Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez nálam Puskás-díj esélyes.kanty írta:Kis gól is gól:
https://www.youtube.com/watch?v=sTNtmbRM2QE" target="_blank
Jó kis játékos bizony, és közel sem a befejezéshez ért! A robbanékonysága és gyorsasága miatt nekem kicsit Eto´o-s.palesz77 írta:Dortmund csúnyább fajta gólokat lőtt az első félidőben..Első és harmadik góljuk gyönyörű volt, pazar akció volt mindegyik. Aubameyang meg 10 meccsen 11 gólos ha jól látom, komoly formában tolja, pedig már tavaly is jó éve volt. Surranópályán szép lassan top csatárrá növi ki magát. szerk.: Eddig a szezonban 17 meccsen 18 gól. Egész szezon alatt sem olyan szégyen az a 18 gól, aztán még csak október vége van..
Ki is kaptak. A Gladbach meg a botrányos kezdés után szépen feljött, szegény Paliékat is jól megtömték, most meg elvették Pepék veretlenségét.Érik egy hatalmas meglepetés ma a Bundesligában.
Eddig óriási zakót próbálgat a Bayern. 3:0. Kíváncsi vagyok bírja-e a 'Gladbach végig.

De az elmúlt két szezonban a Bayern nem igazán volt toppon, többek között Pep reformjainak köszönhetően, és Dortmund meg alaposan visszaesett. Igaz, hogy Bayern simán esett ki a Real ellen, majd ellenünk, de pl. 2014-ben a Dortmund simán üthette volna a Madridot, kihagytak vagy fél tucat ziccert a visszavágón. Idén meg a Schalke ellen kellett imátkozniuk a végén.Bob_Marley írta:Rendben hogy nem teljesen releváns, amit írok mert nem nézek Budesliga meccseket múltkor leírtam miért, de nehogy már kihozzuk, hogy egy szinten van a Ligával.Nem csak a RM-Barca hanem az összes többi spanyol csapat szénné játssza Európát. EL-t nyernek folyamat, ott annak mindenhol. Mönchengladbach hol van egy szinten pl egy Sevilla-val és úgy hogy a Sevilla is gyenge most a bajnokságban, vagy legalábbis gyengén kezdtek. Szerintem a spanyol erősebb, elfogult vagyok ez is benne lehet, de az eredmények is azt mutatják, hogy a spanyol csapatok ott vannak a nemzetköz kupákban.

Szvsz azon a meccsen mj voltunk gyengék. Kifejezetten pontatlanul játszottunk, ennek ellenére sorra alakítottuk ki a helyzeteket. Az a Lever védelem nem tűnt valami acélosnak.palesz77 írta:Leverkusen ellen azert elegge szemvedtunk mi is, nem tuntek olyan elveszettnek nekem..
Ez papíron jól néz ki. De a német csapatok taktikailag eléggé "eszetlenek".S.Agüero írta:
Bayern=Barca/Real
Dort=Atma
Leverkusen/Schalke/Wolfsburg/Gladbach=Vale/Sevilla/Bilbao/Vrreal
Nem sokkal gyengébbek azért szerintem.A Bayern csak az egycsapatos Bundesligában nagylegény!Vicc az az egész bajnokság...![]()
Erre én is. A Realnal is tavaly Bale visszatérésével kezdődtek a bajok. Viszont ha Pep megtudná oldani a helyzetüket hasonlóan, mint pl. nálunk LE Xaviét, akkor még ők is további erősítést jelentenek a Bayernnek.kanty írta:Egyben vannak nagyon, aztán kíváncsi vagyok, hogy Ribery és Robben visszatérése menyire zavarja meg őket - bár lehet, hogy sokat nem fognak játszani a folyamatos sérülések miatt.
Picit azért több esély van erre, bár a Valencia ki tudja, hogy tovább tud-e menni.csababarca írta:Minket meg kiejt majd a Cottbus, kb annyi esélye van a Valenak erre, semmi..Bob_Marley írta: Tényleg jó formában vannak ezt el kell ismerni, de valamelyik spanyol majd kiejti őket.Sors iróniája lenne, ha a most amúgy gyalázatos formában lévő Valencia tenné majd ezt meg tavasszal.

Minket meg kiejt majd a Cottbus, kb annyi esélye van a Valenak erre, semmi..Bob_Marley írta: Tényleg jó formában vannak ezt el kell ismerni, de valamelyik spanyol majd kiejti őket.Sors iróniája lenne, ha a most amúgy gyalázatos formában lévő Valencia tenné majd ezt meg tavasszal.
Másik, aki kettőt lőtt a statok szerint az Müller, aki szintén kivételes játékos, de nincs köze a Dortmundhoz.Alcantara írta:Dortmundban biztos boldogok, hogy a két ingyen távozó vágott négyet az ötből.

Sajnos igen, pedig bíztam benne, hogy idén legalább megszorongatja őket a Dortmund, de ezzel el is dől a bajnokság.kanty írta:A Bayern a Dortmundot is lesimázza.Lewandovski meg továbbra is többször lő gólt, mint vesz levegőt.