Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na igen,és ez akar hozzánk igazolni?? Ne bohóckodjunk már.Hogy találunk ki ilyeneket??visca el barca írta:érdekes egy pali amúgy, jó múltkorában olvastam róla valahol egy cikket, semmi kedve focizni, unja az egészet, meg kb már 2x vissza akart vonulni
De messze van még a január..S.Agüero írta:The agent of Ezequiel Lavezzi (30 y/o) has been in Barcelona to agree personal 3-year deal with FC Barcelona.[La Gazzetta dello Sport]
Messi hívta.
Ámen, remélem igaz. Illeni talán illett volna, de ő is csak középcsatár poszton tudna jól játszani, mellé magas fizetés, az arc se kicsi, válogatottban kiderült.. Remélem tényleg nem jön.Messias2 írta:Contrary to several reports in past days, Barcelona are not interested in Fenerbahce forward Robin van Persie (32). [sky]
Én örülök ennek a hírnek. Nagyon nem illett volna ide a csávó.
Laporte-nak meg ott volt ugyan úgy az EL. Azért választottam a bajnokság beli összevetést mert ott az a legegyértelműbb az ellenfelek erőssége miatt. De nem is a stat a lénneg, hanem csak az, hogy ki hol tart és mennyi idősen.Chino írta:
Ehhez tedd hozzá a kupákat a Bl-t és nézd meg a számot. Plusz ki előtt milyen védők voltak, kikkel kellett megküzdenie egy-egy meccsért. A válogatottban pedig lehet, hogy nem a legnívósabb ellenfelek ellen játszott, de a relatíve kevés játékperc ellenére valamiért mégis őt hívták be és nem a többi nagy tapasztalatú védőt vagy csodagyereket.
Nem jó, mert ahogy megtudtam, 25 alatt sajnos nem vagy elég az FC Barcelonához. Jöjjenek csak, bár semmivel sem jobbak, mint a mi fiataljaink, aztán padozzanak ők is 4-5 évet, 0 euro helyett 30-50-ért.MR. TROMORT777 írta:Nem úgy értem. Hanem a középső védőinket tekintve nem állunk jól. Mathiue 32 és kezdőként már nem alternatíva. Mascherano 31, de borzasztó eddig idén. Vermaelen tökéletes korban van, de kitudja elkerülik-e a sérülések. Szóval csak így értem, hogy kell igazolnunk, hogy fent tartsuk az egynesúlyt és ne az legyen, hogy egyszerre kelljen 2-3 középső védő. Ezért lenne jó egyébként Laporte és a hasonlóan fiatalok. Lenne idejük beérni és lassan átvenni a stafétabotot.visca el barca írta:
![]()
keblemre![]()
Ehhez tedd hozzá a kupákat a Bl-t és nézd meg a számot. Plusz ki előtt milyen védők voltak, kikkel kellett megküzdenie egy-egy meccsért. A válogatottban pedig lehet, hogy nem a legnívósabb ellenfelek ellen játszott, de a relatíve kevés játékperc ellenére valamiért mégis őt hívták be és nem a többi nagy tapasztalatú védőt vagy csodagyereket.MR. TROMORT777 írta:Ezt tudom, ezt tudom!S.Agüero írta: Tudom, utáljátok a témát, de miért nem Bartra? Ingyen van...
Mert Laporte-nak van 89 bajnoki meccs van a háta mögött 21 évesen, míg Bartra-nak 49 meccs 24 évesen. Mindamellett Laporte 21 évesen 4262 percel többet töltött a pályán bajnokik alkalmával.
Nem úgy értem. Hanem a középső védőinket tekintve nem állunk jól. Mathiue 32 és kezdőként már nem alternatíva. Mascherano 31, de borzasztó eddig idén. Vermaelen tökéletes korban van, de kitudja elkerülik-e a sérülések. Szóval csak így értem, hogy kell igazolnunk, hogy fent tartsuk az egynesúlyt és ne az legyen, hogy egyszerre kelljen 2-3 középső védő. Ezért lenne jó egyébként Laporte és a hasonlóan fiatalok. Lenne idejük beérni és lassan átvenni a stafétabotot.visca el barca írta:
![]()
keblemre![]()
MR. TROMORT777 írta:a védelmünk kezd kiöregedni.
Nem, de itt jön elő, hogy Bartra vesztegeti itt az idejét. Nonszensz, hogy 24 évesen ennyi meccs legyen a lábában. Laporte ennyi idősen többet ver rá meccs rutinból az elég silány Bartra-ra nézve. Tudom tudom, neki ott van a sok szuper tapasztalat a válogatottban Luxemburgok ellen.S.Agüero írta: És ebből az következik, hogy jobb játékos, vagy mi?
Luchonál mindenképp.S.Agüero írta: És ebből az következik, hogy jobb játékos, vagy mi?
És ebből az következik, hogy jobb játékos, vagy mi?Ezt tudom, ezt tudom!
