tudom amúgy volt-e róla hír, de már másodszor is megkapta a hónap játékosa díjat a Sporting csapatában, ennyi idő alatt elég szép teljesítmény..![]()
Valóban.Richmond82 írta:Halilovic megint nagyot játszik !
Ja, támadó mégpedig jobbszélső. Ezzel a trióval kb. mindenki a helyén játszhatna, Munir is végre megkaphatná az eredeti posztját. Egyébként közel sem elképzelhetetlen, hogy egy ilyen felállás lesz. Max. Suarezt tudom elképzelni kezdőként, Neymart nem hiszem, ogy annyira erőltetné, a bele is ki lehet, hadd pihenjen. A kp lesz érdekes. Ininek jó lehet egy kis bemelegítés, csak meg ne sérüljön mert akkor kampec nekünk egy időre. A hátvédsor és kapusposzt adott. A középpályán Gumbau és szerintem Ini is, ha nem is teljes meccsre, elől Munir, Sandro.palesz77 írta:Gumbau, Samper, Kaptoum and Aitor are likely to be included in first team squad for the Copa game against Villanovense on Wednesday. [sport]
Aitor jól tudom, hogy támadó ugye? Kinéz egy MAtS; Douglas-Verma-Matyi-Adriano; Samper-Gumbau-Kaptoum; Aitor-Munir-Sandro kezdő..![]()
Amúgy ezzel is verni kéne őket igazából, de nyilván játszani fog több ember a gálakezdőből is, pályarészenként legalább 1-1 szerintem. Mondjuk a védelem szerintem így fog kinézni, de a középpálya és a támadósor biztos nem.
Kaptoum!Samper írta:Tudtok valamit, hogy miért tudott kétszer is győzni a B csapat, noha korábban nem? Mindenki belenyugodott a közvetlen perspektívájába? Most értek be az ifi A-ból jöttek a harmadosztályra?