Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
noname
Llegenda del Barça

2015.11.07. 21:15:06

Odegaard, Hazard, Depay. Azabeszéd. :lol: Abszolút semmi elfogultság nem érződik a jelenlegi csapata v a kedvenc bajnoksága iránt.
Értelmes faj ez a focista.
A Fifa egy szégyen
Messias2
Director del Fútbol

2015.11.07. 19:39:47

Ronaldo (Real Madrid): "Five promising players? I will mention Odegaard, Hazard, Depay is a good player too, Pogba, and maybe Neymar." [bt]

Azért tud ő is vicceseket nyilatkozni. :lol: :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.07. 13:49:52

Bob_Marley írta:A PSG rúghatott volna gólt, de maga a védelme nem volt rossz a Realnak, a középpályás védekezésük nem volt megfelelő, de a lehetőségeken rajta voltak a védők. Abszolút megértem, amit mondasz, elmélkedés szinten van ez a dolog, lehet Neymar kevésbé mozog ott jól, de val. pl jobban mint Sandro esetleg Munir. Iniesta meg baloldalt tud jól játszani, felvetés szinten szerintem benne lehet egy ilyen a pakliban, viszont maximálisan igazad van, hogy nem nekünk kell kockáztatni. És a leglogikusabb a Neymar-Suarez-Sandro/Munir hármas elől. Lehetőségekben lehet Neymar-Iniesta is elől Suarez mellett, én ezt csak felvettem és működhet szerintem ha kellő középpályás segítség megvan védekezésben is.
Arra nemigen emlékszem mikor tolt jó meccset Ini balszélsőként, de Neymar a jobboson mindig szenvedett. Pont azt nem tudja kihasználni, ami a legnagyobb fegyvere. Nem tud úgy szélről középre húzni és tenni Ininek, Suareznek a labdákat vagy középről kapura lőni. Olyan mintha Messit tennénk ki bal oldalra. Ráadásul az argentin hiányában most ő az akire leginkább lehet számítani, ha ebben lekorlátozzuk nagyot szívhatunk. Ha mindenáron ki akarjuk tenni Init a balosra még azzal is jobban járnánk, ha Neymar középen lenne, olyan pozícióban ahol a válogatottban szokott lenni.
Ugyanakkor először még a Villarrealon kellene túl lenni, mert nem lesz sétagalopp az 100%, ráadásul azt sem tudni ki sérül majd le holnap vagy Rakitic vissza térhet-e a Klassszikusra.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.07. 13:23:13

A PSG rúghatott volna gólt, de maga a védelme nem volt rossz a Realnak, a középpályás védekezésük nem volt megfelelő, de a lehetőségeken rajta voltak a védők. Abszolút megértem, amit mondasz, elmélkedés szinten van ez a dolog, lehet Neymar kevésbé mozog ott jól, de val. pl jobban mint Sandro esetleg Munir. Iniesta meg baloldalt tud jól játszani, felvetés szinten szerintem benne lehet egy ilyen a pakliban, viszont maximálisan igazad van, hogy nem nekünk kell kockáztatni. És a leglogikusabb a Neymar-Suarez-Sandro/Munir hármas elől. Lehetőségekben lehet Neymar-Iniesta is elől Suarez mellett, én ezt csak felvettem és működhet szerintem ha kellő középpályás segítség megvan védekezésben is.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.07. 12:13:17

Bob_Marley írta:Rúgtunk négyet a Bernabeúban, úgyhogy csak működött előre fele. :D
Real meg nem kapott gólt a PSG ellen most, úgyhogy jó volt a védelmük.. :D

