Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nero. írta:http://lebuzz.eurosport.co.uk/viral/wat ... /#uk-fb-po
Ez mondjuk egész korrekt volt tőle. Kiváncsi vagyok az Atletico ellen mit mutat de én másfél óra bújócskára számítok Juanfran zsebében.
Nem fél év, év. Hihetetlen, hogy Zidane mit csinált a csapatával. Ahogy nálunk fejben nem tudja Lucho összeszedni a gárdát, Zidane-nak ez a kinevezése óta folyamatosan megy. Pedig azt nem lehet mondani, hogy parádésan játszanak, vagy forradalmian. A francia "egyszerűen" annyit csinál, hogy kihozza a rendelkezésre álló játékosaiból a maximumot. Nálam 2016 legjobb edzője.Initom írta:Nekünk minden kijött ma,persze nekik kb az első lövésük megpattan 2 emberen és gól lesz belőleEz egy ilyen fél év úgy néz ki
Az elmúlt években nem éppen az El Clásicokon dőltek el a bajnokságok, sokkal inkább azon, hogy melyik csapat hullajtott el több pontot a kis csapatok ellen. Ez egyelőre idén is így van.Andris írta:6 pont hátrány két clasicoval hátra, vagy 3 pont egyel hátra. Ezek az elfogadható, sőt elhanyagolható távolságok a szezon bármelyik szakaszán. Úgyhogy még két hétig jók vagyunk, bőven, utána meglátjuk.
Most egy-egy esetet ki lehet emelni, amivel esetleg azt lehetne alátámasztani, hogy milyen hátszélben kell játszanunk, de ha visszagondolok, hogy az elmúlt időszakban mennyit tévedtek a javunkra/kárunkra, és ugyanezt megteszem a Reallal is, akkor azt kell mondjam, szó sincs ilyenről.MessiNeymarSuarez írta:Isco : "Mikor Cristiano Ronaldo megszerezte a győztes gólt a Barca ellen a Camp Nouban, mielőtt ünnepelni mentem, odaléptem a partjelzőhöz és azt mondtam neki: 'Ezt érvénytelenítsd'."
Nem tudtam, hogy ilyet szabad, elvégre Albát is kiállították egy" miért mindig én?" kérdésért![]()
Jahogy fehér...
Nem akarom generálni a feszkót, de nekem eléggé kiakasztotta a mérleget hogy ilyeneket simán megtehetnek.. Persze nyilván ilyen esetekben könnyen visszaüt az, hogy a Barca az elszakadni vágyó katalán klub
Persze,most olvasom,igen. Sorry Veidt.palesz77 írta: 2 csataros jatek, es o az aki szabadabban mozog a 2 ember kozul. Olyan mint Griezmann, neki is ez fekszik igazan, de ugy remlik Veidt is ezt irta.
2 csataros jatek, es o az aki szabadabban mozog a 2 ember kozul. Olyan mint Griezmann, neki is ez fekszik igazan, de ugy remlik Veidt is ezt irta.miro14 írta:Dybala meg Higuain mögött játszik a Juventusba,tavaly meg Mandzukic volt előtte,így nem értem a két csatár mögötti játékot.
Óriási +1.BBC írta:
Miért,Benzema mikor volt igazi középcsatár? Soha. Ő false 9,mint Dybala. Lewandowski középcsatár,aki egész meccsen a két védő között van. Benzema nem az.
Coutinhot meg nem CR helyére tenném,hanem CR helyett,ami nagy különbség azt gondolom.
Bale---Dybala--Coutinho
Ez a hármas én azt gondolom nem lenne rossz,sőt Coutinho visszazárna a szélen legalább annyit mint most Bale,és nem elől állna mint Ronaldo.
Előre felé meg a brazilba szvsz sokkal több lendület és kreativitás van,nem beszélve az 1v1-es párharcok megnyeréséről,cselezőkészségéről.
Nem lenne 60 gólos semelyik,de jól kiegészítenék egymást.
Ehhez meg annyit hogy a 10-es poszt kezd eltűnni,ha megnézed,az ott játszatott játékosok mind mennek ki vagy a vonal mellé,és onnan befelé kapcsolódnak a játékhoz,vagy mennek egy sorral hátrébb. Coutinho egyre inkább a pálya balszélére orientálódik,nem szeretem a youtube-s videókat,de a góljai,sklijjei rengeteg születik onnan.Coutinho nem szélső, épp palesz írta nemrég másik topicban hogy ő alapvetően a pálya közepén szeret bekapcsolódni a támadásokba, értelmetlen lenne lekorlátozni a vonal mellé (3 támadós felállásban pedig ez elkerülhetetlen).
Szerintem épp ez lenne a baj, minhárom remek játékos, de hiányozna egy igazi kíméletlen gólvágó, mint amilyen CR. Ha elmegy a portugál olyan játékos kell majd helyette, aki legalább meg tudja közelíteni gól- és gólpasszokban.Nem lenne 60 gólos semelyik,de jól kiegészítenék egymást.
Miért,Benzema mikor volt igazi középcsatár? Soha. Ő false 9,mint Dybala. Lewandowski középcsatár,aki egész meccsen a két védő között van. Benzema nem az.Veidt_madridista írta: Ja....ezen már csak röhögni tudok![]()
![]()
![]()
Dybala középcsatárként? Coutinho CR helyén? Hát igen, FM-ben biztos működik csak nem a való életben.
Abszolút!!!!!Nero. írta:BBC: Vannak meg madridistak akik látnak is nem csak neznek.Egyébként az Alexis-Aguero páros is szóba jönne nálam.
BVB-n kívül nem igazán találkoztunk még nagy csapattal.Vakmacska írta: de a pontokat attól még szépen gyűjtik
Én már nyár elején mondtam,hogy elkellett volna adni.Nero. írta: Érdemes elolvasni a madridistak véleményét, pedig ok meg sokszor elfogultak is vele kapcsolatba. 2018ban o mar MLS játékos lesz es elkezdi épiteni a marketingjét Amerikában erre van egy fogadasom.
Gondolom ez ugyanaz mint a CR vagy a Casemiro téma, ott sem lett igazam ugye?ferninho írta:max okoskodni tudsz.
Ha úgy vesszük, vhol igen. + a cseréik egyelőre jobb formát mutatnak, nálunk is vannak biztató jelek, mint pl. legutóbb Denis Sevilla ellen, de tartós jó játékról nem beszélhetünk még senkinél.Rinku írta:Itt Iniesta, ott Kroos. Mondhatjuk fairnek, még ha azért ez a gondolat nem is teljesen korrekt.LG írta:Ami a szerencséjük, hogy Modric visszatér, + Isco és Kovacic is elég jó mostanában, igy talán nem fognak annyira megzuhanni.
Itt Iniesta, ott Kroos. Mondhatjuk fairnek, még ha azért ez a gondolat nem is teljesen korrekt.LG írta:Ami a szerencséjük, hogy Modric visszatér, + Isco és Kovacic is elég jó mostanában, igy talán nem fognak annyira megzuhanni.