Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak munkát akar Rodgers-nekpalesz77 írta:Ez az ember nem normális..
Épp azért szurkolok, hogy ne rúgják ki,jussanak tovább ,fussanak össze velünk, és daráljuk be őketDr.Dre írta:Hogy lehet egy Mourinho-nak szurkolni? Eleve el se jutnak addig,hogy összekerüljenek velünkMessiNeymarSuarez írta:Én életemben először szurkolok Mourinhonak és a Chelsea-nek.
Szeretném ha Mou még maradna egy kicsit, és összekerüljünk a BL-ben, van miért visszavágnunk, irónikus lenne ha pont ellenünk kiesés után küldenék el
Közben ott a hatalmas Coutinho egyenlítés![]()
Remélem kikapnak, és pakolhat is a meccs után. Szpesöl ván...
Persze, ezzel egyetértek én is. Ha visszatér Henderson, és lesz Benteke, akkor javulhat ez még többet. Én az éppen mostani pillanatról beszélek, szerintem szörnyű a meccs..MR. TROMORT777 írta:Én bírom Rodgers-t, de ahogy év elején alatta játszottak ezek a játékosok ahhoz képest ez már bőven valami.Két jó passz nem volt, előre ívelt labdák és annyi. Most viszont bátor lapos passzok, jó letámadás. Már-már kezd focira hasonlítani.
Hogy lehet egy Mourinho-nak szurkolni? Eleve el se jutnak addig,hogy összekerüljenek velünkMessiNeymarSuarez írta:Én életemben először szurkolok Mourinhonak és a Chelsea-nek.
Szeretném ha Mou még maradna egy kicsit, és összekerüljünk a BL-ben, van miért visszavágnunk, irónikus lenne ha pont ellenünk kiesés után küldenék el
Közben ott a hatalmas Coutinho egyenlítés
Én bírom Rodgers-t, de ahogy év elején alatta játszottak ezek a játékosok ahhoz képest ez már bőven valami.palesz77 írta:Pool nem olyan rossz, de a támadó harmadban ők sem ennek sokra. A Gijon-Granada meccset jobban élveztem - viccen kívül -, komolyabb egyéni teljesítmények voltak ott, és sokszor szebb megoldások. Nem nyűgöz le a meccs, maradjunk annyiban..
Nem minden csapat esik vissza, de ez Mou-ra nagyon jellemző. Agyon hajszolja a játékosait és ilyenkor szokott váltani. Az, hogy tavaly minden PL meccst végig tolatott egy 34 éves Terry-vel az sokat elmond. Nem csoda, hogy most azt sem tudják, hol vannak. Bár ez már a mélységek mélysége. Jó példa Hazard is. Cr-hez meg Messihez hasonlítgatta, most meg egy labdát nem tud átvenni szegény.Nero. írta:Mai nap után elgondolkodtam hogy tegyem e Cityt meg a Unitedet holnap. Amúgy még nem hiszem hogy elküldenék Mourinhot. Pár meccses győzelmi széria és már mindenki el is felejti ezt a mélyrepülést.
Amúgy mennyire benne van a fociba, hogy egy egy jó szezon után mennyire vissza esik egy csapat, lásd Juve vagy Chelsea, mi meg vezetjük a tabellát de azért pattogunk mert nem a kedvenceink játszanak.
Csupán azért, mert akkor nem lenne edzője annak a csapatnak.defender3 írta:http://www.marca.com/en/2015/10/27/en/f ... 45144.html
Marca arról ír, hogy ha Mourinho el lesz küldve 50 milliós végkielégítése lehet. Nem tudom mennyi valóságalapja van. Ilyenkor gondolkozok el, hogy ilyen csapatoknál miért nincs bent a szerződésben, hogy mondjuk legalább 5 fordulón keresztül 10-nél rosszabb a csapat akkor nem kap végkielégítést.