De akkor mondom máshogy. Neymar teljesen kiesett azon a bizonyos Clásicon a játékból, egyetlen értékelhető megmozdulása volt, amikor összehozott egy kérdéses tizit Ramosról. Az Atletico ellen szintén nem volt jó ott, amint átkerült a balosra rögtön feljavult és gólt lőtt. City ellen szintén csak árnyéka volt önmagának a jobboson. És mivel jelenleg Messi hiányában ő a legfontosabb eleme a támadásainknak, szerintem nem pont őt kéne olyan posztra pakolni, ahol nem tudja a legjobbját nyújtani - fele annyit talán. Persze benne van, hogy feljlődött, és jobban menne ott neki, de nem most kísérletezném ezt ki inkább..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.07. 12:02:59

palesz77 írta:Támadásban sem működött, Neymar fele olyan hatékony volt, mint a baloson. Lucho hál istennek nem szokta felküldeni a középpályásokat támadóba - kivéve Rafinhát, de ő meg játszott is azt régen -, remélem most sem fog változtatni ezen a jó szokásán.
Rúgtunk négyet a Bernabeúban, úgyhogy csak működött előre fele. :D És Ini akkor elég jól tolta pl. Sokkal nagyobb gond volt, hogy kaptunk hármat és főleg a jobb oldalunkról jöttek, DM és Marcelo. És amúgy a Bate ellen Roberto volt feltolva az elején legalábbis, szóval nem elvetélt ez Lucho részéről sem. Az viszont igaz, hogy nagyon kísérletezni nem kell, de Neymar és Iniesta is képzett játékosok megtudják oldani ha más oldalakon kell játszani.A felállás nem fog változni, emrt felesleges is változtatni rajta a személyek érdekes, én Busi-Mascherano kettőst feltétlenül felküldeném és előre pedig Iniestát a suhancok helyett, de Lucho fogja úgyis eldönteni, egyértelmű, hogy nekünk nem kell kockáztatni.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.11.07. 11:56:06

Támadásban sem működött, Neymar fele olyan hatékony volt, mint a baloson. Lucho hál istennek nem szokta felküldeni a középpályásokat támadóba - kivéve Rafinhát, de ő meg játszott is azt régen -, remélem most sem fog változtatni ezen a jó szokásán.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.07. 11:49:03

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Játszottunk már így szóval nem lenne új keletű és működött is a dolog.
Ha mondasz nekem egy meccset, ahol ez jól működött, és nem kellett a második félidőre váltani, hogy Neymar visszakerülhessen a balosra, akkor megemelem a kalapom.. :D

Ini meg kb 4 éve volt legutoljára jó bal szélen, az az idő már elmúlt. Maradjon ő csak hátrébb kicsit..
Igazad van, mert ami beugrik ott védekezésben nem működött, de most "rá vagyunk kényszerülve" és Mascherano-Busquets középpályás erősítéssel meglehetne visszafelé is oldani. Minimális esélyt látok erre, de teljesen nem vetném el, mint előbb is írtam. Iniesta támadósorban az egyik legjobb megoldásunk előre jelenleg.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.11.07. 11:28:25

Bob_Marley írta:Játszottunk már így szóval nem lenne új keletű és működött is a dolog.
Ha mondasz nekem egy meccset, ahol ez jól működött, és nem kellett a második félidőre váltani, hogy Neymar visszakerülhessen a balosra, akkor megemelem a kalapom.. :D

Ini meg kb 4 éve volt legutoljára jó bal szélen, az az idő már elmúlt. Maradjon ő csak hátrébb kicsit..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.07. 11:22:39

Chino írta:
Neymart nem szabad áttenni a jobbosra. Szinte az összes játék tőle indul vagy rajta folyik keresztül, ezt pedig akkor lehet igazán kihasználni, ha a posztján játszik. Ha Messi lenne, akkor még beleférne ilyen megoldás, de ezzel lekorlátozódik a brazil játéka, amit nem szabad hagyni.
Többször bebizonyosodott, hogy Iniesta-t balszélsőként használni rossz megoldás, ahogy az is ha Neymart a jobb szélre tesszük. Egy Real ellen ez a kettő együtt biztos kudarc.

