Folytassuk olyan bíztatóan és kedvvel, mint nyáron.

nem baj, legalább nem kellett sorsolással bíbelődnömS.Agüero írta:Bocs, srácok, teljesen kiment a fejemből.
Mire kikapcsoltam a gépet, rájöttem, hogy amit mixen nyertem az a hétközi 1,7-es oddsuk volt, ugyanúgy. Sajnos azonnal itt teremtél, hogy leoltsál.visca el barca írta:Alcantara írta:A Chelsea a múlt heti ... győzelemmel talán![]()
hmm én ilyenre nem emlékszeminkább az rémlik, hogy a pool agyonverte őket
Alcantara írta:A Chelsea a múlt heti ... győzelemmel talán
Természetesen nem miattatok, csak jó volt rátok fogniBob_Marley írta:Jó hülye vagy akkor.![]()
Jó hülye vagy akkor.PCsabi írta:Bob, R&B, ez a ti hibátok, tettem be pénzt bet365-re![]()
Mára ezeket néztem ki:
Heat 1,58
Thunder 1,95
Hornets +8 1,50 (sőt, szemezek a sima Charlotte-tal is 2,67-ért)
Grizzlies-t kihagyom, Gasol nem biztos, hogy játszik.
Ez a Detroit komolyan.. Én egy Toronto win, Orlando +3,5 és Detroit -3,5-el próbálkoztam. Franc esne beléjük, hiába Drummond félelmetes pattanozása a pad egy rakat barna állagú képződmény volt. Na sebaj, ma finom kis rangadók lesznek, szerintem skip.Bob_Marley írta:Megint egy és talán a legbiztosabb... a felsoroltak közül mindenképp, hiszen a Magic és a Charlotte első győzelme a tegnapi volt. Ez most azért fájt, Magicet nagyon szépen elkaptam, mondjuk ilyen sérülések mellett, amik sújtják a Pelicanst, ajándéknak tűnt. Nem hoz szerencsét ha ideírom, azóta 4/6 előtte 4/4.....Bob_Marley írta:
Ugyanabban gondolkozunk máraBár én most lehet erőt gyűjtök még holnapra. Viszont picit merészebben nézem, Charlotte +3,5 (1,95), Detroit -5,5 (1,95), Orlando -4,5 (3,1)
.
Megint egy és talán a legbiztosabb... a felsoroltak közül mindenképp, hiszen a Magic és a Charlotte első győzelme a tegnapi volt. Ez most azért fájt, Magicet nagyon szépen elkaptam, mondjuk ilyen sérülések mellett, amik sújtják a Pelicanst, ajándéknak tűnt. Nem hoz szerencsét ha ideírom, azóta 4/6 előtte 4/4.....Bob_Marley írta:
Ugyanabban gondolkozunk máraBár én most lehet erőt gyűjtök még holnapra. Viszont picit merészebben nézem, Charlotte +3,5 (1,95), Detroit -5,5 (1,95), Orlando -4,5 (3,1)
.
Amúgy sem szeretem az OKC-t új edző, régi nóta. Két ember eldobál mindent, többször nem fogadok rájuk.Ronaldinho&Barca írta:
OKC vitt mindent.Mondjuk 24 eladott labdával nem tudom milyen sportot űztek. GSW viszont 50 ponttal hozta a tutit, félelmetes formában vannak.
Én mára egy ilyennel szemezek: Charlotte +5,5 (1,55), Detroit -3,5 (1,55), Orlando +7,5 (1,35)
OKC vitt mindent.Bob_Marley írta:1; simaBob_Marley írta:Mára egy kis NBA:
Bucks -4,5 (2,48)
GSW -8,5 (1,77)
OKC -5,5 (2,12)
2; sima
3; rohadt Houston persze, hogy most támad fel.
Mára gondolkozok az Orlando-Detroit-Charlotte trión.
1; simaBob_Marley írta:Mára egy kis NBA:
Bucks -4,5 (2,48)
GSW -8,5 (1,77)
OKC -5,5 (2,12)
20 k -> 64 krecrea írta:Egy sör lesz...van még meccs, de legnagyobb nyereményem lesz ezzel a szisztémával, beírom majd.Alcantara írta:Jónak tűnik a döntetlen szisztémás játék.
Már a második hétvégémen a Lille megjátszotta a döntetlenjét.
Nem tudom ki vetette itt fel a döntetlenes duplázóst, de köszönöm a tippet.