Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Frimpong, Ramsey, Nasri, Arshavin, Walcott, Van PersieS.Agüero írta:Tudsz teljes kezdőket mondani?
Amúgy ez szerintem nem jelentene semmit.
Tippek a mai meccsre?

Utóbbi években sem az eszéről volt híres.Tocy írta:Búcsúmeccssoadroli írta:Hoppá. Nasri kezd a Pool ellen. Mégse megy sehovaViccet félretéve engem is meglepett, szerintem eszetlenség Wengertől az utolsó 2 hétben elengedni a két legjobb játékosát, és senkit se hozni helyettük.

Tudsz teljes kezdőket mondani?soadroli írta:Hoppá. Nasri kezd a Pool ellen. Mégse megy sehova
Búcsúmeccssoadroli írta:Hoppá. Nasri kezd a Pool ellen. Mégse megy sehova

Én nem látok sokat Matába. Az Arsenálba, ahol ügye a győzelem századrangú, ott még csak csak elment volna, de olyan Chelseabe, ahol a győzelem számít, nem hiszem, h sok vizet zavarna.

Eboué...messideco írta:Mi folyik itt Gyöngyösön?!
Az Arsenal Ebouét eladja, Velat kölcsönbe, elment Fabre, Nasri is távozóban, és akkor Arshavinról nem is beszéltünk. Te jó ég! Wengernek elment az esze?
Ameddig ezt az önfenntartó modellt erőltetik Wengerék, addig nem sok jóra számítok, a két manchesteri csapat, a Chelsea, de még a Liverpool is előttünk jár. Néhány éve még az 1-3. hely volt a cél, mostanra eljutottunk oda, hogy a 4-5. hely. A játékosok pedig csak ugródeszkának használnak minket, jövőre ebből a 3 játékosból 2 biztos, hogy el fog igazolni: Vermaelen, Sagna, Arshavin...albicelesteX írta:
Korrekt írás.Érdekelne egyébként mondjuk Tőled,mint az Arsenal szimpatizánstól,hogy milyen jövője lehet vagy van az Ágyúsoknak?Mind Európában mind a Premier League-ben?Ha off akkor jöhet másik topicba is.