Benzemat meg hagyd békén légyszíves. Ő egy ártatlan bárány, minden a sajtó koholmánya. :D
Játszottunk már így szóval nem lenne új keletű és működött is a dolog. Iniesta egyáltalán nem rossz bal támadóból indulva sem és jobb is lehet mint akár Munir akár Sandro. Neymar jobboldalon szerepeltetését meg sokkal inkább a védekezés miatt lenne aggasztó mintsem támadás. Szerintem sem ez lesz, sokkal inkább Roberto fog megint belépni jobb oldalra vagy pedig Munir/Sandro elől, de mint lehetőség én nem vetném ezt el.
csababarca írta: Az egész ember egy provokáció, szóval bőven belefér ennyi kis gúnyolódás.
Ettől függetlenül a sportteljesítménye előtt kalapot emelek, de ennyi.
.
Túltárgyaltuk, szerintem kárörvendő volt főleg smileyk miatt gondoltam ezt.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.11.07. 10:27:53

Bob_Marley írta: Rossz formában van, de szerintem provokatív ezen gúnyolódni.
Az egész ember egy provokáció, szóval bőven belefér ennyi kis gúnyolódás.
Ettől függetlenül a sportteljesítménye előtt kalapot emelek, de ennyi.

Nem kell Neymart pakolgatni a jobb oldalra, ne egy real ellen kísérletezgessünk ilyesmivel,pláne ne úgy hogy Iniesta balszélső legyen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.07. 03:02:06

Bob_Marley írta:
Rossz formában van, de szerintem provokatív ezen gúnyolódni.
Chino írta:....
Ezt meg pont S.Agüeroval megbeszéltük és igaza volt ebben neki is, Iniesta nem fog átmenni jobboldalra bár én láttam volna ebben fantáziát, de meggyőzött. Viszont a baloldalra átmehet és Neymar jobbra ez mindig benne van a pakliban, de ezt is végül elvetettük mint opciót, aztán kiderül. Pont a Rm ellen már játszottunk így, hogy Ini volt baloldalon a brazil jobbon, de nem Luchovval ez igaz.

Benzemanak minden ügye van ezek szerint..... szépen hazafogja magát vágni és főleg EB előtt nem sokkal gyönyörű, hogy ilyen belső balhékba keveredik bele......
Neymart nem szabad áttenni a jobbosra. Szinte az összes játék tőle indul vagy rajta folyik keresztül, ezt pedig akkor lehet igazán kihasználni, ha a posztján játszik. Ha Messi lenne, akkor még beleférne ilyen megoldás, de ezzel lekorlátozódik a brazil játéka, amit nem szabad hagyni.
Többször bebizonyosodott, hogy Iniesta-t balszélsőként használni rossz megoldás, ahogy az is ha Neymart a jobb szélre tesszük. Egy Real ellen ez a kettő együtt biztos kudarc.

Benzemat meg hagyd békén légyszíves. Ő egy ártatlan bárány, minden a sajtó koholmánya. :D
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.06. 15:33:17

remélem a klasszikuson is hozza ezt a bomba formáját :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.06. 15:12:38

Rossz formában van, de szerintem provokatív ezen gúnyolódni.
Chino írta:....
Ezt meg pont S.Agüeroval megbeszéltük és igaza volt ebben neki is, Iniesta nem fog átmenni jobboldalra bár én láttam volna ebben fantáziát, de meggyőzött. Viszont a baloldalra átmehet és Neymar jobbra ez mindig benne van a pakliban, de ezt is végül elvetettük mint opciót, aztán kiderül. Pont a Rm ellen már játszottunk így, hogy Ini volt baloldalon a brazil jobbon, de nem Luchovval ez igaz.

Benzemanak minden ügye van ezek szerint..... szépen hazafogja magát vágni és főleg EB előtt nem sokkal gyönyörű, hogy ilyen belső balhékba keveredik bele......
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.11.06. 13:26:58

Chino
Llegenda del Barça

2015.11.06. 01:55:58

Bob_Marley írta: Én úgy láttam Iniesta pozíciója nem változott hanem a kulcs Roberto-Alves mozgása volt és ez volt némiképp más mint a megszokott. Illetve Robert próbált mélységből belépni a támadásokba jobb oldalt, de nem szélső támadót játszva hanem középről indulva kifelé megnyitva a területet. Aztán Munir beállásával ez megváltozott és ő sokkal inkább szélről játszott

Szerintem is hasonló várható a RM ellen is, Munirékat nem "meri" betenni és ezért sem volt akkora pihentetés tegnap, mert össze kell szoktatni a mozgásokat hiszen Roberto nem szélső játékos, ahhoz nem elég gyors hogy valóban szélsőt tudjon betölteni.

