Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem Iguodala volt a legnehezebb, ő maradt legutoljára, alig akart az eszembe jutniBob_Marley írta:Az igen, szép! Nekem Mirotic és Evans nem ugrott be.Előbbi nálam nem hármas és írtam folyamat a lehetőségeket. Evansre meg nem emlékeztem.
Ott is volt már Pondextertől kezdve minden, de úgy látszik a sérülése azt okozta, hogy az agyam kitörölte mint játékos.
SimaBob_Marley írta:Tetszik Game hogy bátor vagy, nekünk ma valóban nyerni kéne Milwaukeeban és remélem fogunk is ha meg még ránk is fogadtál akkor pláne.Én erre nem mertem tenni, de pl a Pelicans úgy érzem ma megszerzi az első győzelmét és jól fizet. Én erre tettem úgyhogy tuti nem jön be, de ebben látok esélyt a maiak közül.
Ő mondta magáról, de hát az amerikaiaknál híresen sok időt fektetnek a confidence-re és mindig sulykolják hogy kell az önbizalom.csababarca írta:Chalmers top 5 irányító?
Mikor? Vagy a Heatben volt top 5 idén?
100/100kanty írta:Játék:
http://www.sporcle.com/games/alidarjaro ... -2015-2016" target="_blank
97-et sikerült eltalálnom. Valamiért a Hornets játékosok nem mentek.
Nálam MÁR Paul messze van attól,aki pár éve volt. Butler pedig még messze. Mint jelenlegi elit:Bob_Marley írta: És Paul is nálam a szűk elit és vezér nem hiába volt szavazáson is annyira elől. De nagyon mellé lőni egyik játékossal sem lehet. és akkor egy Butler-Leonard szóba sem került. Úgyhogy vannak jó játékosok.
Sorrend nélkül: James, Durant, Anthony Davis - ők jelenleg szerintem a legszűkebb elit jelenleg.zola8787 írta:Slither írta: És kik az NBA legmeghatározóbb tagjai rajtuk kívül? Most kezdett el érdekelni a kosár, tök jó nézni youtube-on.
És kik az NBA legmeghatározóbb tagjai rajtuk kívül? Most kezdett el érdekelni a kosár, tök jó nézni youtube-on.Slither írta:Inkabb olyan mint CR, Steph Curry inkabb aki a jelenlegi Messi.zola8787 írta:Nem értek a kosárhoz, csak érdekelne, hogy ez a Westbrook olyan a kosárban, mint a fociban Messi?
Kiegészíteném:Bob_Marley írta: +
Clippers-Toronto (érezhető volt, hogy remekül igazoltak, de ennyire? IGEEEEEENNNNN)-Detroit-Portland
-
Houston-Memphis (két nagy pofon)- Pelicans (sérülések)-Lakers (ennyire rossznak nem gondoltam őket, jelenleg csak a Nets gyengébb szerintem)
Egyértelmű, hogy KD.PCsabi írta:Ki a Thunder legjobb játékosa?
Westy. Durant is megmondta. Ha most kéne választanom, h kettejük közül kire építeném a csapatomat, egyértelműen Westbrookot mondanám. Állat az az ember.PCsabi írta:Ki a Thunder legjobb játékosa?