Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, akkor legalább ezt is tudjuk. Kár hogy a játékba nem lenne jó, mert pénteki események.S.Agüero írta:Benne van.Ez most benne van az újságban is? Mert az oké, hogy neten lehet rá fogadni, de itt csak újságos fogadások vannak. Mert ezek mai fogadások amúgy.
Ez most benne van az újságban is? Mert az oké, hogy neten lehet rá fogadni, de itt csak újságos fogadások vannak. Mert ezek mai fogadások amúgy.S.Agüero írta:Tessék :Bob_Marley írta:Az a baj, hogy ezen a rohadt újságos tippmixen kevés vagy egyáltalán nincs is NBA.....pedig baromi szívesen beszállnék főleg így szezon elején lehet jobbakat húzni, mert baromira nincs még erősorrend és az irodák is bizonytalanok. Tegnap is simán jött az Atlanta meg a Memphis is és jó oddsok voltak rajtuk. De abba ne hagyjátok bár nyeremény nem sok van, de alapvetően a fogadást szórakozásnak tekintem fix pénzkereseti forrásnak nem lehet. És mókának ez a 200 forintozás abszolút jó, innen szoktam meríteni focira a tippeket csak sajnos eddig nem jöttek be.
https://bet.szerencsejatek.hu/tippmix/s ... ionid=1296" target="_blank
Mondjuk én nem bánnám, ha megosztanád az NBA tippjeidet, mert én is szoktam neten játszani.Bob_Marley írta:Az a baj, hogy ezen a rohadt újságos tippmixen kevés vagy egyáltalán nincs is NBA.....pedig baromi szívesen beszállnék főleg így szezon elején lehet jobbakat húzni, mert baromira nincs még erősorrend és az irodák is bizonytalanok. Tegnap is simán jött az Atlanta meg a Memphis is és jó oddsok voltak rajtuk. De abba ne hagyjátok bár nyeremény nem sok van, de alapvetően a fogadást szórakozásnak tekintem fix pénzkereseti forrásnak nem lehet. És mókának ez a 200 forintozás abszolút jó, innen szoktam meríteni focira a tippeket csak sajnos eddig nem jöttek be.
Tessék :Bob_Marley írta:Az a baj, hogy ezen a rohadt újságos tippmixen kevés vagy egyáltalán nincs is NBA.....pedig baromi szívesen beszállnék főleg így szezon elején lehet jobbakat húzni, mert baromira nincs még erősorrend és az irodák is bizonytalanok. Tegnap is simán jött az Atlanta meg a Memphis is és jó oddsok voltak rajtuk. De abba ne hagyjátok bár nyeremény nem sok van, de alapvetően a fogadást szórakozásnak tekintem fix pénzkereseti forrásnak nem lehet. És mókának ez a 200 forintozás abszolút jó, innen szoktam meríteni focira a tippeket csak sajnos eddig nem jöttek be.
lehetőleg olyan aki állandó fórumozó és nem unja meg 2 hét múlva. kalandorok kíméljenekMessias2 írta:Srácok, karpiz helyett nem száll be valaki?
Hagytad volna az első tippemet, a Real vendéget, már beljebb lehetnénk még eggyel.visca el barca írta:még a végén túléljük az első napot
Alcantara írta:Ez a döntetlen szisztéma felkeltette az érdeklődésemet nekem is.
Kicsit utána néztem hol nyomják a legtöbbet.
Franciaországban magasan a legtöbb az x.
Például a másodosztályú Paris FC-re fogadni a bajnokság elejétől fogva szinte nem járt kockázattal, a mutatójuk: 1-9-1.
Kinéztem magamnak a Lille csapatát, akikről tudom, hogy évek óta alig rúgnak és alig kapnak gólt. A héten Lille-Marseille meccs lesz.