Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ki mondta, hogy te vagy a hülye? Hagyjuk akkor. Könnyebb a csoport elsőség, de hidd el sok csapatot nem érdekel.csababarca írta:Mindegy,hagyjuk,én vagyok a hülye,hogy reagáltam egyáltalán.
Csoportelsőség túl van misztifikálva.
Ok.
csababarca írta:Mindegy,hagyjuk,én vagyok a hülye,hogy reagáltam egyáltalán.
Csoportelsőség túl van misztifikálva.
Ok.
Szerintem a csoport elsőség túl van misztifikálva. Továbbjutni akarnak és az a taktika nem az hogy másodikok vagy elsők. Lsd Bayern se szakadt meg tegnap, pedig atombiztosra bebiztosíthatták volna az első helyüket.csababarca írta:
Jah értem már. Szóval az a franciák terve,hogy majd Madridban, a visszatérőkkel megerősített real ellen nyernek,és lesznek csoportelsők? Nem tudtam,hogy ez a taktika,így már érthető.
Akinek itt a kettő közül mindegy a csoportelsőség,az a real, ők a csoportelsőket is jó eséllyel kiverik majd (a nagy részét), PSG nem tuti, sőt...nekik kell az első hely a könnyebb ellenfél miatt a 16 között.
Spanyol nem kaphat spanyolt.MessiNeymarSuarez írta:Hát azért az elég brutál lenne, ha pl Benitezék csoportmásodikak lennének és rögtön összekerülnének egy Bayernnel,vagy velünka real, ők a csoportelsőket is jó eséllyel kiverik majd (a nagy részét), PSG nem tuti, sőt...nekik kell az első hely a könnyebb ellenfél miatt a 16 között.
Hát azért az elég brutál lenne, ha pl Benitezék csoportmásodikak lennének és rögtön összekerülnének egy Bayernnel,vagy velünka real, ők a csoportelsőket is jó eséllyel kiverik majd (a nagy részét), PSG nem tuti, sőt...nekik kell az első hely a könnyebb ellenfél miatt a 16 között.
Jah értem már. Szóval az a franciák terve,hogy majd Madridban, a visszatérőkkel megerősített real ellen nyernek,és lesznek csoportelsők? Nem tudtam,hogy ez a taktika,így már érthető.Bob_Marley írta:6-6-0-0 volt a csoport állása a forduló előtt, semmit nem jelent ez a meccs. Gyengék is meg fáradtak is, Rm meg sérült is. Ebből lesz egy 0:0.csababarca írta:Magyarázzuk már meg hogy a PSG-nek otthon egy full tartalékos real ellen jó az X....egyszerűen csak gyengék, vagy rossz napjuk van, de ez nulla amit előadnak.
6-6-0-0 volt a csoport állása a forduló előtt, semmit nem jelent ez a meccs. Gyengék is meg fáradtak is, Rm meg sérült is. Ebből lesz egy 0:0.csababarca írta:Magyarázzuk már meg hogy a PSG-nek otthon egy full tartalékos real ellen jó az X....egyszerűen csak gyengék, vagy rossz napjuk van, de ez nulla amit előadnak.
Szerintem meg jellemző hogy ellenünk pont életük formáját fogták kiAlfa írta:Kezdő
Elég gyenge a Real kezdője , simán kinéz nekik egy vereség. Tavaly a csoportkörbe minket is megfogtak Párizsban és érzésem szerint most is nyerni fognak.
M4 20:45
Olyan komoly gond szerintem sincs. Ha nyáron elküldik sem hiszem, hogy az eredmények miatt lesz. Komoly zűrök vannak ott az öltözőn belül, meg ezek a sajtón keresztül történő üzengetésnek sem éppen szerencsések. Emellett a játékról sem lehet szuperlatívuszokban beszélni. Becsúszott egy-két rosszabb meccs, de ami lényegesebb, hogy nem igazán van stílusa a csapatnak. Ezen kell leginkább változtatni, mert egy Real szintű csapatnál nem elég, hogy egyéni villanásokkal lehoznak egy-egy meccset. Ebbe Capello is belebukott, hiába nyert bajnokságot.Messias2 írta:Januában nem fogják meneszteni. Eddig nálam pozitív meglepetés az ipse. Védelemt helyre tette, helyzetek megvannak. Eddig talán 2 meccsben volt benne. Gijon ellen, illetve az Atleti ellen. Utóbbin túl beszari volt, a Gijon ellen meg rossz kezdőt küldött fel.Kovbal88 írta:Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!
Mindenesetre nagyon korai az ő értékelése. Van egy olyan érzésem, h olyan lesz, mint Lucho nálunk. Mindenki lenézte, de a szezon során megmutatta, h mire képes.
Következő edző szvsz biztosan Zidane lesz.
Akkor remélem a Barca azért egy EL selejtező helyet csak elér!Nero. írta:Szerintem bajnokok lesznek. Majd erre év végén visszatérünk.Kovbal88 írta:Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!
Szerintem bajnokok lesznek. Majd erre év végén visszatérünk.Kovbal88 írta:Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!
Januában nem fogják meneszteni. Eddig nálam pozitív meglepetés az ipse. Védelemt helyre tette, helyzetek megvannak. Eddig talán 2 meccsben volt benne. Gijon ellen, illetve az Atleti ellen. Utóbbin túl beszari volt, a Gijon ellen meg rossz kezdőt küldött fel.Kovbal88 írta:Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!