Elvileg 3,5 millió euró körül van a fizetése most, szerintem ide kevesebbért is csatlakozna. Bár az tény, hogy akkor sem olcsó egy 4. számú csatárnak. De szerintem Pedro fizetése is ekörül mozgott.palesz77 írta:
Chino:
Pato anyagilag nem lenne jo befektetes, toronymagasan a legtobb fizetest kerne szerintem a kiszemeltjeink kozul. De amugy ja, szep alom. Eleg minosegi 4-es lenne az ott elol - talan mar tulzas is.
Amellett, hogy álom, szerintem igenis szükség van egy jobb 4. számú támadó csatárnak. A fiataljaink szépek, jók, ügyesek, de a góllövésben nem jeleskednek idén. Januártól oké, hogy benevezhető Arda és lehet akár támadó, akkor is kell valaki akit ki lehet szolgálni. Az MSN-ből ha már ki dől valaki akkor súlytalanabb a támadó szekció. BL-ben egy egyenes kiesési párharcban nem mindegy, hogy a padról ki tud beszállni. Egy Munir vagy egy Nolito kaliber. Szerintem nem véletlen, hogy olyan hírek jönnek, hogy LE mindenképp akar egy támadót, már a télen. MSN-ből egy sérülés és egy rossz forma és már gondban van a csapat. Szerintem ezt orvosolni kell.