Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát, kb. annyi játékideje lenne, mint Pedronak az előző szezonban.MessiNeymarSuarez írta: Szerintem bőven lenne játékideje alapesetben is.
Enyhe irónia volt a részemről. Nyilvánvaló hogy se Munir, se Sandro nem közelítik meg azt a szintet, amit egy cserejátékosnak. Barcában megkell. Ellenben Nolito nagyon nagy és okos húzás lehetne. Mint már mondtam, anno Guardiola nen akarta elengedni. Nem véletlen.LG írta:Na, azért eddig Munir meg Sandro nagyon-nagyon messze vannak Nolito teljesítményétől. Utóbbi mára a liga legjobb támadói közé tartozik, előbbieknek alig volt 1-2 jó meccse.Nero. írta:Nolito? Többen megénekelték már, hogy ezt a szintet Munir vagy Sandro is lehozza, ráadásul nekünk nem fér bele az ő fizetése.
Na, azért eddig Munir meg Sandro nagyon-nagyon messze vannak Nolito teljesítményétől. Utóbbi mára a liga legjobb támadói közé tartozik, előbbieknek alig volt 1-2 jó meccse.Nero. írta:Nolito? Többen megénekelték már, hogy ezt a szintet Munir vagy Sandro is lehozza, ráadásul nekünk nem fér bele az ő fizetése.

Jelenleg szót elfelejtetted.csababarca írta:Spanyolország legjobb csapata...régen megnyitottam vlaami humoroldalt,vagy felcsaptam a Mórickát,mostmár elég ha feljövök ide,mindig van valami![]()
0-2, mi meg leálltunk velük bohóckodni, ezek meg B-vel feltörlik a padlót. Szép.

Ha egy kiváló kapusteljesítményt szerencsének tartunk, akkor valóban "szerencsések".Tobias88 írta:Hát ez sajnos ilyen. Ha a Reál nem lenne ennyire szerencsés (mert ez leginkább azon múlt), akkor vezetne a Celta a helyzetek alapján. A Barca ellen mindent berúgtak, itt meg semmit, miközben a Madridnál ami kapura megy az gól
Most azért szépen leosztotta a szoló után, csak hát Navasnak 1,5 hónapja nem lehet gólt lőni. Hihetetlen ez az ember.palesz77 írta:Nolitonak is jár a pacsi részemről, ellenünk belövi élete egyik legszebb gólját, parádézik, most meg cseszik visszazárni Daniloval, aki így tisztán lőhetett gólt..