Élő közvetítések
szomorú de hozzánk képest még az Eibár is gyorsvonat.... tele vagyunk ezúttal is egy csomó rossz egyéni teljesítménnyel: Alves, Alba, Masc., Sandro 3ból egyszer találja el a lasztit, Ney és Suarez próbálkozik de nem túl nagy elánnal, egyelőre a vendégekben is benne van az újabb gól nekünk pedig nagyon meg kellene nyomni a második félidőt.
Busquets nagyon tetszik, olyan labdákat osztogat, mint Xavi. Viszont ez nagyon meglátszik, hogy most Busi előrébb játszik. Labdakihozataloknál Mascheranoval nem érünk sokat, Busi meg ebből a legjobb.
Igazából megint nem értem Rakitic mit csinál. A nagy melózása annyiból áll, hogy fut a labda meg az emberek után, de szerintem labdát még nem szerzett. Nem értem miért nem előrefelé játszik.
Nem hiszem el, hogy egy Eibar ellen otthon szenvedünk, és megint kaptunk egy gólt.
Igazából megint nem értem Rakitic mit csinál. A nagy melózása annyiból áll, hogy fut a labda meg az emberek után, de szerintem labdát még nem szerzett. Nem értem miért nem előrefelé játszik.
Nem hiszem el, hogy egy Eibar ellen otthon szenvedünk, és megint kaptunk egy gólt.
Szerintem meg nem olyan rossz Neymar, ma sajnos nem játszik olyan kiemelkedően, mint hét közben, de így sem rossz. A hibáját leszámítva Bartra is jól játszik szerintem.
Nagyon kéne egy gól a következő félidő elején, tavaly is csak a második félidőben sikerült legyűrnünk őket. De nem is érdekel, hogy csak hozzuk a meccseinket januárig!
Visca El BARCA!!!
Nagyon kéne egy gól a következő félidő elején, tavaly is csak a második félidőben sikerült legyűrnünk őket. De nem is érdekel, hogy csak hozzuk a meccseinket januárig!

Visca El BARCA!!!

Ez eddig nagyon tré... Alves és Alba katasztrófa. Kb. Busi jó egyedül
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Szvsz nyáron az első és legfontosabb, az a védelem rendberakása lesz, mert ez így kevés. Én kifejezetten örülnék Piqué mellé egy Hummelsnek.
hát a védelemben mindig akad valaki, aki lúzerkedik. mintha már csak -1-ről fordítás hozná csak lázba őket.
vajon megbeszélik meccs előtt az öltözőben, hogy ki legyen a lúzer?
vajon megbeszélik meccs előtt az öltözőben, hogy ki legyen a lúzer?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Meglesz ez, legalábbis remélem, de kaotikusak vagyunk ma.

Ritka,hogy egyszerre ennyien ilyen borzasztóan játszanak!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Neymar katasztrofa ma.. Ilyen onzo nem tudim mikor volt utoljara, melle meg a cselek se ulnek annyira. Busi jo egyedul talan, meg Suarez sem veszes szerintem.
Bartra meg elobb valamit torlesztett ott a golvonalon, de igy nem lesz meg a 3. szamu vedo pozicio, ma nem tul magabiztos.
Bartra meg elobb valamit torlesztett ott a golvonalon, de igy nem lesz meg a 3. szamu vedo pozicio, ma nem tul magabiztos.
-
- Jugador del Barça
Bartra és Masch is katasztrófa.....noname írta:Alves játékával vallatni lehetne.
Egyedül Busquets és Neymar az akit dícsérni lehet.
Pali kellene ide, azonnal lenne védekezés
úgy tűnik, hogy a bírókat nem csak a clasicora vették meg
Nincs irányítója a csapatnak. Neymar beljebb jöhetne.
hú de utálom, mikor hátul így passzolgatunk.
Az sajnos évek óta nem megy nekünk...Vakmacska írta:vagy nem szabad ilyen nevetségesen eladni a lasztit
-
- Jugador del Barça
Ejj Sandro fiam......
Csak nekem tűnik Masch olyan darabosnak ?
Csak nekem tűnik Masch olyan darabosnak ?

vagy nem szabad ilyen nevetségesen eladni a lasztit
Át kell adni a területet, meg a kezdeményezést.Vakmacska írta:hihetetlen, hogy mennyire simán lekontráznak minket. erre valamit nagyon gyorsan ki kell találni, mert a Real így lubickolni fog ellenünk
hihetetlen, hogy mennyire simán lekontráznak minket. erre valamit nagyon gyorsan ki kell találni, mert a Real így lubickolni fog ellenünk
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hejj deszépvolt
Pedig odaát már kisebb ünnepséget rendeztek
Amúgy csak engem ér folyton meglepetés amikor Sandro helyett a második nevén, Ramireznek mondja a kommentátor?

Pedig odaát már kisebb ünnepséget rendeztek

Amúgy csak engem ér folyton meglepetés amikor Sandro helyett a második nevén, Ramireznek mondja a kommentátor?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Busquets nagy labdát adott, ez új.
Lajos meg ezt már nem tudta elrontani.
Lajos meg ezt már nem tudta elrontani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Busi-Sandro és Suarez beleharapott, szép volt. 
Busquetsnek fekszik, hogy előrébb játszhat, nagy meccse van eddig.

Busquetsnek fekszik, hogy előrébb játszhat, nagy meccse van eddig.

szerencsére gyorsan jőtt a gól
-
- Director del Fútbol
na, ez szép volt