Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi szépen..én is pont most találtam meg!! Notch - Nuttin No Go So ..én mondjuk így,az sztem átdolgozása lesz!Mégegyszer thx!merx írta:
Dj Mummy vs Sean Paul - Nuttin' No Go So Bubbling (Remix)
vmi ilyesmi a neve de lehet h sean paul nélkül megy a klippben már nem tom mert elég régi ez a klipp...
ZonaBarca írta:Hali!
Tudna nekem valaki egy előadót és egy címet mondani ehhez a számhoz?? Ehhez!
Üdv..
A Charlie linkjére katt, aztán a betöltődő oldal alján a "Free" feliratú gombra. A betöltődő oldalon találsz ilyet(kb közepén): "Download-Ticket reserved. Please wait * seconds." A * helyén visszaszámol 0-ig, ha elérte, bejon a köv. szöveg: "No premium-user. Please enter XYZ". Az XYZ helyén álló karaktereket beirod az utána tátongó szövegmezőbe, majd a mezőt követő gombra katt. Néhány másodperc múlva indul a letöltés.S T U P I D S H A R K írta:
Lehet hogy bennem van a hiba de én ezt nem tudom letölteni
Charlie írta:>> KATT <<Charlie írta:Kb. 15en kérték eddig rajtad kívül,de senki nem tud segíteni,nem tudja beszerezni egyikőnkse.S T U P I D S H A R K írta:Valaki tudna adni egy linket a premiere league zenéjéről?
C.
Helyesbítek.
Köszönöm még1szer ZonaB!!!
C.
fcjoc írta:Sziasztok!.
nekem annak a reklámnak a zenéje kéne, ameikbe a labdák pattognak lefele, sok színes kis pici labda. Ha jól tudom Bravia tv-t reklámoznak benne![]()
NAon megköszönném![]()
![]()
köcikecsáó
most írtam egy e-mailt a sport1-nek.hátha kapok visszajelzést.Charlie írta:Kb. 15en kérték eddig rajtad kívül,de senki nem tud segíteni,nem tudja beszerezni egyikőnkse.S T U P I D S H A R K írta:Valaki tudna adni egy linket a premiere league zenéjéről?
C.
>> KATT <<Charlie írta:Kb. 15en kérték eddig rajtad kívül,de senki nem tud segíteni,nem tudja beszerezni egyikőnkse.S T U P I D S H A R K írta:Valaki tudna adni egy linket a premiere league zenéjéről?
C.