Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem azért lenne egy kis különbség, ha Walcott helyett mondjuk Suárez/Benzema/Lewandowski futkározna elöl.hank1ee írta:Nem akarok illúzióromboló lenni, de valószínűleg kb. ugyanerre.PCsabi írta:abba meg rossz belegondolni, hogy mire lennénk képesek egy elit csatárral.És most nem erről a győzelemről beszélek, egy meccsen szinte bárkit megverhet az Arsenal, ha jó napja van, hanem az egész szezonra nézve.
a gólnál meg nyomott egy Ter Stegent
S.Agüero írta:Ez gyorsítva van?
Nem akarok illúzióromboló lenni, de valószínűleg kb. ugyanerre.PCsabi írta:abba meg rossz belegondolni, hogy mire lennénk képesek egy elit csatárral.
BL-ben nem a gólvonal technologiát használják? csak mert összefoglalóban, úgy említették, hogy a gólvonal bíró jelezte.visca el barca írta:azén is pont elkaptam azt a gólt, iszonyat, hogy a 92. percben mi sprintet letolt
amugy az salapvonali assziszensnek is nagy respect h meglátta azt a labdát... neuer totál takarta...
leverkusen-roma meg2-0, 2-4, 4-4, jó kis meccs lehetett
OFF: nekem a "Mata" és "nagy gólpassz"-ról akarva akaratlanul is ez ugrik be:hank1ee írta:Mata gólpasszát majd érdemes lesz megnézni, aki nem látta.
https://vine.co/v/eQvKweXDjtb" target="_blankhank1ee írta:Mata gólpasszát majd érdemes lesz megnézni, aki nem látta.
Hányszoros pénzt fizettek az ilyenre?Bob_Marley írta:Astana-Galata jó lehetett 3 öngóllal.Nem mondták meg a srácoknak merre kell támadni?
![]()