Benzema meg jól nyomja, zsarolás, közúti kihágás, drog csempészés.....Nyilván egyelőre mindent vizsgálnak, de ez így elég szép kis lajstrom rövid időn belül.
Iniestat nincs értelme kitenni szélre, halott ügy, főleg a jobb oldalon. Akkor már inkább SR legyen a szélső, ha nem játszatja LE Munirt. A bal oldalon sem túl fényes Ini, de akkor Neymarnak be kell menni középre, ami még nem is olyan nagy gond, de Suareznek akkor hol a helye. Ha Munir nem játszik egyértelműen kétcsatáros játék kell. 4-4-2 vagy 4-3-1-2 közül az egyik. Mondjuk az eddigi 4-3-3-at szerintem Robival jobbhátvédben kellene megoldani. Alvesnek már az az erénye is elveszett, hogy Messivel játsszon együtt, a gyorsasága is megkopott plusz nagy fegyelmezettségre is szükség lenne.

Amúgy Benzema kapcsán a nemi erőszakot kifelejtetted. :mrgreen:
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.05. 22:51:17

Chino írta: Tegnap megpróbált egy új felállást azzal, hogy Init feljebb tolta kötetlenebb szerepkörben, gondolom a Real ellen készülve, ami szerintem életképes lehetne, csak nem derült ki mert Rakitic lesérült. Ezzel sok terhet levenne Ini válláról, nem kellene annyit védekeznie, jobban koncentrálhatna a támadásépítésre, és Neymarnak is megmaradna a terület. Viszont ezt nem hiszem, hogy meglépné a Real ellen úgy, hogy még élesben egyszer sem próbálta plusz kérdés, hogy Rakitic felépül-e addigra.

Nagyon necces meccs lesz, idegenben, nálunk hullafáradt emberek, plusz sérültek. Messi hiánya egymaga kiteszi a Real 2 kulcsmberéét. Jó lenne, ha helyrejönne és legalább a padra le tudna ülni, de ez sajnos az álom kategória.
Én úgy láttam Iniesta pozíciója nem változott hanem a kulcs Roberto-Alves mozgása volt és ez volt némiképp más mint a megszokott. Illetve Robert próbált mélységből belépni a támadásokba jobb oldalt, de nem szélső támadót játszva hanem középről indulva kifelé megnyitva a területet. Aztán Munir beállásával ez megváltozott és ő sokkal inkább szélről játszott

Szerintem is hasonló várható a RM ellen is, Munirékat nem "meri" betenni és ezért sem volt akkora pihentetés tegnap, mert össze kell szoktatni a mozgásokat hiszen Roberto nem szélső játékos, ahhoz nem elég gyors hogy valóban szélsőt tudjon betölteni.

Benzema meg jól nyomja, zsarolás, közúti kihágás, drog csempészés.....Nyilván egyelőre mindent vizsgálnak, de ez így elég szép kis lajstrom rövid időn belül.
Kép
Kép
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.11.05. 21:44:05

Dr.Dre írta:Most,hogy valószínűleg Rakitic is sajnos ki hagyja a Clásico-t, milyen kezdőt tippeltek? Én egy ilyennel kiegyeznék:
Bravo-Alves,Piqué,Vermaelen,Alba-Masch,Busquets,Iniesta-Munir(Messi..!?),Suarez,Neymar.
Szerintem így nem lenne rossz, a középpályán is lenne szűrés/védekezés Masch és Busi révén, a támadást meg Neymar,Luis,Iniesta és remélem Messi megoldja. Verma- simán kezdetném,a levegőben verhetetlen,arra pedig nagy szükségünk lesz a Madrid ellen...
Bravo
Alves, Piqué, Vermaelen, Alba
Mascherano
Sergi Roberto Busquets
Iniesta Suarez Neymar

jelenleg velük mennék neki a madridiaknak.

