Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lassan elfogy a csapat. Se középpályások, se csatárok. Ilyen szintű csapathoz képes, elképesztően gyenge a második vonal. Persze ez köszönhető az átigazolási tilalomnak is.etooka9 írta:Official: Ivan Rakitić has a small calf muscle tear, he will certainly miss Villarreal game.
AzigenGareth Tello írta:Az első hírek szerint (TV3) egy hónapot kell kihagynia.
Egyetértek, szinte ugyan ezt ìrtam volna. Azért ma sem volt rossz. Mostanában divat kritizálni, de Lucho tudja mit ad a csapatnak, ezért játszatja. Előre játékban van hiányérzetünk, de én ezt a pihentetés nélküli játszatásának tudom be. Talán ő az egyedüli aki nem pihent.MR. TROMORT777 írta:Mondjuk Ő tavaly is volt, hogy úgy működött, hogy 60 perc majd 1 meccs pihi. Így a nagy sérülés hiányban eléggé ki lett zsigerelve plussz ugye válogatottban is mindig játszik.
Sok ez minden téren, viszont Ő ha rossz formában van attól értékelhetőt nyújt és nem hibázik. A feladatát megoldja mnidig. A gond ott van, hogy láttuk már, hogy milyen ha igazán belendül, akkor elől hátul nem ismer se embert se istent.
Egyetértek. Valóban alibizik a srác, amit nagyon bánok, mert már többször megmutatta korábban, h mire képes.MR. TROMORT777 írta:Ezt az alibit amit letol. Ennél ezerszer több van benne. Alig vállal valamit. Védekezésben jól zár vissza, mint mindig. De előre játékban sokkal sokkal többet várnék tőle. A jobb oldalon kb Alves szervez helyette. Nagyon szeretem a játékát, de az idei szezonban messze el van kényelmesedve. Ráfér, hogy januártól legyen igazi konkurencája.
Ezzel meg egyetértek, csak nem volt szívem beszólni neki, lévén ő döntötte el a meccset..S.Agüero írta:A két gólja ellenére nekem nem tetszett, ha lehet ilyet írni. Volt egy csúnyán eladott labdája, a labdakihozatalt nagyon nem érti még mindig, ezért is hiányzik Ini.
Suárezt ziccerbe hozta, amikor átlöbbölte a labdát az uruguayi védője fölött, erre a nagyfogú a lehető legszerencsétlenebbül vette át a labdát, pedig egyértelmű gólhelyzet volt. Ha azt belövi, Rakitic géniusz a végén itt a fórumon, ennyi a világ dicsősége...Messias2 írta:Szvsz pont most rakta oda azt a "pluszt". Gondolok itt a 2 zseniális passzra. Egy kp-tól ilyeneket várok.eimenis1212 írta: pont az a bajom amit korábban leírtam: nem rakja oda azt a pluszt amivel megnyerhetnénk ezeket a meccseket.
Szvsz pont most rakta oda azt a "pluszt". Gondolok itt a 2 zseniális passzra. Egy kp-tól ilyeneket várok.eimenis1212 írta: pont az a bajom amit korábban leírtam: nem rakja oda azt a pluszt amivel megnyerhetnénk ezeket a meccseket.
pont az a bajom amit korábban leírtam: nem rakja oda azt a pluszt amivel megnyerhetnénk ezeket a meccseket. Egyszerűen ha az MSN nem oldja meg h győzzünk akkor senki... És ki segíthetne ha nem a középpálya?Messias2 írta:Nem értem, most miért szidjátok. Az elöző meccseken valóban gyenge volt, de ma volt 2 olyan labdája, amit más se tudott volna szebben. Arról nem tehet, h a támadók mindent kihagytak.