Mert Laporte-nak van 89 bajnoki meccs van a háta mögött 21 évesen, míg Bartra-nak 49 meccs 24 évesen. Mindamellett Laporte 21 évesen 4262 percel többet töltött a pályán bajnokik alkalmával.
nem tudom, hogy miért kéne észrevenni, hogy a cserepadon nem ülhet spanyol válogatott játékos, nálunk Pedro is húzta egy ideig ott, illetve minden topklub válogatott játékosokat is ültet le a padra. Alexist meg ne hasonlítsuk Munirékhoz, az 1 dolog, hogy a tehetségét nem itt bontakoztatta ki, de még így is mérföldekre volt tőlük. sztem inkább azt kéne elfogadni, hogy nem szégyen, ha vki a világ top5ös klubjába nem fér oda a cserepadra sem.Chino írta:...
Ezt tudom, ezt tudom!S.Agüero írta: Tudom, utáljátok a témát, de miért nem Bartra? Ingyen van...
Erről ilyet olvastam nemrég:visca el barca írta:a csatárkeringő után egy kis védő téma. laportet állítólag megkereste nyáron a mu és nemet mondott, mivel mindenáron hozzánk akar jönni. ráadásul LE listáján is szerepel a neve, szóval nyáron lehet valami a bizniszből
Pont azért, mert ingyen van.miért nem Bartra? Ingyen van...
Tudom, utáljátok a témát, de miért nem Bartra? Ingyen van...visca el barca írta:a csatárkeringő után egy kis védő téma. laportet állítólag megkereste nyáron a mu és nemet mondott, mivel mindenáron hozzánk akar jönni. ráadásul LE listáján is szerepel a neve, szóval nyáron lehet valami a bizniszből
Azt, hogy ki mit hagy ki szerintem ne hánytorgassuk fel, mert amit idén csinálnak ezek a sztárok Messivel együtt, ahhoz az ő helyzeteik nudlik. Az igaz, hogy más csapatokban erősebb játékos kellhet a csapatba, de a világ jelenlegi 5 legjobb támadójából három nálunk játszik és ha egy ki is esik/rotálják, akkor sem feltétlenül pl. Munirtól kell várni az utolsó percben belőtt gólt, de neki is ugyanúgy sikerülhet. Azt például ki gondolta volna, hogy a Bayer ellen a Munir és SR fogja összehozni a hajrában az egyenlítő gólt aztán meg ad Suareznek gólpasszt.Zozzy 5 írta: ez van, a jelenlegi BL győztesnél nicsenek mindig fer körülmények. elfogadható, amit írsz, hogy milyen nehéz most nekik az MSN mögött teljesíteni meg stb., de nem fér bele, hogy Sandro a Sevilla ellen üres kapus helyzetben kapufát rúg, Munir 10ből 6szor rossz megoldást választ, elnyomják és hasonlók, mert pontok múlnak, meccsek mehetnek el rajta. egy top csapat sincs jelenleg, ahol a támadó szekcióban ennyire fiatal, kiforratlan, erősen közepes játékosok jelentik az alternatívát a kezdő emberek mögött.
Itt nem babusgatásról van szó. És nem olyan fogalmatlanok ők. Egyszerűen sokkal nehezebb a dolguk és ami lényeges, hogy látszik a fejlődés rajtuk. Főleg utóbbin. Az pedig közel sem biztos, hogy itt olyan penge lenne mondjuk Nolito, mint a Celtaban. Azért láttuk már, hogy akik más csapatokban húzóemberek egy nagyobb klubban már nem feltétlenül tudják azt a szintet hozni. Emiatt félek Nolito-tól is. Rengeteg példa van erre. Alexis is ilyen volt/van. Az Udineseben nagy király volt az Arsenalban detto az. Nálunk max. a töredékét hozta. Megjegyzem nem is a támadókkal van a probléma. A helyzeteink így is megvoltak minden meccsen. Még a Celta ellen is volt bőven. És ne mondd nekem, hogy RVP vagy Nolito jobb a helyzetkihasználásban mint Messi vagy Suarez. Pont az uruguayi az, akiről úgy beszélt mindenki, hogy ha odaér könyörtelenül bevágja.Zozzy 5 írta:mindenki győzelmet vár a csapattól, a Barcelonának nyernie kell, egyrészt azért, mert ehhez szoktak hozzá az emberek, másrészt mert ha csak a fizukat nézem, amit a klub beleinvesztál abba, hogy sikeres legyen, akkor nem fér bele, hogy ez az eredményenben ne mutatkozzon meg. az egy dolog, hogy természetes a visszaesés, a csúcstól való eltávolodás bizonyos periódusokban, de a klubnak mindenkor ezzel ellentétes erőt és törekvést kell kifejteni, nem ezzel egyirányút pl. úgy, hogy közepes fiatalokkal tölti fel a cserepadot.
az ő helyzetüket felesleges most árnyaltan értékelni, egyszerűen a Barcelona ma nem az a klub, aki megteheti, hogy a cserepadon babusgatja a B-s játékosait, mert még olyan fiatal, meg milyen nehéz lehet neki, meg 10 évvel ezelőtt Xavi is...mondjuk egy Bl elődöntőben a padról beállva Van Persie képes gólt rúgni, a bajnokságban az utolsó percben Nolito tud egy az egyben megvernie vkit, nem sandro meg Munir, ez van sajnos/nem sajnos.