Egyébként beszédes lesz a hétvégi forduló. A madrid alig kap gólokat, és bizony mi nem valami jól használjuk ki a helyzetünket, szerintem igazán jó meccset szeptember óta nem játszottunk. Sevilla óta nem volt erős ellenfelünk, és a védelem se az igazi még, Ronaldo és társai egy gólt biztos fognak találni... de még messze van a classico
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.05. 20:40:47

én azt gondolom, ezúttal nem az összeállításon fog múlni, hanem a játék felfogáson.
elsősorban is nem szabad(na) "szégyelni" rá állítani valakit (kiket) CR.-re. másodsorban nem szabadna üres területeket átadni nekik a kontrákra. Albának sokkal harcosabban, Alvesnek pedig fegyelmezettebben kellene védeni a széleket.
ha nem az ő tizenhatosukon"kereszt-passzolgatunk a teljes csapattal" azután labdavesztés és a pánik hátul..., hanem egy masszív középpályás játék után lendületből törünk rájuk akkor lesz esélyünk.
a PSG. pl. azon túl, hogy sebességben simán felvette velük a versenyt abban volt inkább jó, hogy alig hagyta őket rohangálni, kiválóan leütközték őket és megelőzték az előre lőtt passzokat.
az fog tehát dönteni, hogy az éles fegyvereket ki-ki hogyan lesz képes használni, vagy a másikét ki iktatni.
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.05. 16:48:02

visca el barca írta:
nzxtpo írta:Hiszem, hogy többet nyernénk ha Munir/Sandro szerencsétlenkedése helyett
:D

nekem mondod? én már abban a pillanatban ahogy messi megsérült ilyen formációért kiáltottam, de LE túl nyuszi ehhez. inkább játszunk emberhátrányban a két tini miatt, mintsem hogy szerkezetet váltson
Tegnap megpróbált egy új felállást azzal, hogy Init feljebb tolta kötetlenebb szerepkörben, gondolom a Real ellen készülve, ami szerintem életképes lehetne, csak nem derült ki mert Rakitic lesérült. Ezzel sok terhet levenne Ini válláról, nem kellene annyit védekeznie, jobban koncentrálhatna a támadásépítésre, és Neymarnak is megmaradna a terület. Viszont ezt nem hiszem, hogy meglépné a Real ellen úgy, hogy még élesben egyszer sem próbálta plusz kérdés, hogy Rakitic felépül-e addigra.

Nagyon necces meccs lesz, idegenben, nálunk hullafáradt emberek, plusz sérültek. Messi hiánya egymaga kiteszi a Real 2 kulcsmberéét. Jó lenne, ha helyrejönne és legalább a padra le tudna ülni, de ez sajnos az álom kategória.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.05. 13:40:56

nzxtpo írta:Hiszem, hogy többet nyernénk ha Munir/Sandro szerencsétlenkedése helyett
:D

nekem mondod? én már abban a pillanatban ahogy messi megsérült ilyen formációért kiáltottam, de LE túl nyuszi ehhez. inkább játszunk emberhátrányban a két tini miatt, mintsem hogy szerkezetet váltson
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.05. 13:34:43

Szerintem sem lesz érdemi változás, de azt kérdezném miért is könnyebb egy három védős rendszer mint egy négy? Teljesen más szélső és középpályás feladatokat igényel egy három védős rendszer. Kezdve azzal, hogy labdakihozatalnál most is három védő van hátul, amiből egy a belső középpályás és klasszikus három belső védős rendszerbe neki területnyitás a feladata. Valamit a szélsők valóban szélsők és nem igazán mozognak befelé. És pl tegnap is láthattuk, hogy Alves rengetegszer megy befelé. Persze nem lehetetlen megoldani, de általában 3-5-2 felállást Angliában használnak a gyors szélsők miatt és cél az ellenfél mögé kerülés és beadás. Nálunk azért kicsit árnyaltabb a helyzet és amúgy lehet ilyet is játszani, de alapvetően a csapatunk nem ilyen felállásra van kitalálva véleményem szerint. Alves már nem tudja úgy bejátszani azt az oldalt, hogy kapásból ne legyen egy luk. Lehet helyette Roberto, de ő meg nem olyan gyors hogy az egész oldalt letudja védeni.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.11.05. 13:15:15

