noname írta:A tavalyi szezon végén levő szerencse sorozat(kevés sérült, támadó felfogású BL ellenfelek, legjobb pillanatokban lőtt gólok) most alaposan megfordultak. Gyakorlatilag ami rosszul sülhetett el, az rosszul is sült el. A tavaly nagyon megbízható Pique, Masch és Mathieu életveszély, a TS pocsék formában, Bravo sérülés, Alves használhatatlan, Rakitic is gyengén kezdte a szezon(bár ő sztem kezdi összeszedni magát). Lesérült a 2 kapitány, továbbá az egyetlen védőnk, aki tényleg jól játszott idén. Neymar rémes formában, Suarez is messze a csúcsformától. Bónusznak meg a kellemes meglepetést okozó Rafinha kiesik egész szezonra.
Emellett több kapufája van a csapatnak, mint gólja, rettenetes nehéz sorsolás, továbbá olyan meccsek, ahol semmi se akar összejönni, hiába a játék. A Sevilla ellen sztem remekül játszott a csapat. Gólokkal kellett volna nyerni, de semmi nem jött be. Hasonlóan a Celta Vigo ellen. Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de nekik minden bejött, nekünk semmi. Még Sandro is mindent kihagy pedig ő tavaly ügyesen használta ki a helyzeteit.
Nagyobb pechszéria nehezen lehetne. Mindemellett azonos pontszámmal állunk, mint a Real és ez nagyon fontos. Reméljük h lassan visszatér Fortuna is a csapat mellé mert most behajtotta a tavalyit.
A válogatott szünet most hasznos. Kicsit mindenki szusszan egyet és LE is kitalál valamit h a védelmet rendbe szedje. A Rayo ideális ellenfél a finomhangolásra.
Egyetértek veled, viszont azonban szerencsére (eddig) ehhez képest nem olyan rossz helyen állunk, bajnokságban holtversenyben vagyunk a másodikakkal, BL -ben is vezetjük a a csoportot.
Reméljük helyrejönnek a dolgok, viszont januárban tényleg erősíteni kell.
Én Bartrát nyomatnám mostanság, vállogatottban is jol játszik rendszeresen.