szerk.: sőt, megvan a negyedik is

Vakmacska írta:Neymar is lubickol, de ziccereket kihagyják. pedig pont az lenne a lényeg.
Lajos megint lesen volt
Nem zavarna a formája, ha nem játszana. Ráadásul nem ez az első ilyen meccse.Bob_Marley írta:, pedig egy tavalyi stabil Matyi nagyon kéne.
Nagyon kérdéses , de igazából mind 1 ha hibázott is azt utána bőven "visszadta " .palesz77 írta:Alfa: Olyan erovel jott az a beadas, hogy eselye nem volt szerintem.
Na jon a golvagom!
Persze Bartra meg padozzon...Alfa írta:Meg hány meccs kell hozzá , hogy rajöjjön Lucho , hogy Mathieunek semmi keresnivalója nincs a kezdőbe? ?
Egyébként Bravo szépeket védett. Szép munka.
Szerintem is benne volt egy kicsit. Nem azt mondom , hogy óriási hibát vétett , de véleményem szerint ha lép egyet és utána vetődik a labdára simán meglett volna ( kb az ötösre érkezett a beadás ) .palesz77 írta:Valtozatossag kedveert Matyi megint beragadt.. Koszonheti Bravonak, nagyon nagyot mentett. Amugy Bob irta, hogy benne van kicsit a golban, en nem ereztem ugy, nem jutna eszembe ot okolni erte. Jo meccse van ma.
Es mikozbe leirom dupla vedes, de milyenek.. Hatalmas, allat a chilei.
...ne felejtsd el, hogy be is lőttük őket, ami manapság már szintén csodaszámba megy.MessiNeymarSuarez írta:2 elmaradt tizi, ami már átlagos, viszont az nem, hogy 2-t meg is adnak![]()
Eddig vót' gyereknek
Egyetértek Palesz, Robi kicseszett jó, persze Ney után, de örülök, hogy pályán van, élmény nézni.palesz77 írta:Neymar a Zisten!! Busi, Pique, Matyi es Alves meg mar 30 perc alatt csinaltak 1-1 oltari nagy okorseget 20 m-re a kapunktol.. Csodas formaban van a vedelem. SR a legjobb Neymar utan nalunk szerintem. Plusz Suarez passzjatekban vegre jo, kepes megtartani a ra fellott lasztik javat. Csak be kene verni kapussal szben neki is..