Élő közvetítések
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mathieu új beceneve TGV, természetesen első osztály DOHÁNYZÓ. 

rúgjunk gyorsan mégegyet, aztán Neymar lejöhet, eleget faragták
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az lenne a legjobb ha le is fújnák már most és aludhatsz.mahitoo írta:Mármint mire gondolsz? Mert azóta majdnem belealudtam a meccsbe.Bob_Marley írta:Nagy kő esett le a szívekről a második gól óta nagyon jól játszunk.

Több párharcot fogunk és pontosabbak a passzok is, legalábbis ránézésre kevesebb a hiba most mint előtte.

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Mármint mire gondolsz? Mert azóta majdnem belealudtam a meccsbe.Bob_Marley írta:Nagy kő esett le a szívekről a második gól óta nagyon jól játszunk.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Nem kötelező egyetérteni, viszont ez az egyetlen magyarázat. Nem hiszem, hogy Bartra megsérült.Messias2 írta:Ugye ez csak vicc volt.roby122 írta:Stabilitás.Messias2 írta:Bartra-Mathieu cserét érti valaki?![]()
Mathieu és a stabilitás 2 külön dolog.
A hiba pedig benne van, nem volt ma egy életbiztosítás.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagy kő esett le a szívekről a második gól óta nagyon jól játszunk.

Ugye ez csak vicc volt.roby122 írta:Stabilitás.Messias2 írta:Bartra-Mathieu cserét érti valaki?

Mathieu és a stabilitás 2 külön dolog.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Stabilitás.Messias2 írta:Bartra-Mathieu cserét érti valaki?
Túl sokat játszott Bartra. Most egy újabb 4-5 meccs pihenés jön neki.Messias2 írta:Bartra-Mathieu cserét érti valaki?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Bartra elkapálta magát.Messias2 írta:Bartra-Mathieu cserét érti valaki?

Vagy LE csak most jött rá, hogy 2 meccsen zsinórban is kezdő volt.
De ha nem sérülés, akkor asszem ad egy löketet még Bartra önbizalmának.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2015.10.25. 19:32:28-kor.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Bartra-Mathieu cserét érti valaki?
Matyi...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lali végre berúgja. 
Enrique zseniálisan együtt él a meccsel most már hetek óta, azonnal cserél ahogy vezetünk. Nagy pacsi neki.
Enrique zseniálisan együtt él a meccsel most már ehtek óta, azonnal cserél ahogy vezetünk. Nagy pacsi neki.

Enrique zseniálisan együtt él a meccsel most már hetek óta, azonnal cserél ahogy vezetünk. Nagy pacsi neki.
Enrique zseniálisan együtt él a meccsel most már ehtek óta, azonnal cserél ahogy vezetünk. Nagy pacsi neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.25. 19:28:57-kor.

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Végre a 200 millióhoz méltó megoldások. Szép volt! 

pedig azt hittem, hogy elönzőzi, mikor a tizin belül húzogatni kezdettMessias2 írta:Most nem volt önző...
Suarez ma mesteri!
-
- Director del Fútbol
Suárez dupla

Most nem volt önző...
SUARREZZZZZZZ!!!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bob_Marley írta: Egész szezonban nem hiszem, mert ma is jobb és hibamentes periódusokat követett rosszabb időszak. Kell stabilitás nincs meg és állandósult játék.
Szezon összes meccse hasonló, így értettem, nem a szezon képére.
önző Neymar azért megcsinálta a gólpasszt.
Lajos dupla, talán már beindul végre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.10.25. 19:22:20-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Egész szezonban nem hiszem, mert ma is jobb és hibamentes periódusokat követett rosszabb időszak. Kell stabilitás nincs meg és állandósult játék.csababarca írta:Mint eddig az egész szezonban sajnos...Bob_Marley írta:Meglesz ez, legalábbis remélem, de kaotikusak vagyunk ma.
Mondjuk én csak a 15. Perctől nézem, gólt nem láttam amit kaptunk.
De vicc hogy mennyire nincs sebessége a kp-nak...de senki ellen, talán utoljára az Ambrosini-Gattuso-Pirlo kp volt ennyire lassú...ezért kontráznak le folyton, és rohannak át a kp-n, mert ha nem zárják jól a passzsávokat, akkor a sebességbeli különbségek miatt egyből vihetik a védelemre, kp meg slattyog vissza komótosan.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Csak a döntő pillanatokban egyszer sem passzolt még eddig, a gól is úgy lett gól, hogy Suárez elvette tőle a labdát..Richmond82 írta:Neymar bejátsza az egész pályát, Saját visszajár labdáért. Jobb és bal oldalon is feltűnik, messze a legaktívabb játékosunk. Kell is tőle ez, mert másképp rettentően statikus lenne a játékunk.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mint eddig az egész szezonban sajnos...Bob_Marley írta:Meglesz ez, legalábbis remélem, de kaotikusak vagyunk ma.
Mondjuk én csak a 15. Perctől nézem, gólt nem láttam amit kaptunk.
De vicc hogy mennyire nincs sebessége a kp-nak...de senki ellen, talán utoljára az Ambrosini-Gattuso-Pirlo kp volt ennyire lassú...ezért kontráznak le folyton, és rohannak át a kp-n, mert ha nem zárják jól a passzsávokat, akkor a sebességbeli különbségek miatt egyből vihetik a védelemre, kp meg slattyog vissza komótosan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador del Barça
Neymar bejátsza az egész pályát, Saját visszajár labdáért. Jobb és bal oldalon is feltűnik, messze a legaktívabb játékosunk. Kell is tőle ez, mert másképp rettentően statikus lenne a játékunk.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Néztél te idén Barca meccset?zondi írta:Ritka,hogy egyszerre ennyien ilyen borzasztóan játszanak!!!

Nagyon sajnálom Bartra hibáját. Ha Matyi csinálta volna is sajnálnám.