Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ok. Holnap elvileg otthon vagyok.S.Agüero írta:Ma nem jó már, de holnap este játszhatunk egyet, ha gondolod.P.U.Y.O.L. írta:Matyi, ha már úgyis éber vagy, letolhatunk pár Miniclip billiárdot. Túl vagyok 3 sörön és még ebéd előtt vagyok, úgyhogy egálban leszünk.
Viszont lassan már kajálnék, úgyhogy most vagy soha.
Ma nem jó már, de holnap este játszhatunk egyet, ha gondolod.P.U.Y.O.L. írta:Matyi, ha már úgyis éber vagy, letolhatunk pár Miniclip billiárdot. Túl vagyok 3 sörön és még ebéd előtt vagyok, úgyhogy egálban leszünk.
Viszont lassan már kajálnék, úgyhogy most vagy soha.
Sajnos nem tudom. Otthon bekrepált a net már 3 napja. Telefonról meg nem az igazi. Remélem hétvégéig megoldom a problémát, aztán mehet a bugi.kanty írta:Puyol!
Mikor tudnánk lejátszani?
kész a tabella, Matyira van bízva, hogy itt megosztja-eS.Agüero írta:...
Nem fog már más jönni, előző előtt megkérdeztem mindenkit, akinél láttam rá bármi esélyt.P.U.Y.O.L. írta:Igen, de még ne kezd el. Próbálj gyűjteni még legalább 2 embert, aztán mehet rendes szisztémában.S.Agüero írta:Döntő : csabooo - S.Agüero 6-10
Köszi!
Puyol, benne vagy még egy bajnokságban? Ha jössz, 10-en leszünk, aztán nyomhatjuk.
Most már az erőfölények is adottak, így össze lehet hozni normális csoportokat. Ha 16-an összejönnénk az se lenne rossz...
Igen, de még ne kezd el. Próbálj gyűjteni még legalább 2 embert, aztán mehet rendes szisztémában.S.Agüero írta:Döntő : csabooo - S.Agüero 6-10
Köszi!
Puyol, benne vagy még egy bajnokságban? Ha jössz, 10-en leszünk, aztán nyomhatjuk.
Hupsz, akkor holnap meccs után jó csak neked?csabooo írta:Tudom h nem erre szamitottal, en se, foleg h eleget hangoztattam, de most PUYOL helyett en kell jo legyek
Nekem csak este lenne jo. 9 10 korul.
Menjen élesben...csabooo írta:Oke, egy bemelegito kor aztan buff, benne vagy ?