visca el barca írta:komolyan azt hiszitek, hogy majd pont a real ellen fog 3-5-2-t játszatni vagy bármi mást? :D

valószínű h az lesz amit dr.dre is írt, sima 4-3-3. a két kérdés, hogy hátul ki lesz piqué társa, meg elől ki lesz a harmadik ha messi nem játszik.
Nem hiszem, hogy így lesz, de azt volt a kérdés, hogy milyen felállásban küldeném ki a csapatot, hogy Rakitic is megsérült...
Hiszem, hogy többet nyernénk ha Munir/Sandro szerencsétlenkedése helyett, inkább megerősítenénk a középpályánkat, ott a legerősebb a jelenlegi Real, Modric és Kroos kiváló technikai tudással van megáldva, és végigrobotolnak minden egyes meccset, és ha még meg is vannak támogatva egy Casemiro-val sokkal jobban tudnak a támadásra koncentrálni. Lehet, hogy Ronaldo eszméletlen számokat hoz a gólok terén, de mezőnyben nullá, idén ez hatványozottan igaz de nagyon sok olyan gólja van amit csak be kell pöckölni, stb.. ettől függetlenül elismerem, de szerintem egy megerősített középpályával megfogjuk az övéket, akkor azzal kihúzzuk a méregfogukat. Persze benne van egy-egy egyéni villanás, de ha nem hagyjuk a korábban említett két játékost irányítani, akkor a mi kezünkben lehet a meccs.

szerk: egyébként nem azon van a hangsúly, hogy milyen felállásban küldi fel a játékosokat Lucho, hanem, hogy milyen mentalitással. Remélem nem az x-re játszunk majd, de ha támadó szellemben lépünk fel, de mégis "csak" döntetlen lesz, akkor nem bánkódok majd.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.05. 12:00:02

komolyan azt hiszitek, hogy majd pont a real ellen fog 3-5-2-t játszatni vagy bármi mást? :D

valószínű h az lesz amit dr.dre is írt, sima 4-3-3. a két kérdés, hogy hátul ki lesz piqué társa, meg elől ki lesz a harmadik ha messi nem játszik.
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.11.05. 11:48:43

Dr.Dre írta:Most,hogy valószínűleg Rakitic is sajnos ki hagyja a Clásico-t, milyen kezdőt tippeltek? Én egy ilyennel kiegyeznék:
Bravo-Alves,Piqué,Vermaelen,Alba-Masch,Busquets,Iniesta-Munir(Messi..!?),Suarez,Neymar.
Szerintem így nem lenne rossz, a középpályán is lenne szűrés/védekezés Masch és Busi révén, a támadást meg Neymar,Luis,Iniesta és remélem Messi megoldja. Verma- simán kezdetném,a levegőben verhetetlen,arra pedig nagy szükségünk lesz a Madrid ellen...
http://lineupbuilder.com/?sk=9by02
Véleményetek?

Én ezt preferálnám, védekezéssel nem lenne gond, három védős rendszer egyszerűbb, mint a négy és tavaly alkalmaztuk már fontos meccsen jól. Középpályán Masch rombolhatna, ha több kellene előre akkor a félidőben vagy a 60. percben jöhetne SR, de a két vkp-val elég stabilak lennénk ahhoz, hogy Alba és Alves kedvére futkozzon föl-le. Inire nagyobb teher nehezedne támadásban, de cserében neki se kellene annyira visszazárnia, mint alapból. Létszámban mindenképp, meglennénk középen, és ezt a meccset érzésem szerint ott kell majd megnyerni, ha kitudjuk kapcsolni a középső hármasukat akkor meghalnak, CR biztos felszívja magát a meccsre, de látványosan nincs formában, gyengébb csapatoknak is sikerült már idén teljesen semlegesíteni. Suarez-Neymar jó napot fog ki helyzetkihasználás terén is, és Ini be tud társulni hozzájuk legalább előkészítőként akkor joggal van esélyünk gólt-gólokat szerezni, onnantól pedig a védelmünkön múlik a többi.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Válasz küldése